Jump to content

Recommended Posts

Egy viharos éjszakán Tyler visszatért a motel szobájába. Amint belépett a szobába fáradtan leült az elhasznált, nyikorgó ágyára. Elővette az éjjeli szekrényen pihenő diktafont, bekapcsolta, és egy pillanatra megállt és mély levegőt vett. A cigarettájáért nyúl, majd rágyújtott, hallatszik a felvételen, ahogy a füst lassan felszáll. Ezután elővette a telefonját, elindította kedvenc zenéjét, és merengve belekezdett a történetébe.

image.thumb.jpeg.f545a0b45aa0ddf8e32f2c3c421c827b.jpeg

Gyerekként nem volt időm vagy lehetőségem arra, hogy ártatlan legyek. Apám egyedül nevelt fel, miután anyám elhagyott minket, és úgy kezelt, mintha már öt évesen férfi lennék. Minden döntésnek súlya volt, minden lépésnek következménye. Ő volt az, aki elvitt az első bokszedzésemre. Akkor 12 éves voltam, és már akkor éreztem, hogy valami olyan helyre kerültem, ahol végre otthon érezhetem magam. A fájdalom, a küzdelem, a győzelem – ezek mind olyan dolgok voltak, amiket értettem, amikben jó voltam. A ring lett az a hely, ahol először éreztem, hogy bármit elérhetek.

Tizenévesként is a boksz volt az életem középpontjában. A középiskolát éppen csak befejeztem, mert soha nem az érdekelt, hogy mit tanulok az iskolában, hanem hogy mit tanulhatok a harcról. Ahogy a győzelmek jöttek, úgy nőtt a hírnevem, és pénzt is kerestem belőle. Nem sokat, de elég volt ahhoz, hogy megéljek belőle, és egyre többre vágytam. 2003-ban, 18 évesen, döntöttem úgy, hogy valami még nagyobb kihívást keresek. Beálltam a hadseregbe. Négy évig voltam ott, 2007-ben szereltem le, és ez a tapasztalat formált igazán férfivá. A fegyelem, a szigorú szabályok megtanítottak arra, hogy az erő és a kitartás nem mindig a fizikai küzdelemből fakad, hanem abból, hogy képes vagy túllépni saját határaidon.

De a leszerelés után sem találtam meg az utamat. A civil élet teljesen más volt, és nem tudtam alkalmazkodni. 2008-ban megismerkedtem Sarah-val, aki hamarosan a feleségem lett. Két gyerekünk született, Max és Emma. Egy ideig úgy tűnt, talán megtalálom azt, amit keresek: a stabilitást, a családot, a békét. De ez nem tartott sokáig. A belső feszültség, amit magammal hoztam a ringből és a katonai évekből, nem hagyott nyugodni. A maximalizmusom, a folyamatos törekvés arra, hogy jobb legyek, mint amilyen valójában voltam, megrontotta a kapcsolataimat. Egyre többet kezdtem inni, először csak azért, hogy egy kicsit ellazuljak, de hamarosan már az ital lett a megoldás minden problémámra.

Sarah megpróbált segíteni, de hiába. 2015-ben elhagyott. Magával vitte Maxet és Emmát is, és bár nem hibáztatom őt, ez teljesen összetört. Ekkor már nem csak az alkoholt használtam menekülésként, hanem egyfajta kísérletként arra, hogy ne gondoljak a veszteségeimre. Az üres ház, a csend, ami a gyerekeim után maradt, az a legkeményebb dolog, amivel valaha is szembenéztem.

Az egyetlen dolog, ami megmaradt számomra, a bokszból származó pénz volt. Azt soha nem herdáltam el. Sokan, akikkel együtt harcoltam, gyorsan elégették a nyereményüket, de apám szavai mindig ott csengtek a fejemben: „Gondolj a jövődre.” Megtartottam, félretettem a pénzt, és ahogy teltek az évek, egyre inkább az motoszkált a fejemben, hogy talán van még egy utolsó nagy lépés az életemben, amit megtehetnék. A boksz nemcsak megmentett, de talán újra értelmet adhatna az életemnek.

Most, negyven felé közeledve azon gondolkodom, hogy belevágjak valamibe, ami talán újra életet lehel belém. Egy vállalkozás – valami, ami a sporttal, a boksszal kapcsolatos. Valami, amiben másoknak is továbbadhatom azt, amit megtanultam. Nem csak a fizikai erőről van szó, hanem a fegyelemről, a kitartásról és arról, hogy hogyan birkózol meg az élet kihívásaival. Még nem döntöttem el véglegesen, de érzem, hogy ez lehet az utolsó nagy dobásom. Az utolsó harcom – talán már nem a ringben, hanem az élet más területén.

Szerkesztve - Mayer

Kpernykp2024-10-09230124.png.0685bb98031cd060f2cefb00d3024fd2.png

Moretti Crew 🥀🪦⚰️

Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/446-tyler-the-relentless-moore/
Megosztás egyéb weboldalon

• Mayer megváltoztatta a címet erre: Tyler "The Relentless" Moore
  • Válaszok 12
  • Létrehozva
  • Utolsó hozzászólás

Legaktívabb hozzászólók a témában

Legaktívabb hozzászólók a témában