CULA Létrehozva: Szeptember 25, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 25, 2024 (szerkesztve) Neved: Dustin Barnes Mikor történt az eset: 09.26. 00:18 Szemtanúk nevei (Amennyiben vannak): Liam Duncan, Melina Liedmann, Jace Reeves, Samantha Jeans, Elina Lleshi. Reportolt személyek nevei: Yajeel Nash, Wyees Goodwin Szituáció kifejtése (Maximum 500 szó): Az egész úgy kezdődött, hogy Yajeel Nash és Wyees Goodwin bementek a Mirror Parki Blush Beauty Bárba ahol elkezdték zaklatni az ott dolgozó hölgyeket. Az ott dolgozók felhívták Jace Reeves-t, hogy gond van a szalonban ő pedig oda küldött engem és Liam Duncant. Mikor odaértünk láttuk a távozókat, bementünk és megkérdeztük mi történt. Itt tudtuk meg, hogy zaklatták a szépségszalon dolgozóit. Kimentünk elkezdődött a vita, pont írtam mikor kaptam az első ütést így válaszoltunk rá mi is. Boxerrel verekedtem így elég nagy károkat okoztam a két srácnak, utána a földön még jól meg is rugdostam mind a kettőjüket. Ezek után nem telt el egy óra és már jöttek újra feszültséget generálni. Kocsival beleszaladtak a motorokba, kipitelték Melina Liedmannt aki a karakterem párja IC. Ezek után mi Melina mellett rpztünk tovább és percekig ott kocsikáztak körülöttünk ezzel hergelve minket és várva, hogy mikor eszkalálódik tovább a helyzet. A pitelésért már lett kiosztva szankció. A történet folytatása pedig nem releváns mivel ott nem történt semmilyen szabályszegés. Szabálysértés 1 (50 szó): Power Gaming: Súlyos sérülésekkel visszajöttek ketten max egy órán belül bosszút állni a Mirror Parkba ami a Peckerwoods MC területe. Nem foglalkozva azzal, hogy akár több MC tag is lehet a helyszínen. Ezen felül a klubház előtt köröztek miközben mi a pitelés után rpztünk, ugyan úgy egy olyan helyen ami tele lehet a klub tagjaival. Játékosok, akik megszegték: Yajeel Nash, Wyees Goodwin Bizonyíték: log: https://pastebin.com/0WuKWri1 log: https://pastebin.com/Vy8cdAgQ videó: https://drive.google.com/file/d/1crlEKAi3FBL4AXmxZeGR3tfXcoSRxXkl/view?usp=sharing Szerkesztve Szeptember 25, 2024 - CULA Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/682-dustin-barnes-yajeel-nash-wyees-goodwin/ Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Lt. Ross Létrehozva: Szeptember 26, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 26, 2024 Sziasztok. Melina Liedmann a karakterem IC. Itt jegyezném meg a következő gondolatokat: - Arról, hogy a karakterem és Cula karaktere között akármi is van, legfeljebb az MC és 2-3 kórházi dolgozó tudhat, mivel sem közös kép, sem az nincs feltüntetve, hogy egyébként kapcsolatban élne a karakter. Kötve hiszem, hogy ekkora híresség lenne a karakterem, hogy ha lesz valakije arról tudna az egész város. - Semmiféle kötődésem az MC-hez nincs. Nem vagyok lady, mivel legál FK-ban van a karakterem, semmiféle illegális tevékenységet nem végez a karakterem és eddig talán csak 1 rendezvényen voltam amit az MC szervezett. - Nem találom fair-nek, hogy aki ki jön a Tavern-ből éjfél tájt, az nemes egyszerűséggel megpróbáljuk megölni "mert tuti hogy van közük hozzá, mert csaj". - A két említett karakter nincs illegális szervezetben (az hogy távozáskori CK meg volt-e az vitatható, de most erre nem térek ki) így eleve nem értem, hogy miért van totális fear RP hiány, ha színesbőrűként a White Supremacy-t valló bandába kötnek bele a saját területükön, úgy hogy azelőtt egy órával konkrétan a sz*r is ki lett belőlük taposva. Az én szemszögem található meg a videó képében. 22 órától RP-ztem Dusty-val (nem voltam jelen, ahol elverték a kettő srácot a beauty salon végett), IC szerint csak azt tudom, hogy dolga akadt. Ezt követően OOC indokok miatt az IC-t le akartam volna zárni éjfélkor, amikor is láttam, hogy egy fekete leültetett SG4 végig darálja a motorokat, mindenféle RP nélkül, áthajtva szembesávba, majd felkérnek gyorsulásira, amibe nem veszek részt, csak leokézom, rájuk hagyom. Majd már akkor majdnem belém szállnak és akkor tapostam a gázba, hogy megelőzzem a karambolt, amire kaptam egy varázslatos PIT-et. Onnantól pedig le RP-ztem, hogy az orrom vért eresztett a légzsák miatt, és az egész RP közben a két srác meg körözött a kocsim körül, driftelgetett, láthatóan eszkalálták a helyzetet. A két taggal IC semmiféle relációm nincs, sem FB-n, sem IC nem találkoztunk. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/682-dustin-barnes-yajeel-nash-wyees-goodwin/#findComment-2247 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Guest Krisz Létrehozva: Szeptember 26, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 26, 2024 Sziasztok! A panaszt én fogom kezelni. Várom Yajeel Nash és/vagy Wyees Goodwin válaszát a témára az értesítéstől számított 24 órán belül. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/682-dustin-barnes-yajeel-nash-wyees-goodwin/#findComment-2249 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
alama323 Létrehozva: Szeptember 26, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 26, 2024 Sziasztok Wyees vagyok. Odamentünk volt elősztorija Facebrowseren a dolognak, a lány karaktereket akarták a karaktereink felszedni amikor kettő másik megjelent, hogy elküldjenek. Verekedés lett, alulmaradtunk hazamentünk. Átöltöztünk aztán visszamentünk revansot venni talpig fegyverben ha rosszul sülne el. Először csak a motorokat borigattuk fel aztán kijött Melinda akit Facebrowseren is meg élőben is többször láttunk veletek lógni, ezért gondoltuk így veszünk revansot. Nem akartuk megölni a karakterek ezért azt nézték mikor ott köröztek, hogy hogy van. Aztán ránkjöttetek fegyverrel, nekivezettetek a falnak és elkezdtetek ránk lőni. Úgy tudom valaki meg is halt tőletek, ezekután elmentünk. Amikor visszamentünk a kocsiból szinte alíg szálltunk ki pont e miatt, hogy ne kelljen a karaktereknek verekednie mert nem voltak jó állapotban. (még mindig ugy rp-zem, hogy monoklisak stb) Nem gyilkolászni mentünk vissza se nem verekedni szimplán így alakult. Egy sötétített ablakú autóban kapucniban két fegyverrel nem nagyon eshet nagy bajunk egy forgalmas utcában. Lényegében ennyi. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/682-dustin-barnes-yajeel-nash-wyees-goodwin/#findComment-2260 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Lt. Ross Létrehozva: Szeptember 26, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 26, 2024 FB-n kötve hiszem, hogy bármi féle információhoz jutottatok volna azzal kapcsolatban, hogy bármi közöm lenne az egészhez, mivel Ad.1 Dustin-nak nincs FB-je. Ad.2 Nekem csak a borítóképem és a profilképem van posztolva (a profil képen is egy kutyával áll a karakterem). Revans alatt érted azt, hogy mexikói drog cartel megoldásként konkrétan megpróbáljátok megölni azt az embert (mert 150 km/h-nál ki pit-elni valakit, igen emberölési kísérlet + segítség nyújtás elmulasztása végett még a szándékost is rá lehet húzni), akiről egyébként még azt sem tudjátok 100%-osan, hogy hozzájuk köthető? Nem is tudtam, hogy CJNG typo szervezet tagjait RP-zitek. Ennyi erővel, mindenkit ki pit-elhettetek volna aki onnan kijön, mert ugye ha ott tölti a szabadidejét, akkor fixen az MC tagja/lady-je. 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/682-dustin-barnes-yajeel-nash-wyees-goodwin/#findComment-2262 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
alama323 Létrehozva: Szeptember 26, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 26, 2024 Valószínűleg nem gondoltuk át teljesen, de ez a karakterekkel is megtörténhet mivel két banger a gettóból, tehát nem agysebészek. Szerintem félelem RP megvolt, nem szálltunk ki rátok nem pofáztunk stb. Nem akartuk a játékotokat elrontani, ennyi a lényeg. Hazamentünk vártunk egy darabot. Visszajöttünk, így alakult. Mi komolyan vettük, nem röhögcséltünk rajta, RP szitut akartunk belőle. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/682-dustin-barnes-yajeel-nash-wyees-goodwin/#findComment-2268 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Tashard Létrehozva: Szeptember 26, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 26, 2024 (szerkesztve) Csao, itt Yajeel. Nem igazán érzem magam/magunkat hibásnak, szerintem nem direkt volt ez a pit dolog, IRL is megtörténhet simán ilyen, főleg ekkora sebességnél, bár nem tudom, hogy van-e vezetési tapasztalatod , amúgy én fullra nem tudtam, hogy ki vagy, mármint Melina, csak annyit láttam, hogy állsz a lámpánál, kérdeztem, hogy mehet-e egy gyorsulás, te like-ot mutattál, azt hogyan kellett volna érteni?? Szerintem az tökre érthető, hogy a baleset után leléptünk, mikor két börtönviselt karakter okozta a balesetet, nem nagyon akarnak börtönbe kerülni ilyen miatt, amúgy részünkről is rpzve lett a sérülés. Én utána nem is nagyon tudom. hogy mi történt, mert egy telefont kellett elintéznem RL, nem figyeltem az IC-re, akkor jöttem vissza, mikor már követnek és letaszítanak az útról, itt pedig szerintem jogosan védekeztem a karakteremmel. Szerkesztve Szeptember 26, 2024 - Tashard Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/682-dustin-barnes-yajeel-nash-wyees-goodwin/#findComment-2274 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Guest Krisz Létrehozva: Szeptember 27, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 27, 2024 Mindkét fél álláspontját elolvasva szeretném összegezni a szituációt. Az elmúlt három nap chatlogját részletesen elemeztem, hogy átfogó képet kapjak a lezajlott eseményekről. Ennek során számos kétes esetről olvastam, melyeket figyelembe vettem a panasz elemzése és a döntéshozatal során. 21 órával ezelőtt, alama323 írta: Verekedés lett, alulmaradtunk hazamentünk. Idézet [23:02:51] * Wyees Goodwin feltápászkodik nagynehezen két lábra, elkezd a másik irányba tiszta véresen és sérülten ballagni. [23:20:19] * Wyees Goodwin elkezdi levizelni a taxit. [23:20:28] [#GTAW] (Local IC) Yajeel Nash mondja: Yuh, adj neki. [23:20:37] [#GTAW] (Local IC) Wyees Goodwin mondja: Rárázom a cseppeket is. [23:20:38] [#GTAW] (Local IC) Yajeel Nash mondja: Igya meg. [22:59:39] /ame Yajeel Nash * Yajeel Nash a földre kerül, ott is marad. [23:03:51] /ame Yajeel Nash * Yajeel Nash elbiceg a helyszínről. [23:17:18] [#GTAW] (Local IC) Wyees Goodwin mondja: Kávézni jöttünk. [23:18:08] [#GTAW] (Local IC) Yajeel Nash mondja (Allie Graham felé): Szia baby. A bemásolt sorok csupán demonstrációs és kontrapozíciós célzattal szolgálnak azon állításoddal szemben, hogy a sérüléseiteket konzekvensen szerepjátékozva hazatértetek az eseményt követően. Ezen túlmenően, egy teljes párbeszéd lefolyt köztetek és Deputy Sheriff Tavell Raygoza karakter között fél órával a verekedés után, ahol a sérüléseitek semmilyen formában nem mutattátok a Deputy és más játékosok felé, annak dacára, hogy Wyees Goodwin "tiszta véresen" ballagott el korábban. A tizennyolc éves karaktereitek különösen intenzív vehemenciával, kétszer olyan idős, hasonló konfrontációk teljes sorát megélő, fehér felsőbbrendűséget nyíltan propagáló - karakterleírásban, mely nektek is látható - felnőtt férfiak által lettek boxerrel pépesre verve, melyre utal az is, hogy a földön is hosszasan rúgdosták, ütötték a karaktereiteket. Az esemény lefolyásának időpontjára való tekintettel nem lehet életszerű elvárás senkitől, hogy átessen egy kiterjedt kórházi RP-n, ugyanakkor a Common Courtesy, alapvető udvariasság elvét és a szerepjáték korlátait figyelembe véve konszenzuális megoldásnak tekinthető lett volna az a narratíva, hogy a dulakodás után azonnal hazamentek és huszonnégy óráig semmiféle illegális tevékenységben nem vesztek részt. Ennek ellenére Wyees Goodwin és Yajeel Nash karakter a verés után, semmiféle szakmailag indokoltnak tekinthető kezelésen nem átesve visszatér egy ellenséges csoport által pillanatnyilag - erről biztos tudomásotok van, miután megvertek titeket -, szemmel tartott környékre és a tapasztalt rendvédelem számára is szigorúan tiltott sebességgel kilökik Melina Liedmann autóját a felvétel alapján egyértelműen szándékos módon. A szituáció bárminemű feldolgozása, lereagálása - akár IC, akár OOC - nélkül azonnal, pillanatokon belül elhagytátok a helyszínt, mely szintén a kiterveltséget bizonyítja. Teljes mértékben irreális az az elgondolás is, hogy a bandátoktól teljes mértékben különálló, a város túloldalán fekvő területen ketten, tizennyolc évesen, saját elhatározásból éles lőfegyverrel kívántok megtorolni egy esetleges sérelmet egy másik csoporton, amennyiben a dolgok nem a várakozásaitok szerint alakulnának. Ez a helyzet számotokra egyszerűen nem végződhet kedvezően, amit karaktereiteknek is kristálytisztán kell érzékelniük. Mi volt a koncepció? Visszatértek újra összecsapni velük, de ezúttal, ha ismét túlerőben lennének, akkor fegyvert rántotok és tüzet nyittok? Mindezt egy olyan szituáció után, ahol normál keretek között a kórházban végeztétek volna. Egy utcai bandában szerepet betöltő egyéntől tényleg nem várható el az alaposan kimunkált, racionális gondolkodás, ugyanakkor ez a Powergaming szabálypont tankönyvbe illő megsértése. Ezen szempontok fényében a benyújtott panaszt jogosnak ítélem, és az alábbi szankciókat fogom alkalmazni: @Tashard mint Yajeel Nash, Powergaming, szegényes eszkaláció és karakteralakítás, sérülések megjelenítésének súlyos elhanyagolása indokkal örökös kitiltásban részesül. @alama323 mint Wyees Goodwin, társként ugyanezekben a szankciókban részesül. A döntésem ellen UCP-n keresztül lebbezhettek fel: https://ucp.gtaworld.hu/ban-appeals Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/682-dustin-barnes-yajeel-nash-wyees-goodwin/#findComment-2305 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Recommended Posts