Jump to content

Recommended Posts

Neved: Eugene Seon
Mikor történt az eset: 2024. 09. 13 8-9 óra körül.
Szemtanúk nevei (Amennyiben vannak): Marlon Seung, Jordan Nhung, Cressida Flores(volt még rengeteg, de hírtelen ennyi jut eszembe)
Reportolt személyek nevei: Eric Murillo
Szituáció kifejtése (Maximum 500 szó): Little Seoul LTD-n egy lövöldözés után Eric Murillo karakter helyzetét nem féltve vissza ment a kút mellett lévő SPG területre az autómat ellopni. Ezek után nem elégedett meg ennyivel, visszament a frakció tagjaiért akik még a kúton rpztem az FD-vel és PD-vel.

Szabálysértés 1 (50 szó): PG, MG, lövöldözés után vissza ment a helyszín mellé ellopni az autómat, holott a pd/sd ott járkált a környéken. Illetve ezek után még a társáért is vissza ment a helyszínre kb 10 pd-s mellé. Egy teljesen sötétített autóról beszélünk, nem tudom a két frakció tagja honnan tudta hírtelen, hogy érkezik a megmentőjük és oda kell rohanni beülni az autóba.
Játékosok, akik megszegték: Eric Murillo
Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van): Westside Longo
Bizonyíték: 
https://streamable.com/t62m0d

Szabálysértés 2 (50 szó): [MILYEN SZABÁLYPONT LETT MEGSZEGVE ÉS HOGYAN SZEGTE MEG?]
Játékosok, akik megszegték:
Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van):
Bizonyíték:

Szabálysértés 3 (50 szó): [MILYEN SZABÁLYPONT LETT MEGSZEGVE ÉS HOGYAN SZEGTE MEG?]
Játékosok, akik megszegték:
Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van):
Bizonyíték:

• Taps 1
Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/553-eugene-seon-eric-murillo/
Megosztás egyéb weboldalon

• Válaszok 7
  • Létrehozva
  • Utolsó hozzászólás

Legaktívabb hozzászólók a témában

Népszerű napok

Sziasztok,

Először is a "nyilvánvaló MG"-re szeretnék válaszolni. Az ellopott járműveddel később ütköztem, miközben üldözött a hatóság. Ekkor elájultam, és később pedig észhez kaptam, és segítséggel fel is ültem. Ekkor elhangzott egy bizonyos információ, miszerint Eugene Seon a jármű tulajdonosa.

[22:03:14] * Fel tud ülni Eric a segítséggel? (( David Strazza ))*
[22:03:26] * Lassan, de fel tud ülni. (( Eric Murillo ))*
[22:03:28] * David Strazza újra csekkolja a monitoron az értékeket.
[22:03:43] Matt Kaysen mondja: Eugene Seon a jármű tulajdonosa. 

Folytatva 

Idézet

Szabálysértés 1 (50 szó): PG, MG, lövöldözés után vissza ment a helyszín mellé ellopni az autómat, holott a pd/sd ott járkált a környéken. Illetve ezek után még a társáért is vissza ment a helyszínre kb 10 pd-s mellé.

A lövöldözési helyszín és a járműve teljesen független helyen volt egymástól, nem láttam hogy bárki is mászkálna ott, a rendőrök előzetesen erős gyanúval már kerestek is, ezért is kötöttem el az első autót amit megláttam. A társamért visszamentünk (én és társam, Kevin-el) , (névszerint Phil Orellana-ért) hiszen üzenetekben a cselekménysorozat alatt tartottuk egymással a kapcsolatot. Leírtuk neki, hogy fekete járművel fogunk érkezni, ezzel együtt kipipálva a 

Idézet

Egy teljesen sötétített autóról beszélünk, nem tudom a két frakció tagja honnan tudta hírtelen, hogy érkezik a megmentőjük és oda kell rohanni beülni az autóba.

sorozatot. ( Egyébként a sötétítés az ajtók ablakára vonatkoznak, a szélvédő nincsen úgy lesötétítve (ha le van), hogy abszolút ne lehessen belátni. )

Idézet

Illetve ezek után még a társáért is vissza ment a helyszínre kb 10 pd-s mellé

A videón tisztán látszik, hogy két járőrautóról beszélünk, ami egyenlő három sheriffel. Ez a szám nem kicsit túloz. 

Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/553-eugene-seon-eric-murillo/#findComment-1549

12 perce, csárli írta:

Először is a "nyilvánvaló MG"-re szeretnék válaszolni. Az ellopott járműveddel később ütköztem, miközben üldözött a hatóság. Ekkor elájultam, és később pedig észhez kaptam, és segítséggel fel is ültem. Ekkor elhangzott egy bizonyos információ, miszerint Eugene Seon a jármű tulajdonosa.

[22:03:14] * Fel tud ülni Eric a segítséggel? (( David Strazza ))*
[22:03:28] * David Strazza újra csekkolja a monitoron az értékeket.

[21:49:17] * Magasabb a normálisnál, 150BPM. (( Eric Murillo ))*
[21:51:11] * Eric eszméleténél van? (( Chantraide Allard ))*
[21:51:49] * Egy "felkelési" stádiumban van jelenleg. (( Eric Murillo ))*
[21:52:11] * Milyen vérnyomást lehet mérni Ericnél? (Átlag: 120/80) (( David Strazza ))*
[21:52:54] * 135/78 a vérnyomása Eric-nek. (( Eric Murillo ))*
[21:54:02] * Milyen Eric véroxigén szintje? (95 felett a normális) (( David Strazza ))*
[21:54:36] * 93-as véroxigén szint mérhető. (( Eric Murillo ))*
[21:55:55] David Strazza mondja [halkan] (Eric Murillo felé): Itt vagy velünk, haver?
[21:56:01] * David Strazza próbálja megszólítani Eric-et, hogy reagál-e.
[21:56:17] * Chantraide Allard kivesz egy maszkot és kisméretű oxigénpalackot a BLS-ből és felhelyezi a maszkot Ericre.
[21:56:52] Chantraide Allard mondja (David Strazza felé): Csekkold megint a pulzust.
[21:57:45] * Növekedik a pulzus az ijedtsége miatt, a vérnyomás szintén. (( Eric Murillo ))*
[21:58:57] * Eric pulzusa 162-re nőtt. (( Eric Murillo ))*
[21:59:49] CHAT LOG: > Eric Murillo nem válaszol David-nek, mellete néz el, egyenesen az officerek lábát hesszeli.
[22:02:37] CHAT LOG: > Eric Murillo csak egy lassú bólintással válaszol.

[22:03:51] Dante Rogers mondja: Aha, tel. szám volt,
[22:03:53] Dante Rogers mondja: ?
[22:03:58] * Matt Kaysen halkabban beszél Rogers felé közben.

Alapvetően a karaktered itt olyan állapotban volt, hogy egy súlyos balesetet követően ébredezett fel. Egy átlagos embernél ilyen értékeknél nem beszélve arról, hogy oxygén adagolásra volt szükség, nem tudna a környező párbeszédekre fókuszálni, főleg nem annyira, hogy Eugene teljes nevét megjegyezze. Emellett, Matt és Eric karaktere között kb 3-4 méter távolság volt, ráadásul Matt-től volt egy /me, hogy halkabban beszél.(a log és körülmények részlete egy pdstől vannak)

Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/553-eugene-seon-eric-murillo/#findComment-1553

7 perce, blunt írta:

Alapvetően a karaktered itt olyan állapotban volt, hogy egy súlyos balesetet követően ébredezett fel. Egy átlagos embernél ilyen értékeknél nem beszélve arról, hogy oxygén adagolásra volt szükség, nem tudna a környező párbeszédekre fókuszálni, főleg nem annyira, hogy Eugene teljes nevét megjegyezze. Emellett, Matt és Eric karaktere között kb 3-4 méter távolság volt, ráadásul Matt-től volt egy /me, hogy halkabban beszél.(a log és körülmények részlete egy pdstől vannak)

Az RPzett véroxigén szint az 93% volt, ami egyébként a valóéletben sem kritikus állapot. (Az interneten lévő adatok alapján elvégre 90 fölött van az átlag emberé, ez eltérhet minden embernél, azalatt már súlyosabb gond létezhet)

Alapvetően a baleset utáni ájulást nem az okozta, hogy a karakterem valahol beverte volna túlzottan a fejét, csupán izgult, és erre rátett egy kis homloksérülés is.

A fókuszálásnál pedig se te, sem pedig én nem tudjuk pontosan megmondani hogy az akkor történő párbeszédből mire figyelne az adott illető ha a valóságban történt volna meg, de merem állítani hogy egy ilyen lényeges információra felkapta volna a fejét, elvégre a karakterem ismerte hogy mégis kinek a járművét lopta el, ráadásul nem túl jó viszonyban állunk egymáshoz.

Azt, hogy ő halkabban beszél (ilyen lényeges információt kiemelve) inkább a /low paranccsal kellett volna nyomósítani, nem pedig egy /me-vel, nem tudom behatárolni hogy körülbelül hol állhatott Matt, de nem túlságosan távol. Véleményem szerint amit a chat kiír, azt a karakterem halja, ha nem így szeretné valaki magát kifejezni, akkor használja a szerveren lévő parancsokat erre. (/w, /low).

Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/553-eugene-seon-eric-murillo/#findComment-1555

• convict lezárta a témát

Sziasztok. Ahhoz, hogy mindenkinek 100%-osan érthető legyen a szituáció és annak kimenetele, tételesen fogunk rajta végigmenni.

PG: A felhozott szituáció erre a tételre az, hogy visszament az LTD-re, ahol már a hatósági személyek jelenvoltak.
- Csárli válaszából látszik, hogy nem azonos helyen történt a lövöldözés és a jármű eltulajdonítása illetve ez egy tőle független jármű, nem köthető semmilyen formában hozzá azon kívül, hogy eltulajdonította, plusz említésre került, hogy sötétítettek is az ablakai. Nem látok bele PowerGaming-et, nem tette ki óriási veszélynek a karakterét, nem nagyobbnak, mint hogy elsütött egy fegyvert, azzal pedig az olvasatom szerint nem volt probléma.
Felmérte a kockázatot, az pedig maximum annyi lehetett volna, hogy börtönbe csukják, amennyiben elkapják. Tudatában, hogy ez a karaktert egyébként sem az élet fényesebb oldalán jár, a lehetőség arra, hogy börtönbe kerüljön nem lehet idegen számára, nem feltétlen elrettentő. 

MG: Ahogy meg is lett említve, alapvetően úgy kezeljük ezt a "ki hallotta, ki nem" szituációt, ahogy a script engedi. Amennyiben számodra egy szöveg látható a cseten, akkor a karaktered hallhatja. Miután a balesetről kevés/semennyi információ nem áll rendelkezésre, és egyébként sem lehet azt kijelenteni, hogy egy ilyen után biztosan nem emlékeznél vagy nem tudnál koncentrálni pár elhangzott információra, így ezt nem tekinthetjük MG-nek.
Viszont! Phil Orellana karakter meglehetősen hamar észlelte, hogy a számára is feltehetően ismeretlen jármű az nem másra, mint a megmentésére érkezett. A szituáció láthatóan 21:00 után bontakozik ki, ekkor már vastagon sötétségbe burkolózik a város ez is látható.

image.png.8f06201f6c565525ed366d2bb0b7f426.png
Látható a játékos sms-eiben, hogy volt jelezve társa felé a menekítési szándék, így ott sem volt jelen MG.
(A telefonszámokat nem fogom megjeleníteni, habár amúgy sem felhasználható információ IG.)

A panaszt mindezek tudatában egy Management tag fogja elbírálni, hiszen adminisztrátori pozíciót betöltő játékosról van szó.

Szerkesztve - Xelosz
Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/553-eugene-seon-eric-murillo/#findComment-1570

Sziasztok!

A reportot alaposan megvizsgáltuk, és a rendelkezésre álló információk alapján döntöttünk. @Xeloszrészéről a helyzet objektív ismertetése történt és a hozzászólása tükrözi a Management álláspontját is.
Ez alapján a panasz jogtalannak minősül, és további lépések nem szükségesek az ügyben.

További jó játékot kívánok mindenkinek!

Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/553-eugene-seon-eric-murillo/#findComment-1575

Vendég
Ez a téma le van zárva.

• Create New...