no brakes Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 6, 2024 (szerkesztve) Neved: Joshua Castrino Mikor történt az eset: 2024.09.06 Szemtanúk nevei (Amennyiben vannak): Többen is bent voltunk a boltban de a logban szereplő nevek: Keon Pierce, George Harris, Emily Keating Loftus Donohue, Ethan Castrino Reportolt személyek nevei: Sully Samie Szituáció kifejtése (Maximum 500 szó):Egy konlfiktust követően a Seoul benzinkúton jól helyben hagyták Sully-t, amit én végig néztem. Miután kimentek a támadói a boltból én bementem és leköptem, mivel volt egy konfliktusunk néhány napja amikor verekedés volt és ketten jöttek rám. A karakterem ezzel akart 'bosszút' állni. (ekkor még megvolt halva) Rövides időn belül ( 2 perc se telt el ) miután getupozta magát elkezdett velem kötöszködni. Én ezt teljesen nonszensznek tartottam azért nem folytattam ezt a kommunikációt vele és kisétáltam a boltból. Szabálysértés 1 (50 szó): Fel getupozta magát miután leköptem és oda jött kötöszködni, nem törődve azzal hogy nemrég lett a karaktere csúnyán megverve. Szerintem miután szinte ájultra vernek valakit nem akarna 2 percen belül ismét konfliktusba keveredni, szóval közel sem valósághű amit tett. Játékosok, akik megszegték:Sully Samie Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van):- Bizonyíték: [21:47:47] * Joshua Castorina besétál a boltba.[21:47:49] * Joshua Castorina l - Pastebin.com Szerkesztve Szeptember 6, 2024 - notoriousdancso 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/441-report-sully-samie-re/ Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
notoriousdancso Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Értesítve, Sully Samienek 24 órája van válaszolni. 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/441-report-sully-samie-re/#findComment-1118 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
bitang Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Sziasztok! Igazából az a pár napos konfliktus úgy nézet ki, hogy IC volt egy vita ami odáig húzódott amíg nem került elő egy csavarhúzó pontosabban nyak tájékán körül szúrtam Joshuát azt viszont már nem tudom, hogy ki segítette fel mivel én elhagytuk a helyszínt a barátommal, mert nem gondoltuk volna, hogy menthető Joshua személye. Tegnapi nap folyamán a Little Seouli benzinkúton volt egy nagyobb konfliktus össze szólás történt mivel kényszerítettek, hogy térdelve kérjek tőlük bocsánatot. Én karakterem nyilván nem kért bocsánatot mivel elég megalázó volt a helyzet. Mivel ismét történtek össze szólások az egész vége egy verekedéssel zárult ahol én veszítettem, így földre is kerültem. Viszont menthető voltam a társam jött és felsegített engemet RP-vel így egy fél perces várakozással (/getup) paranccsal segítettem fel magamat. Illetve pontosan nem értem, hogy mi volt a kötözködés mivel én egyszer szóltam hozzá Joshuához ami az volt, hogy ([21:49:08] Sully Samie mondja: Mit köpködsz engemet, ember.). Tehát nem értem mi a probléma és nem értem, hogy mivel próbáltam konfliktust kelteni. Mellékelem a logokat! [21:47:47] * Joshua Castorina besétál a boltba. [21:47:49] * Joshua Castorina lehajol. [21:47:50] * Keon Pierre letérdel haverja mellé, pár gyenge pofot ad haverjának. [21:47:52] Ethan Castorina mondja (Jace Kwang felé): Most futottam vagy három mérföldet, nem bírok állni. [21:47:56] George Harris mondja (Jace Kwang felé): Csak elfáradt möszijő, futott egy nagyot. [21:47:58] * Joshua Castorina pofán köpi Sully-t. (Ezt a múltkoriért.) [21:48:02] Emily Keating mondja: Hozzatok fagyasztott termékeket, amik hideg. [21:48:18] * Sully Samie felnyomja magát az ütések során. [21:48:20] * Joshua Castorina leemel a polcról egy Sprunkot. [21:48:22] Loftus Donohue mondja: Homie menjünk! Itt vannak ezek is. [21:48:23] Sully Samie mondja: Faszom... [21:48:28] Keon Pierre mondja: Nigga, te mi a faszt képzelsz? [21:48:29] Emily Keating mondja: Hé, üljél vissza, [21:48:33] * Keon Pierre ad egy pofot Joshuanak. [21:48:35] * Emily Keating húzza vissza Sully-t. [21:48:40] Joshua Castorina mondja: Mi a fasz bajod van? [21:48:40] Emily Keating kiáltja: Hé! [21:48:44] Emily Keating kiáltja: Fejezzétek be. [21:48:47] Sully Samie mondja: Mit teszel te meg? [21:48:51] Keon Pierre mondja: Te fasszopó nyomorék. [21:48:59] Keon Pierre mondja: Anyádat köpdössed szembe. [21:49:01] George Harris mondja: ET, cimborám, itt vannak az officerek. [21:49:05] Emily Keating mondja: Raygoza. Ez már a vég. [21:49:05] Jace Kwang mondja: Hogy bírtad a maratont? Látszik hogy kiizadtad a seggedet. [21:49:08] Sully Samie mondja: Mit köpködsz engemet, ember. [21:49:08] Keon Pierre mondja: Egy embert aki nem tud mozogni. [21:49:08] George Harris mondja: Milyen helyre hoztatok? [21:49:11] Keon Pierre mondja: Szembe köpöd. [21:49:12] * Tavell Raygoza berohan a boltba, majd próbálja felméri a helyzetet [21:49:16] Keon Pierre mondja: Szégyeldel magad. [21:49:17] Ethan Castorina mondja: Nehezen, de kibírtam. [21:49:19] Tavell Raygoza mondja: Mindenki álljon hátrébb egymástól! [21:49:20] Joshua Castorina mondja (Keon Pierre felé): Ha tudnád, megértenéd. [21:49:21] Robert Dalton mondja: Helyzet? [21:49:23] Keon Pierre mondja: Szégyen eza világ. 3 1 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/441-report-sully-samie-re/#findComment-1125 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
no brakes Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Author Megosztás Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Az arcomba álltál és ilyeneket kérdeztél, leírtam OOC-ba hogy szerintem ilyet nem kellene és nem folytattam a szituációt. Ha nem így teszek valószínűleg tovább kötekedsz, de ez csak feltélezés. 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/441-report-sully-samie-re/#findComment-1127 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
notoriousdancso Létrehozva: Szeptember 8, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 8, 2024 (szerkesztve) Átnéztem a logokat, Sully Samie megsérült, feküdt a földön egy keveset, te leköpted, ő pedig aztán felállt és beszólt neked. A logokból nyílvánvaló, hogy volt mellette valaki, aki segítette őt. Igazából nem kezdeményezett veled testi konfliktust. Az, hogy valaki beszól neked miután te leköpted amikor ő a földön volt az nem sért meg semmilyen szabályt. On 2024. 09. 06. at 21:20, no brakes írta: Az arcomba álltál és ilyeneket kérdeztél, leírtam OOC-ba hogy szerintem ilyet nem kellene és nem folytattam a szituációt. Ha nem így teszek valószínűleg tovább kötekedsz, de ez csak feltélezés. Máskor ne vidd át OOC-ba a szituációt, hacsak erre egy admin explicit meg nem kér. A reportot következmények nélkül zárom. @no brakes @bitang Szerkesztve Szeptember 8, 2024 - notoriousdancso 2 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/441-report-sully-samie-re/#findComment-1229 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Recommended Posts