Priest Létrehozva: Szeptember 12, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 12, 2024 (szerkesztve) Neved: Danny Foley Mikor történt az eset: 2024.09.12 Szemtanúk nevei (Amennyiben vannak): Michael Spillane Reportolt személyek nevei: Derrick Portman Szituáció kifejtése (Maximum 500 szó): Pár napja elrejtettünk az ingatlanunkban egy pisztolyt, mivel az ingatlan elég nagy ahhoz, hogy könnyen megtalálható legyen benne bármi ezért kiemelten ügyeltünk arra, hogy esetlegesen egy betörés esetén is nagyon nehezen lehessen csak megtalálni. Szeretnénk Derrick-et megkérni, hogy mutassa be számunkra a logot arról, hogy hogyan talált rá a pisztolyra, és a tárra. [21:33:28] * Michael Spillane kihúzza a nyomtató-papíros dobozt, kiszedi a papírt. Michael bedobja a tárakat és a pisztolyt. [21:33:43] Leraktál Combat Pisztoly (1) az ingatlan inventoryba. [21:33:45] Leraktál Pisztoly Lőszer (50) az ingatlan inventoryba. [21:33:46] Leraktál Blue Spark (Metamfetamin) (30) az ingatlan inventoryba. [21:34:45] 1) A Combat Pistol és a hozzá tartozó lőszerek, plusz a harminc gramm Blue Sparks meth, egy dobozban található a jobb oldali hálószobában lévő nyomtató alatt. Egy zöld A4-es papír doboz. [21:35:01] * Michael Spillane visszacsúsztatja a dobozt, lezárva. A résztvevők, az adminnal együtt tisztában vannak a lakás méretével. Erősnek érzem, hogy a több szobás, és nagyobb méretű nappalival rendelkező lakásba való betörés alatt valakinek lenne ideje megtalálni egy ennyire elrejtett fegyvert. Hiszen a doboz a benne lévő papírok miatt alapból nehéz, ezért a benne lévő fegyvernek a súlya nem kelthet akkora feltűnést mintha egy üres doboz lenne ott. Valamint mivel a papírok voltak a tetején, ezért még inkább erősnek érzem a doboz átkutatását. Valamint hiányoljuk a CIM-ek lehelyezését is, mivel ha Michael S. nem látja meg az adott szituációt amire megérkezett nem is tudjuk, hogy valaki betört az ingatlanban. Összefoglalva, szeretnénk tudni 1.) Miért pont ott kerested amit kerestél? 2.) Mi alapján találtad meg az ingatlant, és jutottál hozzá a fegyverhez? Szerkesztve Szeptember 12, 2024 - Priest Elírás javítása. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/540-danny-foley-derrick-portman/ Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Razor Létrehozva: Szeptember 12, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 12, 2024 Szia @Priest! Egy szabálypont fogalmazási hibája miatt félreérthető volt, ami a betörések esetén az itemek megtalálását részletezi, ezért a betörés közben, nem az elképzelt módon történt az itemek helyének közlése. Mivel, a keresést egy adminisztrátorunk folyamatosan figyelte, illetve jóváhagyta azt, ezért a panaszt teljesen felesleges kibontakoztatni. Fogalmazási hiba miatt az elbukott itemeket vissza szolgáltatjuk hozzád, illetve megmarad a betörő félnél is. 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/540-danny-foley-derrick-portman/#findComment-1478 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Racer Létrehozva: Szeptember 12, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 12, 2024 Természetesen csatolom, a fegyverre nem én találtam rá, hanem Jaabir Ibrahim. Itt van a log: "PM-et kaptál tőle: ADMIN (Elrejtve Razor által): Combat Pistol és a hozzá tartozó lőszerek, harminc gramm Blue Sparks meth, 15g LSD található a jobb oldali hálószobaában lévő nyomtató alatt" " [14:59:22] * Jaabir Ibrahim benéz az ágy alá. [14:59:37] * Jaabir Ibrahim átnézi a székrény alatt lévő dobozt. [14:59:46] * Jaabir Ibrahim fel emeli a nyomtatót, benéz alá. [14:59:49] Derrick Portman mondja: Szekrényeket intézed, amig megnézem a többit ? [14:59:51] Derrick Portman mondja: Dayumn! [15:00:00] * Derrick Portman elkapja a fegyvert a nyomtató alól, és a drogokat. [15:00:01] Jaabir Ibrahim mondja: Jaja. [15:00:17] Derrick Portman mondja: NIGGA ENNEK VOLT EGY BURNERE ITT. [15:00:23] * Jaabir Ibrahim kihúzgálja a szekrény fiókokat, mindent kidobálva belőle nézi át őket. [15:00:27] Jaabir Ibrahim mondja: Kurva jók vagyunk. [15:00:32] * Derrick Portman drogokat a zsebében temeti el, a fegyvert pedig övéhez rejti. [15:00:47] Jaabir Ibrahim mondja: Szerintem meg vagyun nem? [15:00:56] Derrick Portman mondja: Szerintem is lépjünk, a többi nem érdekel. [15:01:14] * Derrick Portman elveszi a whiskeyt az asztalról távozásakor." Hogy kerültünk be a szobába? A második szoba volt amit feltörtünk ezt is csatolom: " [14:57:03] (( PM-et küldtél neki: ADMIN: majd annyit kérek, h az interior ajtókat nyisd lerp-zem őket sorra. )) [14:57:20] * Jaabir Ibrahim átnézi a hűtőt. [14:57:25] * Derrick Portman reteszelője segitségével, baszogatni kezdi a zárat. [14:57:33] * folyamatosan kattog a zár, de nem jár sikerrel. (( Derrick Portman ))* [14:57:38] Jaabir Ibrahim mondja: Eddig semmi. [14:57:39] Derrick Portman mondja: Nigga ez miért nehezebb mint a kinti ? [14:57:44] Jaabir Ibrahim mondja: Mit tudjam én? [14:57:48] * Derrick Portman odanyomja a kamerát Jaabirnak. [14:57:51] Derrick Portman mondja: Nigga, ezt tedd el. [14:57:55] * Jaabir Ibrahim elveszi a kamerát. [14:57:57] Jaabir Ibrahim mondja: Csak sietve. [14:58:04] * Jaabir Ibrahim bedobja a kamerát a kenguru zsebébe. [14:58:05] * Derrick Portman erőteljesebben huzogatja ki be a reteszelőt az árban. [14:58:09] * kattan a zár. (( Derrick Portman ))* [14:58:17] Derrick Portman mondja: Ezt te nézd át, foo! [14:58:21] Jaabir Ibrahim mondja: Jól van. [14:58:32] * Jaabir Ibrahim átnézi a füdőben lévő szekrényt. [14:58:42] * Derrick Portman hasonlóan cselekszik az ajtóval mint az előbb, mostmár tudja mit kell csináljon. [14:58:42] * Jaabir Ibrahim kipakolja teljesen, kidobálja belőle a dolgokat. [14:58:55] * kattog a zár folyamatosan, egyszer csak elfordul a kilincs. (( Derrick Portman ))*" A házat úgy találtuk meg, hogy első sorban motelt akartunk kipakolni amikor a motelhez értem, akkor láttam a tömbházat és úgy gondoltam nagyobb esélyünk lesz, hogy abban az intiben találunk értékesebb dolgokat, ami igy is történt. Bármi más kérdésed van, nyugodtan tedd fel és válaszolok. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/540-danny-foley-derrick-portman/#findComment-1479 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Recommended Posts