insomnia0224 Létrehozva: Október 9, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 9, 2024 (szerkesztve) Neved: Duke Anderson Mikor történt az eset: 2024.10.07. - 2024.10.09. Szemtanúk nevei (Amennyiben vannak): Jace Reeves, Duke Anderson, Daniel Liedmann, Kenneth Myers, Zane Blackwood, Maya Reynolds, Troy Dalton, Oswald Kendrickson, Connor Sturm Reportolt személyek nevei: Eduardo Carrizales, Oscar Molina, Marcelo Obregon, Joaquin Ruiz Szituáció kifejtése (Maximum 500 szó): 2024.10.07-én a Peckerwoods MC 7 tagjával ellátogatott a Mongols MC-hez köthető bizniszébe, felfegyverkezve. Ez azért történt, mert a Mongols MC pár tagja ugyan ezen a napon, az esti verekedést megelőző órákban, a PW MC-hez köthető bizniszében (Tavern) többszörösen is megsértették / megalázták a pultost, Maya Reynolds személyében. Ez elég indokot adott a PW-nek arra, hogy a Mongols MC tagjait felkeressék és kérdőre vonják őket a történtekkel kapcsolatban. A PW Presidentje megfenyegette őket, hogy ha a Mirror Parkban látja őket, akkor nem fog kegyelmezni. Nem sikerült békés úton tisztázni, ezért verekedéssé fajult, amiben előkerültek a kések és boxerek. Marcelo Obregon és Eduardo Carrizales biztosan meg lettek szúrva, a többiek megverve. A PW tagjai a verekedés után távoztak a helyszínről, ott hagyva a másik klub földön fekvő tagjait. A verekedés és fenyegetés ellenére a Mongols MC tagjai másnap délután (2024.10.08.) eljöttek a Blush Beauty Bar-ba. Innen elrabolták Maya Reynolds-t és súlyosan megsebesítették, de életben hagyták. Első körben Melina Liedmann értesült erről egy 911-es bejelentést követően, ő értesítette testvérét, Daniel Liedmann-t, aki továbbította az információt a PW-nek. Jace Reeves visszanézte a szalon kamerafelvételeit, amin egy Mongols tag hát tetoválása volt látható és felismerhető. Így már IC össze is kapcsoltuk a szálakat. A PW felfegyverkezve elment a Mongols klubházához és körbe vette. Kis idő elteltével megérkezett az első Mongols tag, Joaquin Ruiz, aki egyből le lett lőve, semmilyen információt nem tudott továbbítani a társainak IC. Ennek ellenére 10 percen belül megérkezett egy autó a sarokra, majd fegyveresen kiszállt belőle 3 Mongols tag, akik pár másodpercen belül már tüzet is nyitottak a PW tagjaira, viszont a helyszínen életüket vesztették. A PW tagok nagy része nem volt jól látható helyen, fedezékek mögött rejtőztek, még is tudták rögtön, hogy hova lőjenek. Rá egy napra, azaz 2024.10.09-én betörés történt a PW klubházába, ahol több tárgy rongálás áldozata lett. Amennyiben ezt a betörést a Mongols MC tagjai követték el, abban az esetben ezt PG-nek és Fear RP hiányának tartom, mert semmilyen IC információjuk sem volt arról, hogy vannak-e PW tagok a klubházban. Ezt azért gondolom így, mivel már egy nagyobb verekedés történt 2 nappal ezelőtt, utána pedig 4 taguk meg lett gyilkolva, nem tartom reálisnak, hogy vegyék a bátorságot a klubházba való betörésre és rongálásra. Ehhez még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mind a három szituációt olyan időpontokban kezdeményezték (Maya sértegetése a Tavernben, Maya elrablása, klubház betörés - rongálás), amikor a PW tagjai nem voltak elérhetőek a szerveren, így kivédhetetlen szituációk születtek. Bár a szabályzat ezt nem tiltja, de a méltányosságot díjaztuk volna, ha ilyen kaliberű szitukat csúcsidőben hajtanak végre, mivel mi inkább este 19 óra és éjfél között vagyunk aktívak. Szabálysértés 1 (50 szó): Powergaming: verekedés / szurkálás után másnap délután már a PW. Presidentjének az üzletéből rabolták el Maya Reynolds-ot. Játékosok, akik megszegték: Marcelo Obregon, Eduardo Carrizales, MASK_53648_45 Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van): Mongols MC Bizonyíték: https://pastebin.com/r02iDnkB Szabálysértés 2 (50 szó): Félelem nem megfelelő ábrázolása: Meg lettek verve és fenyegetve a saját bizniszükben, hogy a közeljövőben kerüljék a Mirror Park területét, ennek ellenére másnap már akcióztak ellenünk. Játékosok, akik megszegték: Marcelo Obregon, Eduardo Carrizales, MASK_53648_45 Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van): Mongols MC Bizonyíték: https://pastebin.com/r02iDnkB (A log itt azt bizonyítja, hogy a fenyegetés és az utána következő verés ellenére, más nap elrabolták Mayát arról a területről, ahonnan IC szóban ki lettek tiltva.) Szabálysértés 3 (50 szó): (Feltételesen) MG: A lövöldözés résznél kifejtve. Lényegében amikor Joaquin Ruiz le lett lőve, a társai nem voltak a közelben és nem hallhatták. Játékosok, akik megszegték: Eduardo Carrizales, Oscar Molina, Marcelo Obregon, Joaquin Ruiz Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van): Mongols MC Bizonyíték: Csak admin tudna ennek utánajárni. Szabálysértés 4 (50 szó): Alapvető udvariasság: "Minden sérülést köteles vagy RP-zni, ide értendőek az ütközések is, de a komolyabb sérülések is amiket más úton szerezhetsz (példa: lövés, szúrás), még akkor is ha egyedül vagy az adott szituációban." (Marcelo Obregon és Eduardo Carrizales biztosan meg lettek szúrva a kocsmai verekedésnél.) Játékosok, akik megszegték: Marcelo Obregon, Eduardo Carrizales Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van): Mongols MC Bizonyíték: https://pastebin.com/r02iDnkB (A log itt azt bizonyítja, hogy Marcelo és Eduardo a szúrt sérülések elszenvedése után kicsivel több, mint fél nappal, amikor elrabolják Mayát, nem RP-zik a sérüléseiket.) Magyarázat: A videó az első, második és negyedik szabálysértés bizonyítékául szolgál, a log is az első, második és negyedik szabálysértést bizonyítja, egy kis extra magyarázattal kiegészítve. Szerkesztve Október 9, 2024 - insomnia0224 Bizonyítékok csatolása, Cesar Illescas PK-ból való kivétele. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/826-duke-anderson-eduardo-carrizales-oscar-molina-marcelo-obregon-joaquin-ruiz/ Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
The Risktaker Létrehozva: Október 9, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 9, 2024 (szerkesztve) Szia! 6 perce, insomnia0224 írta: Bizonyíték: Log Bizonyíték hiányában nem kezdeményezhető intézkedés játékos ellen. Kérlek csatolj bizonyítékokat ennek értelmében. Szerkesztve Október 9, 2024 - The Risktaker Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/826-duke-anderson-eduardo-carrizales-oscar-molina-marcelo-obregon-joaquin-ruiz/#findComment-2907 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
insomnia0224 Létrehozva: Október 9, 2024 Author Megosztás Létrehozva: Október 9, 2024 @The Risktaker Szia! A téma szerkesztve lett általam a kért bizonyítékok miatt. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/826-duke-anderson-eduardo-carrizales-oscar-molina-marcelo-obregon-joaquin-ruiz/#findComment-2913 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Racer Létrehozva: Október 10, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 10, 2024 (szerkesztve) 12 órával ezelőtt, insomnia0224 írta: Powergaming: verekedés / szurkálás után másnap délután már a PW. Presidentjének az üzletéből rabolták el Maya Reynolds-ot. Szia! Eduardo Carrizales vagyok, verekedés és szurkálás után egyből admint hívtunk. Aki felszedett minket, és továbbítottuk a videót. Döntése szerint, folytattuk az RP-t, nem tértünk ki arra, hogy a sérüléseket, hogy RP-zzük. Ezért én csak annyit RP-ztem, hogy sérült vagyok. Nem futottam, nem ugráltam és nem csináltam olyan dolgokat a karakteremmel amire képtelen lettem volna pár zúzódás miatt. 12 órával ezelőtt, insomnia0224 írta: Szabálysértés 2 (50 szó): Félelem nem megfelelő ábrázolása: Meg lettek verve és fenyegetve a saját bizniszükben, hogy a közeljövőben kerüljék a Mirror Park területét, ennek ellenére másnap már akcióztak ellenünk. A Mongols MC tagjai, a Mongols MC-t nagyobb rendűnek tartják mint a PW-t, így a fenyegetésetek semmit se ért. Az én 54 éves karakterem magasról lesz*r egy /habiszti/ peckerwood presidentet.(elnézést a nyers megfogalmazásér) Mottója : "Everybody is a 1%-er until it's time to do the 1%-er shit." 12 órával ezelőtt, insomnia0224 írta: Szabálysértés 3 (50 szó): (Feltételesen) MG: A lövöldözés résznél kifejtve. Lényegében amikor Joaquin Ruiz le lett lőve, a társai nem voltak a közelben és nem hallhatták. Játékosok, akik megszegték: Eduardo Carrizales, Oscar Molina, Marcelo Obregon, Joaquin Ruiz Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van): Mongols MC Bizonyíték: Csak admin tudna ennek utánajárni. Pont a HQ mellett mentünk el autóval, és hallottuk a lövöldözéseket. Ezt le IC-ztük, elmentünk felfegyverkezni és úgy tértünk vissza. Nem tudtuk, hogy ott vagytok-e még, vagy nem. A későbbi órákban csatolom az 5 perces klippet az egész lövöldözésről, még nem vagyok otthon. 12 órával ezelőtt, insomnia0224 írta: Szabálysértés 4 (50 szó): Alapvető udvariasság: "Minden sérülést köteles vagy RP-zni, ide értendőek az ütközések is, de a komolyabb sérülések is amiket más úton szerezhetsz (példa: lövés, szúrás), még akkor is ha egyedül vagy az adott szituációban." (Marcelo Obregon és Eduardo Carrizales biztosan meg lettek szúrva a kocsmai verekedésnél Erre már kitértem, RP-ztem és minden társam aki megsérült. Viszont ti, akiknek az egyik tagotok akiket nem tudtatok /helpupolni (Admin felszedte), úgyan úgy ott volt a Mongols HQ-n való lövöldözéskor. Ezek mellett az a karakter is, akit lelőtt Troy PW-s karakter. (A videóval majd válaszolok, kérek 3-4 óra türelmi időt, köszönöm) Szerkesztve Október 10, 2024 - Racer Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/826-duke-anderson-eduardo-carrizales-oscar-molina-marcelo-obregon-joaquin-ruiz/#findComment-2924 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Vince Létrehozva: Október 10, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 10, 2024 Sziasztok, mint Joaquin Ruiz megalkotója reagálnék pár pontra. Az hogy meg lettünk félemlítve egy elég gyenge indok arra hogy ne lépjünk akcióba, ugyanis a világ egyik legerőszakosabb motoros klubját reprezentáljuk a szerveren. A Beauty szalonban történtek szerintem abszolút reálisak, és a kamera felvételeken azt is látni kellett hogy pár Sureno tetoválással rendelkező tag először a Mongols klubtagra fogja a fegyverét, majd félrelökik, véleményem szerint nem volt elég bizonyíték arra, hogy egy ilyen kaliberű akciót végrehajtsatok, ami abból áll, hogy megálltok a Mongols klubházánál, és color nélküli motorost lőttök le. Következtetésekből egy klub szerintem nem jut el odáig, hogy na most minden két keréken guruló embert rommá lövök. Egy MC klubházához járnak olyan nem klubtag motorosok, akik ismerkednek, vagy barátai a klubtagoknak, ez a támadás innentől szerintem nem reális, ezért a lövöldözésre már nem is kívánok reagálni. Azt hogy nem voltak a környéken a klubtagok, nem tudhatod, a lövések elég messzire elhallatszódnak. A klubházba való betörés ideje semmilyen formában nem releváns, az okát és hogy miért nem volt Fear RP és PG, alább leírja majd az illetékes. A verekedés nem volt halálos kimenetelű, nem tudhatod milyen sérülést RPztek Eduardoék. Ez a PK véleményem szerint nagyon gyenge lábakon áll, és az igazságszolgáltatás helyett inkább egy bosszú hangulata van. A szerepjátékot nem mozdítja előre, sokkal inkább akadályozza azt. 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/826-duke-anderson-eduardo-carrizales-oscar-molina-marcelo-obregon-joaquin-ruiz/#findComment-2928 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Jegor Létrehozva: Október 10, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 10, 2024 (szerkesztve) 12 órával ezelőtt, insomnia0224 írta: Rá egy napra, azaz 2024.10.09-én betörés történt a PW klubházába, ahol több tárgy rongálás áldozata lett. Amennyiben ezt a betörést a Mongols MC tagjai követték el, abban az esetben ezt PG-nek és Fear RP hiányának tartom, mert semmilyen IC információjuk sem volt arról, hogy vannak-e PW tagok a klubházban. Hello, én voltam aki betört a klubházba, a betörés előtt még ott is voltunk, figyeltünk egy kis ideig, hogy van e bármi mozgás, de nem láttunk senkit, majd kértünk engedélyt a breakinre, amire ha jól emlékszem Delux reagált, hogy a 2 társam aki velem volt nem vehet részt rajta mert meghaltak a lövöldözés során, de én egyedül megpróbálhatom a dolgot, én így is tettem, nem hinném, hogy megtörtént volna a Fear RP hiánya mivel mikor már hosszabb ideje bent voltam rpztem is olyan, sorokat hogy gyorsan tiplizne el a karakteremem mielőtt még véletlenül jönne bárki is. 12 órával ezelőtt, insomnia0224 írta: Ehhez még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mind a három szituációt olyan időpontokban kezdeményezték (Maya sértegetése a Tavernben, Maya elrablása, klubház betörés - rongálás), amikor a PW tagjai nem voltak elérhetőek a szerveren, így kivédhetetlen szituációk születtek. Bár a szabályzat ezt nem tiltja, de a méltányosságot díjaztuk volna, ha ilyen kaliberű szitukat csúcsidőben hajtanak végre, mivel mi inkább este 19 óra és éjfél között vagyunk aktívak. Ehhez a részhez még annyit fűznék hozzá, hogy a mi frakciónkban több tag is éjszakázik, akár 12 órázik, és nekünk sokszor az 5 óra tájéka amikor többen fent tudunk lenni ezért voltak leginkább ilyen hamar az akciók. Szerkesztve Október 10, 2024 - Jegor Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/826-duke-anderson-eduardo-carrizales-oscar-molina-marcelo-obregon-joaquin-ruiz/#findComment-2932 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Racer Létrehozva: Október 10, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 10, 2024 (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Racer írta: (A videóval majd válaszolok, kérek 3-4 óra türelmi időt, köszönöm) Sajnos az öt percben amit klippeltem, nem látszódik az, hogy a klubbház mellett mentünk el amikor épp lövéseket adtatok le. A videó onnan kezdődik amikor már El Burroban jártunk, de látszódik. Szerkesztve Október 10, 2024 - Racer Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/826-duke-anderson-eduardo-carrizales-oscar-molina-marcelo-obregon-joaquin-ruiz/#findComment-2940 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
insomnia0224 Létrehozva: Október 10, 2024 Author Megosztás Létrehozva: Október 10, 2024 (szerkesztve) 5 órával ezelőtt, Racer írta: Eduardo Carrizales vagyok, verekedés és szurkálás után egyből admint hívtunk. Aki felszedett minket, és továbbítottuk a videót. Döntése szerint, folytattuk az RP-t, nem tértünk ki arra, hogy a sérüléseket, hogy RP-zzük. Ezért én csak annyit RP-ztem, hogy sérült vagyok. Nem futottam, nem ugráltam és nem csináltam olyan dolgokat a karakteremmel amire képtelen lettem volna pár zúzódás miatt. PW részről a szúrt és lőtt sérülés RP-ket tovább folytattuk a klubházunkban. Kis idő elteltével én és Oswald a kórházban kötöttünk ki pontosan azért, mert ilyen jellegű sérüléseket szenvedve nem tartottuk reálisnak azt, hogy ne kérjünk orvosi segítséget. Mindkét karakter megkapta a kórházi ellátást, ezt követően pedig Oswald a lőtt sérüléseit RP-zve el sem jött a területeteken történt lövöldözésre, Duke pedig csak sétálni tudott, azt is bicegve, be is lett rá állítva a sérült járásstílus. A problémám azzal volt, hogy a Maya elrablásos RP-ben részt vett olyan karakter tőletek, akit szintén szúrt sérülés ért és amennyiben nem kapott szaktudással rendelkező orvosi ellátást, ez esetben nem fog tudni a karakter rá fél napra részt venni ilyen szituban úgy, hogy nem RP-zi a sérüléseit megfelelően. Attól, hogy az admin felszedett téged, még nem jelenti azt, hogy miután a karakteredet megszúrta valaki, nem kell azt RP-zned. A Maya elrablásos RP-ben Maya, Samantha és Leila nem tudták, hogy a karaktered sérült. 5 órával ezelőtt, Racer írta: A Mongols MC tagjai, a Mongols MC-t nagyobb rendűnek tartják mint a PW-t, így a fenyegetésetek semmit se ért. Az én 54 éves karakterem magasról lesz*r egy /habiszti/ peckerwood presidentet.(elnézést a nyers megfogalmazásér) Mottója : "Everybody is a 1%-er until it's time to do the 1%-er shit." Ez úgy hangzik, mintha valaki behozna a szerverre egy olyan illegális frakciót, amelyik arról szól, hogy IRL a legádázabb fickókból áll és ezzel a tudattal felruházva magukat, már semmitől sem rettennek meg. Szerintem ez ilyen formában nem állja meg a helyét egy RP szerveren. Ha nem is hatott meg titeket az IC fenyegetés Jace részéről, attól még ti is helyben lettetek hagyva a kocsmában. Ezt követően további súlyos lépésre szántátok el magatokat Maya elrablásával a PW fennhatósága alá tartozó területről. A PW a nyitás óta eltelt idő alatt vívta ki magának IC azt, amit most képvisel és így alakultak ki azok a határok, ameddig képesek elmenni bűncselekményekben. Az, hogy az IRL-re hagyatkozva titeket nem lehet semmitől sem elrettenteni, számomra nem állja meg a helyét abban a tekintetben, hogy ilyen sokszor, ilyen mértékben kockáztatjátok a karaktereitek életét, valamint nem méritek fel a tetteitek súlyát és az ezekből származó lehetséges következményeket, ami szintén arra utal, hogy nem féltitek eléggé a karaktereiteket. 5 órával ezelőtt, Racer írta: Pont a HQ mellett mentünk el autóval, és hallottuk a lövöldözéseket. Ezt le IC-ztük, elmentünk felfegyverkezni és úgy tértünk vissza. Nem tudtuk, hogy ott vagytok-e még, vagy nem. A későbbi órákban csatolom az 5 perces klippet az egész lövöldözésről, még nem vagyok otthon. Ezért írtam azt, hogy feltételes MG, mivel nem tudjuk bizonyítani az ellenkezőjét. Az admin majd kivizsgálja és meghozza a döntését. 5 órával ezelőtt, Racer írta: Erre már kitértem, RP-ztem és minden társam aki megsérült. Viszont ti, akiknek az egyik tagotok akiket nem tudtatok /helpupolni (Admin felszedte), úgyan úgy ott volt a Mongols HQ-n való lövöldözéskor. Ezek mellett az a karakter is, akit lelőtt Troy PW-s karakter. Ez téves, csak Oswald lett tévedésből lelőve Troy által a kocsmában és ő nem vett részt a Maya elrablásos részt utáni lövöldözésben. 5 órával ezelőtt, Vince írta: Az hogy meg lettünk félemlítve egy elég gyenge indok arra hogy ne lépjünk akcióba, ugyanis a világ egyik legerőszakosabb motoros klubját reprezentáljuk a szerveren. Erre már fentebb reagáltam a magasabb rendűnek gondoló résznél. 5 órával ezelőtt, Vince írta: A Beauty szalonban történtek szerintem abszolút reálisak, és a kamera felvételeken azt is látni kellett hogy pár Sureno tetoválással rendelkező tag először a Mongols klubtagra fogja a fegyverét, majd félrelökik, véleményem szerint nem volt elég bizonyíték arra, hogy egy ilyen kaliberű akciót végrehajtsatok, ami abból áll, hogy megálltok a Mongols klubházánál, és color nélküli motorost lőttök le. Amikor eljöttetek a Beauty szalonba csak Maya érdekelt titeket, aki semmilyen IC kontaktban nem áll semmilyen Sureno taggal, ami arra következtetne, hogy ők lépték volna meg ezt a rablást. Célzottan Maya volt a célpontotok, a többi lánnyal nem foglalkoztatok (Samantha Jeans és Leila Graves). Ha csak egy szimpla elrablásnak akartátok titulálni a dolgot, akkor nem pécéztétek volna ki Mayát három ember közül. Az elrablást követően a Peckerwoods tagjai nyilvánvalóan nem álltak IC kontaktban Mayával, csak is Daniel Liedmann-tól kapott infóra és a kamerán látott felvételekre tudtak hagyatkozni, ebből már tudták. Nem buták a karaktereink, hogy egy olyan bandára / szervezetre gyanakodjanak (Sureno), akikkel semmilyen IC kontaktba nem kerültek sosem és Maya sem. Ellenben a Mongolsra elég nyilvánvalóan ráillett ez a lépés, ami az elrablást illeti. 5 órával ezelőtt, Vince írta: Következtetésekből egy klub szerintem nem jut el odáig, hogy na most minden két keréken guruló embert rommá lövök. A következtetéseket levontuk, bárki, aki akkor a ti klubházatokhoz érkezik ilyen MC stílusú motorral és öltözékkel, az hozzá köthető a Mongolshoz, akár teljes jogú tag, akár külsős barát, stb... mivel fenyegetést jelent a PW-re nézve a történtek után és nem akartunk elvarratlan szálakat hagyni, ha már megléptük azt, hogy fegyverekkel körbe vesszük a klubházatokat. 5 órával ezelőtt, Vince írta: A verekedés nem volt halálos kimenetelű, nem tudhatod milyen sérülést RPztek Eduardoék. Erre már reagáltam Racer-nek. 5 órával ezelőtt, Vince írta: Ez a PK véleményem szerint nagyon gyenge lábakon áll, és az igazságszolgáltatás helyett inkább egy bosszú hangulata van. A szerepjátékot nem mozdítja előre, sokkal inkább akadályozza azt. Ha szabálysértést vélünk felfedezni, akkor azt kötelesek vagyunk jelenteni, erre külön meg lettünk kérve még a szerver nyitásakor. 5 órával ezelőtt, Jegor írta: Hello, én voltam aki betört a klubházba, a betörés előtt még ott is voltunk, figyeltünk egy kis ideig, hogy van e bármi mozgás, de nem láttunk senkit, majd kértünk engedélyt a breakinre, amire ha jól emlékszem Delux reagált, hogy a 2 társam aki velem volt nem vehet részt rajta mert meghaltak a lövöldözés során, de én egyedül megpróbálhatom a dolgot, én így is tettem, nem hinném, hogy megtörtént volna a Fear RP hiánya mivel mikor már hosszabb ideje bent voltam rpztem is olyan, sorokat hogy gyorsan tiplizne el a karakteremem mielőtt még véletlenül jönne bárki is. Véleményem szerint mivel a frakciótok az első konfliktusban verekedés - szurkálás áldozata lett, valamint 4 tagotok le lett lőve rá következő nap, így teljesen irreálisnak gondolom, hogy még ezek után egyedül legyen mersze betörni a klubházunkba. Akármilyen IRL-ből származó legveszélyesebb klubbot alakító karakterekről legyen szó, ez egy hatalmas PG-nek számít a korábban történteket figyelembe véve. Szerintem attól még, mert vizuálisan nem látható senki a klubház körül, attól még bent tartózkodhat akármennyi PW tag. Mivel sem bosszúban, sem támadásban nem vehetne részt senki, aki korábban a konfliktusban meghalt, ezért szabályellenesnek tartom, hogy részt vettek ebben a betörésben. Bár ők ketten nem mentek be a klubházunkba, de magában a szituációban szerepük volt, ami "támadásnak", bosszúnak fogható fel a tegnap előtti lövöldözés megtorlásául. Ezért ők ketten véleményem szerint megsértették az alábbi szabálypontot: A PK-t kapott játékos a konfliktusban többet nem vehet részt semmilyen módon. (Nem gyűjthet információt, nem kezdeményezhet további konfliktust) és másodlagos karaktert sem használhat. Szerkesztve Október 10, 2024 - insomnia0224 Helyesírási hiba, szóismétlés Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/826-duke-anderson-eduardo-carrizales-oscar-molina-marcelo-obregon-joaquin-ruiz/#findComment-2950 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Racer Létrehozva: Október 10, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 10, 2024 (szerkesztve) 20 perce, insomnia0224 írta: Attól, hogy az admin felszedett téged, még nem jelenti azt, hogy miután a karakteredet megszúrta valaki, nem kell azt RP-zned. A Maya elrablásos RP-ben Maya, Samantha és Leila nem tudták, hogy a karaktered sérült. Természetes, teljes mértékben igazat adok neked ebben. Ezért RP-ztem sérültet, nem gondolom azt, hogy a karakterem körülbelül 12 óra leforgása után ne tudjon járkálni. Ha észre vettétek, Maya Reynolds személyét meg lehet kérdezni. A karakteremmel nem dolgoztam fizikai munkát. Itt gondolok arra, amikor a fiúk kivitték az eszméletlen Mayat az ingatlanból. 20 perce, insomnia0224 írta: Ez úgy hangzik, mintha valaki behozna a szerverre egy olyan illegális frakciót, amelyik arról szól, hogy IRL a legádázabb fickókból áll és ezzel a tudattal felruházva magukat, már semmitől sem rettennek meg. Szerintem ez ilyen formában nem állja meg a helyét egy RP szerveren. Ha nem is hatott meg titeket az IC fenyegetés Jace részéről, attól még ti is helyben lettetek hagyva a kocsmában. Ezt követően további súlyos lépésre szántátok el magatokat Maya elrablásával a PW fennhatósága alá tartozó területről. A PW a nyitás óta eltelt idő alatt vívta ki magának IC azt, amit most képvisel és így alakultak ki azok a határok, ameddig képesek elmenni bűncselekményekben. Az, hogy az IRL-re hagyatkozva titeket nem lehet semmitől sem elrettenteni, számomra nem állja meg a helyét abban a tekintetben, hogy ilyen sokszor, ilyen mértékben kockáztatjátok a karaktereitek életét, valamint nem méritek fel a tetteitek súlyát és az ezekből származó lehetséges következményeket, ami szintén arra utal, hogy nem féltitek eléggé a karaktereiteket. Mi próbáljuk megtestesíteni a jelenleg is Californiában működö East Los Angeles-i Mongols chaptert. Ebből kiindulva, mint ahogy leírtam a karakterem és hangsúlyozom az én karakterem tartja magát a legjobbnak, a leg felsőbbrendűnek! A karakteremet nem érdekli mit cselekszik, addig amíg az nem megy a klubb rovására, bármikor meghalna a klubbért neki ez lenne a legszebb halál. És igen, ooc se érdekelne, ha CK-znák a karakteremet. Ez csak egy játék, nekem nem számít, hogy újból el kell kezdjem mászni a ranglétrát egy új karakterrel. Ezek mellett mindig figyelembe veszem a szabálypontot a Fear RP-ré, bár az LSSD-t meg lehet kérdezni. Hiába voltam járó motoron szabad úttal előttem, nem menekültem el amikor fegyver lett rámszegezve. (Elbuktam drogokat és lőfegyvert is) 20 perce, insomnia0224 írta: Ez téves, csak Oswald lett tévedésből lelőve Troy által a kocsmában és ő nem vett részt a Maya elrablásos részt utáni lövöldözésben. Elnézésedet kérem akkor, úgy értesültem, hogy ő is ott volt emberek vagyunk hibázunk. 20 perce, insomnia0224 írta: Amikor eljöttetek a Beauty szalonba csak Maya érdekelt titeket, aki semmilyen IC kontaktban nem áll semmilyen Sureno taggal, ami arra következtetne, hogy ők lépték volna meg ezt a rablást. Célzottan Maya volt a célpontotok, a többi lánnyal nem foglalkoztatok (Samantha Jeans és Leila Graves). Ha csak egy szimpla elrablásnak akartátok titulálni a dolgot, akkor nem pécéztétek volna ki Mayát három ember közül. Az elrablást követően a Peckerwoods tagjai nyilvánvalóan nem álltak IC kontaktban Mayával, csak is Daniel Liedmann-tól kapott infóra és a kamerán látott felvételekre tudtak hagyatkozni, ebből már tudták. Nem buták a karaktereink, hogy egy olyan bandára / szervezetre gyanakodjanak (Sureno), akikkel semmilyen IC kontaktba nem kerültek sosem és Maya sem. Ellenben a Mongolsra elég nyilvánvalóan ráillett ez a lépés, ami az elrablást illeti. Egyetlen probléma van az állitásoddal, hogy nem igaz. Amikor a három mongolsos tag, beleértve magamat is bementünk az interiorba a kettő női karakter (Samantha Jeans és Leila Graves) nem tartózkodott az interior belsejében. Joaquin karaktere fel lett lökve, és Maya kérésére szabadon lett engedve. Bíráló admin eldönti, hogy a "videó felvételekből(CCTV kamerák)" lehet-e egy ilyen következtetést lehozni, és mindenkit lelőni aki a klubház közelébe merészkedik. Szerkesztve Október 10, 2024 - Racer Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/826-duke-anderson-eduardo-carrizales-oscar-molina-marcelo-obregon-joaquin-ruiz/#findComment-2955 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Jegor Létrehozva: Október 10, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 10, 2024 11 perce, insomnia0224 írta: Szerintem attól még, mert vizuálisan nem látható senki a klubház körül, attól még bent tartózkodhat akármennyi PW tag. Mivel sem bosszúban, sem támadásban nem vehetne részt senki, aki korábban a konfliktusban meghalt, ezért szabályellenesnek tartom, hogy részt vettek ebben a betörésben. Bár ők ketten nem mentek be a klubházunkba, de magában a szituációban szerepük volt, ami "támadásnak", bosszúnak fogható fel a tegnap előtti lövöldözés megtorlásául. Ezért ők ketten véleményem szerint megsértették az alábbi szabálypontot: A PK-t kapott játékos a konfliktusban többet nem vehet részt semmilyen módon. (Nem gyűjthet információt, nem kezdeményezhet további konfliktust) és másodlagos karaktert sem használhat. Nem csak, hogy a másik 2 ember aki velem volt nem jött be hanem amint írták, hogy ők nem vehetnek részt rajta egyből el is mentek nem csak, hogy a klubház közeléből hanem ha jól tudom a város másik felén lévő klubházunkba mentek vissza, az én karakterem egyik támadásotoknál sem volt jelen ezáltal nem is halhatott meg. 14 perce, insomnia0224 írta: Az elrablást követően a Peckerwoods tagjai nyilvánvalóan nem álltak IC kontaktban Mayával, csak is Daniel Liedmann-tól kapott infóra és a kamerán látott felvételekre tudtak hagyatkozni Viszont az most már eléggé érdekelne, hogy ugyan Daniel Liedmann milyen információkat tudott ebben a szituációban szolgáltatni. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/826-duke-anderson-eduardo-carrizales-oscar-molina-marcelo-obregon-joaquin-ruiz/#findComment-2956 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Recommended Posts