Jump to content

Recommended Posts

image.png
Téma címe: [Vagyonátruházási kérelem] Billy Osorio > Freddy Cruz

• UCP név: greatbazso
  • Forráskaraktered neve / játszott órák: Billy Osorio, 53.5 óra
  • Célkaraktered neve / játszott órák: Freddy Cruz, 42.6 óra 
  • Pénzösszeg (legalább $200k vagyont kell hagynod a forráskaraktereden): $0
  • Átadandó tulajdon (járműv(ek), ház(ak)): Ubermarcht Oracle XS, 564306
  • Mit RP-zel jelenleg a forráskaraktereddel? A forráskarakteremmel már semmit, mivel megszűnt a faction. Egyébként egy crash dummy és soldier karakternek alakult a Westside Longoban, csak a frakció vége miatt sajnos nem tudott tovább fejlődni.
  • Mit RP-zel jelenleg a célkaraktereddel? A célkarakterem már egy több éve beavatott bandatag a Carson Barrio Los Padrinos 13-ban (Még nincs teljesen elfogadva), 18 éves, egyik legmegbízhatóbb homie az utcákon, fegyvereket, drogokat mozgat a lokáloknak, lil homieknak, ellátó szerepben van. Szerintem egy rendesebb négy személyes szedán reális lenne lenne a célkarakteremnek, aki már nem csak sima utcai banger. Pont kapóra jönne a másik karakteremen lévő autó. Billy csak a végén lett banger, tehát neki nem lett volna reális az az autó, elhamarkodtam azon a karakteren az autóvásárlást, de így jó lenne.
  • Miért van szükséged ezekre a tulajdonokra a célkaraktereden? Amint az előbb leírtam, már nem egy sima utcai banger a karakterem, tehát megengedhet magának magasabb árkategóriában lévő autót. Freddy nem jelenhet meg egy találkozón a La Eme egy megbízott tagjával egy lerobbant autóban, ebből a szempontból is jó lenne. Nem egy csúcskategóriás autót szeretnék átvinni, csak szükségem lenne arra az autóra a másik karakteremen jobban, mint amelyiken van. Leginkább azért is, mert a célkarakteremen van 140.000$ körül, szükséges ennyi pénz erre a karakterre, nagyobb igényei is vannak, sok pénzt és fegyvert mozgat. Tökéletes lenne számomra az autó, nem kellene az előbb említett pénzből tovább költeni. (A supplier jelentkezés nélkül is így alakítanám a karakterem)
  • Miért gondolod, hogy reális lenne számodra, hogy ezeket a tulajdonokat megkapd a célkaraktereden? 
    Azért, mert pont egy karakteremhez illő autó lenne, a fentiekben megemlítettem már, hogy viszonylag sok pénzt mozgat, plugja van a La Eme-ben. Ettől függetlenül nem egy luxus verda.
Szerkesztve - greatbazso
Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/818-vagyon%C3%A1truh%C3%A1z%C3%A1si-k%C3%A9relem-billy-osorio-freddy-cruz/
Megosztás egyéb weboldalon

• light lezárta a témát
  • Válaszok 1
  • Létrehozva
  • Utolsó hozzászólás

Legaktívabb hozzászólók a témában

Népszerű napok

Legaktívabb hozzászólók a témában

Vendég
Ez a téma le van zárva.

• Create New...