Lt. Ross Létrehozva: Október 7, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 7, 2024 Neved: Gil Raijin Mikor történt az eset: 2024. 10. 07. 00:30 Szemtanúk nevei (Amennyiben vannak): Vivien részéről Adriana Lopez I A mi részünkről Jayce Xiong @97KazuYa, Hailey Feng @Aestrid, Caden Seun @Sheedxr, Kayden Wuying @Kacsa Reportolt személyek nevei: Vivien Costa, Adriana Lopez Szituáció kifejtése (Maximum 500 szó): Hajnali órákban, a bagázsunkkal RP-zgettünk Textile City-ben, amikor is Caden Seun-al elindultunk egy fodrászhoz, Hawick Avenue-n. Én bementem állítani magamnak hajat, Caden Seun kint megvárt a parkolóban. Mire végeztem a haj kiválasztásával, észre vettem, hogy Caden szóváltásba keveredett a két említett hölggyel. Révén, hogy egy társaságban voltunk, egyből oda haladtam és beszállítam az IC szóváltásba. Eddig minden korrekt és rendezett volt. Amikor is, Adriana úgy döntött, hogy motorra száll, elindult felé én pedig le RP-ztem, hogy lökök rajta(1.). Ezt követően, számomra értelmezhetetlen kivitelben (karakter leírása szerint 50kg, csak úgy mint az én karakterem) egy hátulról érkezett két kezes lökést ő akép hárított, hogy megfordult és szikla szilárdan áll tovább, mintha mi sem történt volna(2.). Meghagytam a reakcióra szánt becsület időt és lehetőséget, ez azonban elmaradt. Ezt követően Vivien leRP-zte, hogy megfogja a nyakam (3.). Tiszta sor, fogják a nyakam. Túlélési reflexek, adrenalin és noradrenalin szint emelkedik, így azt tette mint minden értelmes ember, elkezdte az állát leszorítani, hogy levegőhöz jusson. Nem kell bemutatni, IRL foglalkozásomból fakadóan az emberek primitív és reflexális oldalát látom konstans (rendvédelem - bevetés támogató egység). Majd az áll leszorítást követően még egy ágyékon térdelést is bevitt az őt fojtogató lánynak (4.). Eközben a társam, Caden szólt a többieknek (5.) hogy baj van és jöjjenek. Srácok kiérkeztek, ment az RP egy bizonyos pontig. És innentől kezdett a történet érdekes lenni, mivel ettől a ponttól kezdve nem voltak hajlandóak résztvenni az RP-ben, többszöri felszólításra sem. 1. [00:48:23] * Gil Raijin közelebb lép Adriana-hoz, két kézzel tol rajta egyet, hogy kibillentse egyensúlyából. 2. [00:48:54] * Adriana Lopez amkor bántja őt gil hirtelen fordul egyet, nem hagyja magát. 3. [00:49:17] * Vivian Costa ráfog Gil nyakára, körmet a nyakába engedve szorítja 4. [00:50:20] * Gil Raijin leszorítja állát hogy enyhítse a folytást. Kapva az alkalmon ágyékon térdeli Vivian-t. (elnézést a helyesírási hibáért, tudom hogy csúnya) 5. [00:49:21] * Caden Seun előhúzza telefonját, megosztja csoportban a híreket. Szabálysértés 1 (50 szó): RP hátráltatása OOC-val, RP alóli menekülés - A két említett játékostárs az IC mellett feleslegesen sok OOC vittek bele, javarészt false és badarságokat állítottak. Játékosok, akik megszegték: Vivien Costa, Adriana Lopez Bizonyíték: 1. [00:51:10] * Amikor elkapom a nyakad, hogyan szorítod le a nyakad, és térdelsz halátékon, annak ellére hoggy sisak van rajtam ? (( Vivian Costa ))* (mindezt /do-ban, meg is kérdeztem, hogy ki és mikor beszélt a halántékáról) 2. [00:51:48] * Hol és mikor történt halántékon térdelés? II. Áll leszorítás egy alap mechnika ilyenkor. (( Gil Raijin ))* (/do-ban kérdeztek, /do-ban válaszoltam) 3. [00:55:28] * Adriana Lopez előveszi a telefonját, pötyögni kezd rajta pillanatok alatt. [00:55:49] * Hailey Feng ráfog izomból Adriana kezére ezzel megakadályozva a telefonálást. [00:55:54] Hailey Feng mondja: Mit szeretnél ha? [00:56:05] * hogyan fog rá? (( Adriana Lopez ))* 4. RP_Aloli_kilepes_A_Clipchamppel_keszult_1.mp4 5. 6.OOC chat-en Vivian az egybe gyűltek szeme láttára (sajnos a log nem tartalmaz OOC-t) kijelentette, hogy ő ezt az RP-t nem hajlandó végig zargatni, felpattant a motorjára amikor tájékoztattuk, hogy sok mindenhez van lehetősége és joga, de ehhez pont nincs. Csak akkor van RP stop, ha azt admin jelenti ki. Egy admin jelen volt a szitu során IC @draven de nem intézte az ügyet elfogultság és relatív objektivitás hiánya végett, de ezt egyébként tőle eleve nem is vártuk el, nem is kértük. Szabálysértés 2 (50 szó): NonRP / PG - Irreális karakter alakítás, szerephűtlenség, szereptévesztés. Játékosok, akik megszegték: Vivien Costa, Adriana Lopez Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van): nincs Bizonyíték: [00:51:56] Hailey Feng mondja: Itt mi a picsa van? [00:51:59] Vivian Costa mondja: Nem tudom miről beszélsz, milyen leszbikusság, de jó lenne ha ezt a stílust befejeznéd [00:52:01] Jayce Xiong mondja: Mi a téma, ha? [00:52:14] Caden Seun mondja: Azthittem egymásra másztok ember, ne bassz már. [00:52:21] Adriana Lopez mondja: Kik ezek? [00:52:22] * Caden Seun kihátrál, átadja a terepet Fengnek. [00:52:28] Caden Seun mondja: Na, megjött az emberetek. [00:52:29] * Kayden Wuying totál leszarja a kialakuló veszekedést. Kayden szokásosan háttérbe vonul, figyeli a történéseket. [00:53:02] Hailey Feng mondja: Mivan itt Gil? [00:53:21] * Mi látható éppen a felek között? Mi történik? (( Kayden Wuying ))* [00:53:29] * Caden Seun kihátrál a verekedésből, sose emelne kezet egy nőre se, háttérből figyel. [00:53:37] * Jayce Xiong rábízza a csajokra a balhét. [00:53:58] * Na várjunk egy percre ! (( Vivian Costa ))* [00:54:00] * folyamatosan kedvese előtt áll nem enged mellé senkit se. (( Adriana Lopez ))* [00:54:01] Vivian Costa mondja: (()) [00:55:28] * Adriana Lopez előveszi a telefonját, pötyögni kezd rajta pillanatok alatt. [00:55:49] * Hailey Feng ráfog izomból Adriana kezére ezzel megakadályozva a telefonálást. [00:55:54] Hailey Feng mondja: Mit szeretnél ha? [00:56:05] * hogyan fog rá? (( Adriana Lopez ))* [00:56:21] * Átfogja teljesen a telefonkijelzőjét, és a kezét. (( Hailey Feng ))* [00:58:23] Caden Seun mondja (Leilani Xie felé): Hey babe. [00:58:28] Leilani Xie mondja: Hey, helyzet? [00:58:37] * Caden Seun nyújtja kezét. [00:58:40] Caden Seun mondja: Dobd ide a segged. [00:59:56] * Caden Seun átkarolja a csajt, úgy figyeli a szitut. [01:00:27] ~h~(( (2) Vivian Costa~s~ kilépett )) Nem feltétlen tartom reálisnak, hogy két csaj továbbra sem sz*rja össze magát egy 6-7 fős társasággal szemben, akik túlnyomó részt férfiakból állnak. Sőt mi több, még ők kezdenek fenyegetőzni, meg követelőzni. Mert még ha illegál organizációban lennének, még rá is bólintanék, éltek már meg rosszabbat. De sajnos személyük kettő rendezvény szervező a Life Production businessnél. + [01:11:28] * Gil Raijin kihasználva, hogy Adriana HÁTTAL áll neki, két kezével lök egyet a csajon, igyekszik kizökkenteni egyensúlyából. [01:16:24] * Adriana Lopez elindul el a motor felé, kicsit másfele néz el viviant keresve merre ment. [01:16:33] Adriana Lopez mondja: B jöhet a rugás [01:16:41] Adriana Lopez mondja: (()) [01:17:51] * Gil Raijin közelebb lép Adriana-hoz, két kézzel tol rajta egyet, hogy kibillentse egyensúlyából. [01:18:30] * Adriana Lopez amikor meglökik, akkor elölredől a testével, viszont hamar észleli hogy nem egy nagyon erős kéz lehetet, magából. Egy mozdulattal fordul Gil felé, hátrább lép. [01:18:53] * Caden Seun a hisztit egy SMS-el bövíti, felébreszti csoportját, körbeküldi az üzenetet a szituról. [01:19:19] * Vivian Costa Gil és Adriana közé lép, mutat a fodrász szalon és a tetováló szalon felé. [01:19:29] * Gil Raijin fél mosolyt ejt, ahogy Adrianara néz. [01:19:37] Vivian Costa mondja: Tudsz arról, hogy itt minden tele van kamerával, és ez egy forgalmas hely ? [01:20:05] * Gil Raijin vállat von. [01:20:06] Adriana Lopez mondja: Jó.... lehet erőset mondtam, de én nem fogok verekedni. [01:20:31] Vivian Costa mondja: Először is, a barátod belénk állt konkrétan a semmiért. [01:20:41] Gil Raijin mondja: Akkor csak húzzatok a picsába. -Még mindig itt vagytok? [01:20:43] Jayce Xiong mondja: Na mi a helyzet? [01:20:43] Vivian Costa mondja: Azt sem tudod mi van, és már egyből harciaskodsz meg beleszólsz [01:20:46] Hailey Feng mondja: Itt mi a picsa van? [01:20:49] Caden Seun mondja: Azért álltam belétek mert nem nyílvános helyen kell egymást baszni. [01:20:53] * Gil Raijin felbátorodik, ahogy meglátja társaságát. [01:20:58] * Caden Seun kiröhögi a szituációt, távolról figyeli a helyzetet. [01:21:20] * Hailey Feng méregetni kezdi a szőkét. Nyilván, miután rewind-oltuk kérésükre az RP-t ami amúgy teljesen nonszensz, mivel semmi megállást okozó feltétel nem állt fent, már teljesen máshogy RP-znek és továbbra is azt állították, hogy én már pedig Adriana-t rúgtam és nem löktem, kérésükre a logot bemásoltam és még akkor is csak sokszori noszogatás végére voltak hajlandóak folytatni az RP-t. Az RP végső lezárása kifogástalan volt, mint ahogy az a nagykönyvben meg volt írva, de sajnos eljutni A-tól B-ig hagyott bemennem olyan kérdéseket és panaszokat, amiket nem szerettem volna megválaszolatlanul hagyni. A bíráló adminnak igen erősen ajánlom az OOC chat vissza olvasását, ha esetleg valamely részek nem tiszták. Sajnos nem tudtunk minden egyes OOC sort lementeni. Köszönöm a végig olvasást. 5 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/796-gil-raijin-vivien-costa-adriana-lopez/ Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
echo Létrehozva: Október 7, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 7, 2024 Sziasztok! A panaszt én fogom kezelni. A másik felet értesítettem, 24 órájuk van válaszolni. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/796-gil-raijin-vivien-costa-adriana-lopez/#findComment-2779 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Ncoffy Létrehozva: Október 7, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 7, 2024 Sziasztok ! Elsősorban, az első pár mondatban hárítani, vagy legalábbis tisztázni szeretnék valamiket. Az, hogy bemásoltad, és felhasználod a Crashelési számaimat a Panaszkönyvbe, méghozzá eléggé vicces formában megnyílvánul már az első mondataidba mire megy ki a játék. A mi oldalunk az volt, egy buli után összeveszett Adriana és Vivian, félóra után találkoztak a fodrászat előtt. Nagyjából egy vagy legalább kettő szabad helyt adva az autó mellett. A résztvevő pedig közvetlen beáll mellénk, és a semmiből provokálni és követelőzni kezd a semmiből, úgy hogy semmi előzménye nem volt. Az első pár percben próbáltuk ignorálni, aztán kiszállva az autóból közelíteni kezdett felénk. Ekkor mi is odaléptünk, és már kissé ingerülten felkérdezni hogy miért kellene elhagynunk a parkolót és egy olyan helyet ami közterület. Megjelenik a PK létrehozója, 'GIL', ( Úgy hogy egyébként RP szerint a haját csináltatta, egy zárt térben a semmiből előugrik, de ezt nem szeretném feltültetni, csak érdekességnek tüntettem fel). ahogy meglátta Vivan Őt, szerette volna hogy leállítsa a barátját. Ennek ellenére, rettentően agresszív, és egyből becsmérelő szavakkal dobálózott. - Ekkor valamikor Crasheltem, és arra értem vissza hogy ő meglökte Adrianat és a motor már a földön volt az oldalán. Ekkor közbelébe elkapta a semmiből Gil nyakát, erőteljesen szorongatva a gigáját, Ő meglepő módon bármilyen fogásból kikerülve leszorítja az állát, és ráadásul még térdelni is tud akin egyébként egy sisak van. (Mégha térdeltem volna, akkor is kérdések merültek volna fel bennem hogy egy ilyen fogásból neked hogy van erőd ilyet tenni, álló helyzetből térdelni azért elég meredek, úgy hogy azt sem tudod milyen magas Vivian.) Ekkor kérdeztem OOC, hogy hogyan szorítja le az állát, azt követően hogyan is térdelget. Ekkor szóba hozta, hogy láttam e már utcai bunyót és a hírtelen reflexszerűséget hozta fel. Ekkor egy kis vitát generálva, mind a három résztvevő elkezdett OOC--zni. ( Az, hogy egyébként úgy tüntetted fel a PK-ba, hogy kizárólag mi írkáltunk ez is kritikán aluli. Ekkor persze előveszed a 'válaszoltam' ütőkártyát.) - Mind ezután, amikor nem bírtuk megbeszélni, felhoztam hogy vessük el ezt a egészet mert ebből már jó nem fog kisülni, ekkor tovább OOC-ztál. Belementünk végül a MÁR siralmas, élvezhetetlen RP-be az OOC miatt, és amit RP-ztél ninjaként. Próbáltuk máshogy alakítani ezt, hogy ne történjen meg, ekkor meglökted RP szerint Adrit kibillentve az egyensúlyából, végül nem sikerült. - Ekkor én közbelépve közétek, mutogattam a kamerákra, és a fodrászat felé. Megjelentek a többiek, Te felbátorodva csak egy ütést várva nem érdekelve hogy ez egy milyen forgalmas hely provokálni kezdtél. Nem tudom hogy ez egy illegális frakció e, de ha ez így van úgy tudom nem az a cél, hogy feltünést keltsetek sőt mi több, minél rejtettebben mozogjatok. Ennek ellenére, a legjobb példa hogy hogyan NE, keltsetek feltünést. Ráadásul körbevéve minket, autókkal megjelenve amiken volt rendszám nem bántátok volna, ha egy fegyver is előkerült volna (De ebbe ne menjünk bele, de ezekből az jött le). Aláírom, hogy mi is tévedtünk, és mi sem úgy kezeltük a helyzetet ahogy kellett volna. De amikor már 1 órán keresztül pörgött az OOC chat, eléggé felmerül a kérdés hogy ezt hanyagoljuk. (Még is belementünk, még az ellenére is hogy milyen terminátornak érzi magát valaki). Nekünk nem az volt a cél, hogy vitatkozzunk vagy hogy ez legyen belőle, ezért sem írtam PK-t. Mindenki tanult belőle, de ezt a mocskolódást és mártogatást nagyon nem szeretjük. - Végszóként annyit fűznék hozzá, hogy nem védekezni és nem gyanúsítgatni szerettem volna de ha már ennyire szerettél volna ebből ügyet akkor sajnálom. Legközelebb pedig a crasheléseket ne használd már fel légyszíves egy ilyen ügyhöz, mert nagyon nem illik és kritikán aluli. AZ ooc chathez pedig nem csak mi járultunk hozzá, hanem ti is. További Kellemes napot, akik olvassák és nem érintettek ebből tanuljanak. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/796-gil-raijin-vivien-costa-adriana-lopez/#findComment-2784 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Ncoffy Létrehozva: Október 7, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 7, 2024 Több sebből vérzik ez a dolog, elsősorban abból hogy nyílvánvalóan a provokálásra ment a dolog ahogy fogalmaztál, és próbáltál kényszeríteni hogy menjünk el, mintha a karaktered valami koronázott valaki lenne. Még szép, hogy ilyen hozzászólások után kissé ingerülten mi is választ adtunk neked. De még mindig itt az a kérdés, hogy egy erőteljes nyakfogásból kiszabadult és volt ereje mozdulni is. Igazából ez nem is érdekel annyira, viszont az már igen hogy milyen módon szeretnéd felhasználni azokat a dolgokat amikről valaki nem tehet. Viszont még mindig egy olyan frakció vagytok akik nem akarnak feltünést kelteni. Részemről is ennyi, köszi ! Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/796-gil-raijin-vivien-costa-adriana-lopez/#findComment-2787 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Sheedxr Létrehozva: Október 7, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 7, 2024 (szerkesztve) 32 perce, Ncoffy írta: Több sebből vérzik ez a dolog, elsősorban abból hogy nyílvánvalóan a provokálásra ment a dolog ahogy fogalmaztál, és próbáltál kényszeríteni hogy menjünk el, mintha a karaktered valami koronázott valaki lenne. Még szép, hogy ilyen hozzászólások után kissé ingerülten mi is választ adtunk neked. De még mindig itt az a kérdés, hogy egy erőteljes nyakfogásból kiszabadult és volt ereje mozdulni is. Igazából ez nem is érdekel annyira, viszont az már igen hogy milyen módon szeretnéd felhasználni azokat a dolgokat amikről valaki nem tehet. Viszont még mindig egy olyan frakció vagytok akik nem akarnak feltünést kelteni. Részemről is ennyi, köszi ! Ez az egész dolog abból indult ki, hogy a karakteremnek szúrta a szemét az, amit ti ott műveltetek és természetesen tett is ellene a maga módján. Ilyen egy RP szerveren miért ne történhetne meg? - Nem is értem ezzel kapcsolatban mi a pontos problémád. Azzal meg ismételten mondom, nem volt gondom ahogy erre reagáltatok, viszont az utána következő folytonos belekötés minden apróságba és abba, hogy a karaktered ágyékon rúgták, te elkezdted hátráltatni az RPt azzal, hogy rajtad márpedig sisak van és hoppá álljunk is meg! Valamint még az erőteljes nyakfogásra annyit: A karaktereden kesztyű volt, nem láttam hogy hol is vette azt le, tehát az ilyen körömbemélyesztések meg ilyenek ott elvesztik az értelmüket ha a részleteket akarjuk firtatni. (videón is látszik) Ágyék definíciója a Wikipédia szerint: Spoiler A csípőcsont (os ilium) a csontos medence legfelső és egyben legnagyobb csontja, amely a legtöbb gerincesnél, köztük a madaraknál és az emlősöknél is megtalálható, a csontos halak azonban nem rendelkeznek vele. A kígyók kivételével a hüllők csontvázának is részét képezi, bár néhány kígyónál is felfedezhető egy apró csont, ami csípőcsontnak tekinthető.[1] Latin eredetű nevének (ile, ilis) jelentése 'ágyék' vagy 'horpasz'.[2] Az ember csípőcsontja két részre oszlik, a testre és a lapátra; határuk a belső felületen az ívelt vonal (linea arcuata) mentén, illetve a külső szegélynél, az ízületi ároknál található. Valamint had korrigáljalak. Nem vagyunk frakció, egy társaság vagyunk, de egyáltalán nem mérvadó mert nem minden frakció lételeme a bujkálás és a rejtettség, de ez már lényegtelen. Összességében: Továbbra sem volt gondom azzal hogy nem mentetek el, sem azzal hogy vita alakult ki, itt azzal volt a probléma ahogy aztán ezt ti kezeltétek és átmentetek OOCba. Szerkesztve Október 7, 2024 - Sheedxr 3 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/796-gil-raijin-vivien-costa-adriana-lopez/#findComment-2788 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
97KazuYa Létrehozva: Október 7, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 7, 2024 Sziasztok. Szeretnék reagálni erre az egészre. Az állításotok, miszerint ninja karaktert rpzett Gil, egyrészt nevetséges másrészt pedig nem igaz. Az OOC amit leműveltetek, kritikán aluli volt. Először crashelsz, rendben. Közlöd hogy te nem folytatod az rp-t. Aztán bedobsz egy olyat hogy "Figyelj, Gil" --- aztán kilépsz. Ha te egy rp szálba bekerülsz, ez nem így működik hogy te kilépsz meg elmész mert neked nem tetszik. Térjünk rá arra, hogy a ti karaktereitek mit is csináltak. Adriana ninja reflexel, levédte a HÁTULRÓL érkező lökést. Vivian meg protektoros BŐR motoros kesztyűn keresztül engedi a karmát Gil-be. Ha már arra hivatkozol hogy bukósisak volt rajtad, azt nem felejtetted ki véletlen hogy kesztyű is volt rajtad? Arról nem is beszélve hogy RP folytatás előtt, elkezdtél körbe körbe futkosni, gondolom ezzel akartad jelezni hogy eleged van, vagy nem tudom ez mire szolgált. Sokkal egyszerűbb lenne ez az egész, ha vállalnátok a felelősséget úgy ahogy azt kell, és nem a hazugsággal próbálnátok meg minket kihozni hibásnak. 3 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/796-gil-raijin-vivien-costa-adriana-lopez/#findComment-2790 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Lt. Ross Létrehozva: Október 7, 2024 Author Megosztás Létrehozva: Október 7, 2024 (szerkesztve) " Ő meglepő módon bármilyen fogásból kikerülve leszorítja az állát, és ráadásul még térdelni is tud akin egyébként egy sisak van." Ne haragudj, ennél emberibb nyelve már nem tudom neked lefordítani, hogy az ágyék nem a fejeden van így teljes mértékben irreleváns, hogy te sisakban vagy anélkül vagy. Pontosan azért, mivel sisakban voltál, ezért nem manővereztem a karaktered fejével, mert valószinűleg én jöttem volna ki rosszabbul. Ezért mi támadható pont volt még a testeden? Az egész tested a fejed kivételével. És hol van a legtöbb idegvégződés ami kellő fájdalmat tud generálni hogy elengedd a karakterem? Így igaz, az ágyékodon. Légyszíves, másold már be a logod azon részét, ahol az állításod szerinti kiszabadulás történik. Most már esküszöm kíváncsi vagyok rá. Lehet nem fogod megtalálni. Megfogtad a torkom, én egy igen kellemetlen helyen térdeltelek meg és itt te lezártad az RP-t felesleges OOC-val és panaszkodással hogy én mi jogon merészeltem védekezni és hogy én miért nem hagytam lehetőséget a lökésnél ellen RP-re (ami továbbra is váratlanul és hátulról jött). Na azért tudakoljuk már meg, hogy mi a torzó méret. Ha csak ezt a szituációs videót megnézed, mert te ezt RP-zted le, hogy te neki támadsz a nyakamnak (azt a részt figyelmen kívül is hagytam, hogy a körmeidet hova mélyeszted mert motoros kesztyűben voltál), tisztán látni fogod meg igazából, ha végig nézel magadon akkor össze lehet rakni a képet is, hogy a lábad hosszabb mint a kezed + még tudsz is közelebb hajolni az emberhez csípőből. Már elmagyaráztam, hogy miért nem a videón látottakat alkalmaztam, de biztos ami biztos, mert sisakban voltál. Egy ütés nekem lehet jobban fájt volna, a nyakadat meg nehezebben tudtam volna elkapni az állvédő idom miatt. Felhasználom azt hogy crasheltél? Gyakorlatilag el is köszöntél, mint ahogy az a videón is látszik. Tény és való, utána vissza jöttél. Nem igen érted látom a fojtás anatómiáját. Alapvetően ilyenkor a légcsöved kereszt metszetét kezdik el összeszűkíteni, így okozható oxigénhiány ami szűkíti a tudatot és elkezdődik az adrenalin később noradrenalin termelődés a mellékvesékben. Most hogy ezt tisztáztuk, beszéljük a primevális reflexekről, vagyis a túlélési reflexekről. Túl akarsz élni, mert éppenséggel 1 percen belül meg fogsz halni, ha nem szabadul a helyzetből. Mindent megteszel ilyenkor és jóval nagyobb fizikai erővel rendelkezel, az adrenalinnak köszönhetően + nem érzel fájdalmat annyira. Ha az álladat elkezded a fojtó kéz irányába szorítani, akkor két dolog törénik. A légcsöved és gégéd hátrébb tud a megnyúlt izomtömeg mellé csúszni így nettó 1-2 cm keresztmetszeti vastagságot tudsz nyerni = több levegőt kapsz. Ez egy reflex mozgás, mintahogy az is, hogy megfogod az ember kezét ami éppen téged fojt. "Nem tudom hogy ez egy illegális frakció e, de ha ez így van úgy tudom nem az a cél, hogy feltünést keltsetek sőt mi több, minél rejtettebben mozogjatok." Tévedések tömkelege. Nem vagyunk illegális FK tagjai, csupán egy punk/siheder/phonk/garázda/vandál társulat. Mi a probléma? Ilyenek a karakterek. Kötekedőek, agresszívak az enyém mellé még nagyképű és önfejű is. Plusz a Blood/Crip/Playboy/Vagos/MS13 és egyéb utcai bandák is smokingban és teljes inkognitóban járkálnak véleményed szerint? "Aláírom, hogy mi is tévedtünk, és mi sem úgy kezeltük a helyzetet ahogy kellett volna. De amikor már 1 órán keresztül pörgött az OOC chat, eléggé felmerül a kérdés hogy ezt hanyagoljuk." Igazából ti kezdtétek el az egész OOC-t, kizárólag magatoknak köszönhetitek, hogy 1 órán keresztül pörgött az ooc. "Belementünk végül a MÁR siralmas, élvezhetetlen RP-be az OOC miatt, és amit RP-ztél ninjaként." Élvezhetetlen mert nem úgy sült el ahogy ti azt szerettétek volna? Vagy talán veszteség elfogadásával kapcsolatos probléma áll a dolog mögött? A ninja RP-re ki sem térek ez alapján: 1. [00:48:23] * Gil Raijin közelebb lép Adriana-hoz, két kézzel tol rajta egyet, hogy kibillentse egyensúlyából. 2. [00:48:54] * Adriana Lopez amkor bántja őt gil hirtelen fordul egyet, nem hagyja magát. Átlöknek egy motoron hátulról, felkészületlenül és te nem hogy nem esel rá a motorra, de még meg is fordulsz megtorpanás nélkül? Komoly. Kiegészítés: Ha valami nem kóser, valami nem tetszik vagy megszeretnél valamit beszélni akkor kérem legközelebb engem keressetek meg, ne Astrid-ot jóhír reményében. Velem volt bajotok, akkor nálam kell csengetni, nem közvetetten kell üzengetni. Szerkesztve Október 7, 2024 - Lt. Ross 4 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/796-gil-raijin-vivien-costa-adriana-lopez/#findComment-2791 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Maki Létrehozva: Október 7, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 7, 2024 Az rp közös megegyezéssel ment tovább, tehát az egészre már a helyszínen megszületett a megoldás és nem volt szükség admin bevonására én úgy gondolom. Ha egy rp szitu megoldásra került, akkor ilyen pk-ra nincs szükség véleményem szerint. Az, hogy te nem tudod elfogadni, hogy nem volt megfelelő a nyakfogási rp-d nem tudok mit kezdeni. Az egész rp. azért állt meg, mert ez volt megvitatva. Ti úgy állítjátok be a dolgot, mintha mi semennyire nem lettünk volna hajlandóak az rp folytatásra, ami hazugság. Admin hiányában a nyakfogásra nem került bírálat, nem is lett senki se kihívva. Viszont a helyszínen ez megoldásra került és az rp sikeresen lezárúlt. Tőletek fel lett ajánlva, hogy az rp egy bizonyos szituációból induljon újra. Tehát ezt nem mi mondtuk. csak elfogadtuk. Kicsit erősen ki lett ez itt forgatva az igazságtartamából. Egészen addig lett visszapörgetve, ahonnan az egész elindult. Én totál, úgy emlékeztem, hogy megrúgtad a karakteremet így elvártam volna, hogy azt rpzd. Amikor tényleges rp-ről volt szó nem mi voltunk azok, akik azt idézték elő, hogy occ részre szükség legyen egyik alkalommal se. Az, hogy titeket zavar, hogy megállt az rp ne 100%ban minket hibáztassatok, érdekes mód nincs megemlítve, hogy a szituációt már ott mi egymás között megoldottuk és mindenki ment a dolgára. Közös megegyezéssel minden el lett rendezve. Vivian a kifagyása/crash után visszatért és folytatódott az rp. Az, hogy éjjel nem tudom mikor szükséges volt ooc részre, hogy eldőljön, hogy folytatódjon az rp az egy dolog, megtudunk állapodni és itt ez a lényeg. Nem volt szükség adminra. Úgy érzem ez egy olyan sérelmi pk, amit nem tudtatok elfogadni, pedig ti kértétek, hogy kezdjük elölről egy szituból. Teszem hozzá, hogy ez egy jó megoldás volt. Mivel pöröghetett tovább az rp. Így nem értem miért volt most erre szükség. 3 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/796-gil-raijin-vivien-costa-adriana-lopez/#findComment-2792 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Ncoffy Létrehozva: Október 7, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 7, 2024 Természetesen az RP folytatódott az OOC ellenére, kérelmükre/ vagy közös megegyezésre. Nagyon úgy tűnik, hogy ez egy sérelem és rosszindulatúság, bár az okát nem tudjuk és tán' nem is fogjuk soha. Az pedig hogy direkt rákeres egy videóra és ide beszúrja, megint azt leplezi hogy mi idióták vagy tudatlanok vagyunk. Ezzel nem minket, hanem magad tükrözöd, a lelkivilágod. Természetesen az RP folytatását már nem voltak hajlandóak bemásolni, vagy legalább szóra bírni. Ajánlom erősen azt hogy ne egymásba keressük a hibákat, vagy hogy mibe tudunk éppen belekötni és úgy elnyomni. Egy közösség vagyunk, játékostársak. Tudtommal nem azért járunk fel, hogy egymás becsméreljük, alázzuk és próbáljuk minél idiótábbnak nézni. Részemről teljesen világos hogy mire megy ki a játék, de azt már nem hogy miért is jó ez. Valójában akik nézik ezt a PK-t, nevetség tárggyá fogunk válni és papíroznak minket hogy '"Na velük nem szeretnénk RP-zni'. Nekem ez nem célom, és nem is szeretném mint gondolom Ti sem, a játékod nem befolyásolja ez a kis 'kakaskodás' és a miénket sem. Minden kis hibába belekötni, és kiemelni ezzel elérve a célt ezt úgy hívják hogy ? ... Még egyszer leírom, részemről nem okozott bennem kárt a ma éjjeli RP és nem is szeretnék többet hozzászólni. Utolsó mondatként, mint zárásként még annyi hogy Elnézésedet kérem és a többiektől is ha valami olyan traumát vagy sérelmet vagy egyebet váltottam ki. ( Még akkor is, ha ez egy lejáratni próbáló PK és nincsen teljesen igazatok) 3 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/796-gil-raijin-vivien-costa-adriana-lopez/#findComment-2795 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
echo Létrehozva: Október 7, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 7, 2024 Átolvasva a logokat, arra a megállapításra jutottam, hogy az érintett személyek hozták azt a színvonalat, ami a karakterleírásukból számomra kiderül, ezért NonRP / PG - Irreális karakter alakítás, szerephűtlenség, szereptévesztés véleményem szerint nem történt. Alapvetően azt látom, hogy az RP (többé kevésbé) helyesen végbe ment, mindkét fél elfogadta a történéseket, és inkább felesleges OOC veszekedés tört ki, aminek az lett a vége, hogy egymást között megállapodtatok a voidolásban. Mivel mindkét fél bele egyezett a voidolásba (itt egyébként bármelyik fél ellenjavasolhatott volna), és egyik fél számára sem keletkezett semmilyen kár, ezért az ügyet lezártnak tekintem, nem részesítem szankcióban egyik felet sem. Mindezek mellett a szabályzatunk szerint csak Adminisztrátor voidolhat ilyesfajta szituációt, ezért mindkét felet szóbeli figyelmeztetésben részesítem, és arra kérem, hogy legközelebb ne kezdjen bele felesleges OOC veszekedésbe, és ne voidoljon szituációt önkéntesen, hanem járjon el a szabályzatunk 1.) Alapvető Udvariasság pontja alapján. 5 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/796-gil-raijin-vivien-costa-adriana-lopez/#findComment-2796 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Recommended Posts