Jump to content

Recommended Posts

Mikor történt: 2024.09.16
Karaktered neve: Lucas Hwang
Karakteredet meggyilkoló személy neve: Nem tudom.

Volt-e ott adminisztrátor, aki figyelte az eseményeket?: [Igen/Nem]
Ha volt, akkor kicsoda?: -

Szituációt fejtsd ki lényegében: Mai nap RP-vel vásároltunk fegyvekeret LTD-től, és úgy voltunk vele hogy vissza ütünk a WS Longora első alkalommal (eddig ők lőttek folyamatosan). Mai nap 20:12-kor rájuk is csaptunk lelőttünk tőlük egy tagot. Ezek után eltüntem a helyszínről máshol kerestem az RP-t és egy Mirror közelében Casey's Diner lévő üzletbe voltam, épp leafkoltam és mire vissza jöttem ck-va lett a karakterem. (Eddig 4 lövöldözésben haltam meg WS Longo támadásban). Szeretném tudni mi okból kaptam CK-t!
Miért nem tartod jogosnak?: Egyátalán nem áll össze a kép, egy nő miatt lett kiadva rám a hajtóvadászat ami a log is aláírja. Valamint nem elsőre lőnek le, miért pont most adnak be rám CK kérvényt?
Bizonyíték: -

Szerkesztve - Tweezy
Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/580-%C3%A9rdekes-ck/
Megosztás egyéb weboldalon

A CK-dat én, Michael Lara vittem véghez. 

A karaktered azért lett megölve, mert egy korábbi lokálotok, Veronica Cotilla átpártolt hozzánk, aki elmesélte, hogy a 14 (!) éves karakterét a te karatered, Lucas Hwang megcsókolta, lekapta. Ez lehetett kölcsönös, nem kölcsönös, a mi karaktereinknek ez úgy lett felvázolva, hogy te tetted saját indíttatásból, nem hiába kapta a bandátok a sok pedofilíára utaló disst a FaceBrowseren. Erre jött rá csak tetőnek a tény, hogy ma lelőttétek az egyik lil homienkat. Mellékesen Veronica Cotilla karaktere fenyegetve volt a te karaktered által, hogy rossz oldalt választott. Mit kellett volna tegyünk, hogy megmentsünk a már hozzánk tartozó rezidens életét? Remélem kielégítő választ tudtam adni.

Awekaaaaay!

Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/580-%C3%A9rdekes-ck/#findComment-1751
Megosztás egyéb weboldalon