97KazuYa Létrehozva: Szeptember 17, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 17, 2024 Neved: Marlon Seung Mikor történt az eset: 2024.09.18. 00:16 Szemtanúk nevei (Amennyiben vannak): Jayden Kyung, Jordan Nhung, Ron Kirou, Kale Sung ... még jó páran Reportolt személyek nevei: Trequan Bullard Szituáció kifejtése (Maximum 500 szó): Az este folyamán történt egy konfliktus, a két frakció között. A második verekedés kialakulása közben Trequan karaktere úgy döntött, hogy mitsem törődve a rendőri jelenléttel szándékosan elüt minket. Az elütés teljes mértékben indokolatlan volt, hiszen se Trequan, se a társai nem voltak életveszélyben. Trequan a videón is látható /me sorában, azzal indokolja az elütést, hogy túlerőben vagyunk viszont ez egyáltalán nem állja meg a helyét. Ugyanis ők 5-en voltak(Ebből 1 sérült) mi pedig 4-en, gyakorlatilag teljesen egyenlőek voltak az erőviszonyok. Szabálysértés 1 (50 szó): Gyenge helyzetkezelés, VDM. Játékosok, akik megszegték: Trequan Bullard Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van): E/S Bounty Hunter Bloods Bizonyíték: https://streamable.com/mxm18c 2 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/617-marlon-seung-kontra-trequan-bullard/ Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Xelosz Létrehozva: Szeptember 18, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 18, 2024 Az ügyet én fogom kezelni. Habár az ügy elég egyértelműnek látszik jelen állása szerint, adunk lehetőséget a másik félnek is hozzászólni a reporthoz. Az érintett játékost értesítettem, 24 órája van reagálni. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/617-marlon-seung-kontra-trequan-bullard/#findComment-1877 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
olay Létrehozva: Szeptember 18, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 18, 2024 Sziasztok, mielőtt hozzászólnék a reporthoz, az admintól kérdezném, miért tűnik elég egyértelműnek? Volt egy konfliktus, 5en voltunk, amikor voltatok 6 vagy 7-en talán de lehet többen már pontosabban nem emlékszek rá. Ezt leszűrve még biztosan lehet valahol tőletek de ez lényegtelen mert nem ez az indok. "A második verekedés kialakulása közben Trequan karaktere úgy döntött, hogy mitsem törődve a rendőri jelenléttel szándékosan elüt minket." - Mitsem törődve én megvédem a bajtársamat, de akkor az miért nincs ugyan olyan szinten, hogy ti a rendőrök jelenlétében kezdtek el verekedni, vagy ki tudja mibe folyt ki. Sőt utána köztetek és a rendőrök közt lövöldözés alakult ki, legalábbis én csak a rendőrt láttam lőni. Egy tőlünk levan sérülve, egy mellettem ül a kocsiban, aki szintén meglett verve, egyedül én futottam el, hogy ne essen bajom ( az első verekedésnél ). Már csak Dayvon Banks és Deion Wallace áll 5 ember előtt, akikkel volt a bunyó és még a kés is előkerült felőletek. Deion Wallace is szét lett verve, ugynacsak Dayvon Banks is sérült volt, így teszem fel a kérdést miért ne védhetném meg a társamat, hogy esetleg még komolyabb sérülést szenvedjen? Nem történt semmilyen VDM, nem halt meg senki, ezért is írtam az RPbe bele, hogy lassan megyek nekik. Az már IC ügy, hogy én mit vállalok magamra kettő, ismétlem kettő darab rendőr előtt akik nem is velem foglalkoznak, hanem az éppen induló konflikutsra. IC ügy, hogy megjegyzik-e a rendszámomat vagy az autó kinézetét. Hozzátenném még a következőket: [00:14:09] * Dayvon Banks lefejeli Marlont mert megsértette a személyes terét. [00:14:31] * Ron Kirou egyből bedobja a jobbosát Dayvon arcába a fejelés után. -- [00:14:41] * Marlon Seung a fejeléstől, hátrébb esik, de lendületből visszafejeli. Lefejelnek, és lendületből visszafejel? Két teljesen más testalkatú emberről van szó, egy benga néger és egy ázsiai. Ez a másik : [00:15:11] * Dayvon Banks az ütéstől hátrébb lép, kapásból gyomorszájon vágja Ron-t, megrúgdossa. -- [00:15:46] * Ron Kirou ahogy az izmos hasára vágott a srác, kissé kifújja a levegőt, valószínüleg sziklára futott az emberünk a testépítővel. Gyomorszájon vágnak, főleg hirtelen és nem számítasz rá, és "sziklára futott"? Gyomorszájadba ha belevágnak nem hiszem, hogy levéded mint egy kőfal, főleg hogy nem számítasz rá. Pont befeszíted a hasadat mint egy boxedzésen? Gyomorszáj nem egyenlő a hasizmoddal én szerintem. Köszönöm nincs több hozzáfűzni valóm. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/617-marlon-seung-kontra-trequan-bullard/#findComment-1882 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
97KazuYa Létrehozva: Szeptember 18, 2024 Author Megosztás Létrehozva: Szeptember 18, 2024 32 perce, olay írta: Deion Wallace is szét lett verve, ugynacsak Dayvon Banks is sérült volt, így teszem fel a kérdést miért ne védhetném meg a társamat, hogy esetleg még komolyabb sérülést szenvedjen? Nem csak a ti karaktereitek szenvedtek sérülést, tehát ez megintcsak nem volt egyoldalú. Ahogy az a szabályzatban is világosan levan írva: A karakter csak akkor üthet el bárkit, ha a karakter élete veszélyben van. De ezt nem szabad túlzásba vinni. 45 perce, olay írta: és még a kés is előkerült felőletek. Habár ez teljesen IC ügy, az egyetlen ember aki kést vett elő az egy női karakter volt, akit megtámadtatok, illetve tőletek ugyanúgy előkerült egy kés. 39 perce, olay írta: Lefejelnek, és lendületből visszafejel? Két teljesen más testalkatú emberről van szó, egy benga néger és egy ázsiai. Miből állapítottad meg a két karakter testfelépítésében lévő különbséget? Egy ázsiai simán lehet legalább olyan erős/izmos mint egy afroamerikai. 41 perce, olay írta: Gyomorszájon vágnak, főleg hirtelen és nem számítasz rá, és "sziklára futott"? Gyomorszájadba ha belevágnak nem hiszem, hogy levéded mint egy kőfal, főleg hogy nem számítasz rá. Pont befeszíted a hasadat mint egy boxedzésen? Gyomorszáj nem egyenlő a hasizmoddal én szerintem. Miből gondolod hogy már egy alapból is kiélezett szituációban Ron karaktere ne számíthatott volna rá? Meg se adtátok a lehetőséget hogy kitérjen az ütés elől, vagy belemozduljon abba hogy például ne pont gyomorszájon találja el az ütés. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/617-marlon-seung-kontra-trequan-bullard/#findComment-1884 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
olay Létrehozva: Szeptember 18, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 18, 2024 (szerkesztve) Honnan tudjam, hogy nincs veszélyben a bajtársam? Körbe van állva 3 ember által + 1 messzebről (aki a videót feltöltötte). Honnan kéne tudnom, hogy ti nem fogtok bármit is csinálni vele? Csak két rendőr volt ott, az egyik a földön lévővel foglalkozik a másik pedig veletek. 4v1 van idézőjelesen a rendőrrel szemben aki veletek foglalkozik, simán lehet bármit csinálni és eltüntök egy másodperc alatt. Szerintem bőven érthető hogy fent áll a veszély egy banda területen, főleg a TI területeken, ami számunkra ellenséges. 7v5 volt az első verekedés (nem emlékszem pontosan egyébként hogy mennyien voltatok), és max azután lett előrántva tőlünk a kés miután a csaj előrántotta. De hát nem volt életbevágó hogy elővegye a nő, és rátámadjon a négerekre. Simán csak elfuthatott volna bármerre. Én nem láttam tőlünk kést de javíts ki. Csak tőlünk feküdtek a földön aki lelett szúrva, tőletek nem.. Utóbbi kérdésedre reflektálva, nem én rpztem a gyomorszájon vágást, csak hozzáfűztem. Szerintem nagyon kellemetlen ha gyomorszájon vágnak hirtelen és elég gyors reakcióidő kell hozzá, hogy azt kivédd. NINCS több hozzáfűzni valóm, részemről mindent leírtam. Szerkesztve Szeptember 18, 2024 - olay Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/617-marlon-seung-kontra-trequan-bullard/#findComment-1885 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
nemadam Létrehozva: Szeptember 18, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 18, 2024 Sziasztok, hozzászólnék, ha már a videón is szereplek illetve két kommentben is meg lettem említve, mint /rendőr/. Az egész szituáció az elejétől fogva elvesztette a realitását, kezdve azzal, hogy se tőlünk, se az SD-től nem volt elérhető egység aki tudott volna jönni erősítésnek, így hát ketten próbáltuk kihozni a legjobbat a szituációból, amire fel a földön szúrt(!) sérülést szenvedett karaktert láttuk el, majd ismételten egy beszólás miatt heves helyzetek alakultak ki, amiről csatoltak is logot (/me-s verekedés) Ezekután beanbaget vetettem be, hogy legalább ne a rendőrök szeme láttára próbáljatok súlyos testi sértést, akár gyilkosságot megkísérelni, ezek után ismét elszaladtatok. Victor Ivanov (a másik rendőr) elkapta Ron Kirout, akit megbilincselt. Ezután Jordan Nhung minorként golf utővel kezdte el verni a rendőrt, aki egyebként animba is esett, elkövetve a DM szabályszegést. Ezt látván lefegyvereztem őt, természetesen CK-ba nem ment bele, majd amíg én Jordannel OOC egyeztettem, Deyvon Banks a sérült rendőr mellett ütötte animba a már megbilincselt Ron Kirout. Szóval az egész szituációt lehetne voidolni, mert konkrétan 0 realizmus volt benne, részben azért, mert 30 játékosnál nem elvárható, hogy túlerőben legyenek a rendőrök, meg amúgy sem a rendfenntartás a dolgunk, hanem a rendőri szerepjáték hiteles átadása, viszont ezt kihasználni véleményem szerint nem korrekt. most hated 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/617-marlon-seung-kontra-trequan-bullard/#findComment-1893 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Xelosz Létrehozva: Szeptember 18, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 18, 2024 Köszönöm a gyors visszajelzéseket. 3 órával ezelőtt, olay írta: az admintól kérdezném, miért tűnik elég egyértelműnek? Ahogy írtam is, "jelen állása szerint" egyértelmű. Annyi infónk van, hogy elütötted a másik játékost. - Szerver szabályzat szerint: A karakter csak akkor üthet el bárkit, ha a karakter élete veszélyben van. De ezt nem szabad túlzásba vinni. Így mindenképp szabályt szegtél. Nem járművel történő ölésre tér ki a szabályzat, hanem már magára arra, hogy elütöd a másik játékost. Itt Trequan Bullard hibázott. A karaktere élete egyáltalán nem volt veszélyben, ez egyértelműen látható a videóból. Nem érdekel, hogy /talán/ vagy /hátha/ mi történhetett volna, mert nem történt. Trequan Bullard karakterre tehát 30 perc AJ-t fogok adni. Nehéz elképzelni, hogy a társad akár életveszélyben lehet, főleg két intézkedő rendőr közvetlen környezetében volt. Az pedig elképzelhetetlen mértékű rendvédelmi beavatkozást vonna maga után, ha ott egy officer elveszti az életét. Logikus, hogy nem fognak ilyen módon problémát okozni. Az, hogy hány ember volt hány ellen, nem mérvadó. Továbbá @olay, ha nem vagy megelégedve a másik fél szerepjátékának minőségével, arra is megvan a megfelelő platform. Az, amiket felhoztál, azok nem feltétlen indikálják a gyenge szerepjátékot vagy karakter alakítást. @nemadam megjegyzése alapján a szituáció katartikus szintekre fajult el, erről viszont csak egy komment áll rendelkezésre, de bizonyíték nem. Ha komment alapján bírálnék, most nem csak egy személy kapna szanckiót. Így a szituációt nem voidolom, amennyiben az officerek kritikusnak ítélik meg IC az ottani állapotokat, aszerint járjanak el a jövőben. Ki mint vet alapon. 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/617-marlon-seung-kontra-trequan-bullard/#findComment-1898 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Recommended Posts