NBRII Létrehozva: Október 12, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 12, 2024 UCP URL/NÉV: NBRII HIBA RÉSZLETES LEÍRÁSA: széf dupliklás: kivettem a vadászpuskámat a széfemből, vissza már nem raktam csak pár nappal később mikor újra feljöttem a szerverre, mikor megnyitottam az inventoriját nem töltötte be a benne lévő dolgokat, én meg csak simán behúztam a fegyvert a széfbe. Mikor legközelebb mentem a széfhez , akkor betöltette a széf teljes tartlmát, és kettő darab vadászpuska volt ugyan azzal az IDvel. Az egyik fegyver a kocsimba került ,de UPC szerint nem is létezik az item Lizingelt auto visszabugolása: a szerver indulása körül lizingeltem egy autót amit lemondtam nemsokkal később és megvettem ugyan azt a modellt, mikor letelt a hónapfordulója az autó ujra megjelent a tulajdonoknál. WP/PANDA POINTOT SZERETNÉL?: WP-t szeretnék Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/850-sz%C3%A9f-bug-autolizing/ Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Recommended Posts