rokesz Létrehozva: Szeptember 5, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 5, 2024 (szerkesztve) Neved: Jace Kwang Mikor történt az eset: Első eset: 09.05 21:45 Második eset: 09.05. 23:07 Szemtanúk nevei (Amennyiben vannak): Jordan Nhung, Kale Sung, Ron Kirou, Ethan Castorina Reportolt személyek nevei: Fredo Wayne Szituáció kifejtése (Maximum 500 szó): Little Seoul LTD-nél történt egy összetűzés az Insane Crip és a Forum Drive bandatagok között. Mi leginkább nézőként voltunk jelen, míg Jordan be nem segített az Insane tagjainak. Verekedéssel kezdődött, amit végül Fredo fegyverelővétele tört meg. Az RP-ben mind Fredo és Jordan is meghalt. A Sheriff Department kiérkezett, viszont senkit se vittek el, ezután Fredoék társasága távozott a kútról. Ezután mi a Davis LTD-re néztünk át, ahol Ethan Castorina a földön feküdt. Megtudtuk IC tőle hogy a Forum Drive-osok megverték őt, testvérét Joshua-t pedig üldözni kezdték. Fegyvert vett elő a két fél, mi meg Ethant egy biztonságosabb helyre vittük át. Ron közben felvett minket és ahogy a lenti videóban látható Fredo Wayne a kocsiban ül és lövödözést kezdeményez ellenünk. A két RP között kettő óra se telt el, Fredo viszont valahogy újra fegyverhez jutott. Ethan és Joshua szintúgy részei voltak az RP-knek, a másodikban lényegesebben nagyobb szerepben vettek részt. Szabálysértés 1 (50 szó): Fredo verekedés után a futás opcióját választja, ennek következményeként fegyvert ránt és lövöldözni kezd, mikor Jordan szimplán egy verekedéssel akarta megoldani a szituációt és az Insane Crips is. Játékosok, akik megszegték: Fredo Wayne Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van): N/A Bizonyíték: https://imgur.com/a/Rjh8yhb Szabálysértés 2 (50 szó): Fredo halál után újbóli lövöldözést generál, szembe megy a realitással hogy éledés után megint fegyvert vesz fel úgy hogy a két RP-ben szinte ugyanazok a felek vettek részt. Nem tartom egyáltalán reálisnak hogy a kevesebb mint két óra alatt két lövöldözést is kezdeményez a mi irányunkba. Technikailag már a második RP-ben se kellett volna részt vennie Fredonak, mivel az első incidensnél életét vesztette. Játékosok, akik megszegték: Fredo Wayne Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van): N/A Bizonyíték: https://imgur.com/a/dk6Q4Sn Szerkesztve Szeptember 5, 2024 - rokesz 3 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/432-report-fredo-wayne-j%C3%A1t%C3%A9kos-ellen/ Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
convict Létrehozva: Szeptember 5, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 5, 2024 (szerkesztve) Szia, intézem a reportot @eziokala-val. A játékos értesÍtve lett. 48 órája van hogy válaszoljon. Szerkesztve Szeptember 5, 2024 - convict 2 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/432-report-fredo-wayne-j%C3%A1t%C3%A9kos-ellen/#findComment-1068 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
milkarrrrr Létrehozva: Szeptember 5, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 5, 2024 Sziasztok! Az elsőhöz annyi fűzni valóm van, hogy Sully Samie-val verekedtek ő földet is kapott utána én IC nem haboztam ezért rámentem kézzel az egyikre, mivel már 1 ütés voltam elkezdtem menekülni de láttam, hogy ketten jönnek utánam ezért fegyvert rántottam. Amikor elővettem a fegyvert és céloztam láttam, hogy még akkor is közeledik felém egy személy és tüzet is nyitottam. Szerintem ebben nem volt semmilyen szabálysértés mivel féltettem az életememet illetve ha már van nálam egy pisztoly ilyen helyzetben miért nem használhatnám. Amikor meghaltam utána már a helyszínelés is megvolt ezzel zárúlt az RP szál. A másodiknál több mint 1 óra telt el amikor a 18-as benzinkútnál láttuk, belekeveredtünk egy RP szálban aminek nem ez lett volna a lényege, hogy lövöldözzünk hanem elkapjuk Joshua Castorina-t személyt mivel korábban nem szép megjegyzéseket fűzött egy barátunkhoz. És megis fogtuk de miközben írtunk neki IC ő beszállt az autójába és elcsapta az egyik társunkat ennek következményébe került sor az üldözéses dologra. Miközben én és társaim követtük Joshua személyét eközben a benzinkúton ott maradó Deion személyével elkezdtek RP-zni az ázsiai bandatagok, szépen és jól ment egy darabig a dolog amikor is Ethan személye behazudta IC az ázsiaiaknak, hogy mi vertük meg őt hol ott a saját testvére intézte el.: Idézet [22:47:07] Nassau Shaw mondja: Ez a kettő itt verekedett, nigga. [22:48:13] * Ethan Castorina nem nehéz példa, most verekedett bátyjával. Ethan nem is ellenkezik. Deion tartotta a frontot amikor visszaérkeztünk a 18-as benzinkút területére és abban a pillanatban egyből azt vettük észre, hogy 3-4 db ázsiai fut felénk. Amikor oda értek fegyvert rántottak ránk is az egyik bajtársunk oldalból a fegyver láttán egyből tüzet nyitott. Mindenki visszatért az egyik bajtársunk házához ami egy utcával lentebb található vártunk egy kicsit, hogy lecsillapodjanak a helyzetek aztán néztünk csak vissza amikor is megláttuk a lövöldözés helyszínén jelen lévő autót és Ethan személyét aki jól látható módon kint állt az utca szélén. És ekkor történt a második klippben található dolog. Szóval nem ugyanaz a két RP szituáció amiből a lövöldözés kerekedett. Valamint a lövöldözést sem én generáltam ki mivel ti rántottatok fegyvert elsőnek a második szituációban. És ugyanabban a szituációban szemünk láttára lötték le egyik bajtársunkat a nyílt utcán. 5 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/432-report-fredo-wayne-j%C3%A1t%C3%A9kos-ellen/#findComment-1074 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
darki Létrehozva: Szeptember 5, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 5, 2024 Csáó, Ethan_Castorina karakterét irányító játékos vagyok. 13 perce, milkarrrrr írta: eközben a benzinkúton ott maradó Deion személyével elkezdtek RP-zni az ázsiai bandatagok, szépen és jól ment egy darabig a dolog amikor is Ethan személye behazudta IC az ázsiaiaknak, hogy mi vertük meg őt hol ott a saját testvére intézte el.: Nem tudom, hogy ilyesmit te melyik logrészletből szűrtél le, a karakterem nem lett az ikertestvére által elverve, verekedtek, ez tény. A párbaj félbeszakadt, a karakter csak ült a kúton és szokásához híven bőgött. A karakterem általatok lett elverve, el lett tapalva az állkapcsa, beszélni sem tudott, nem hogy félrevezetni bárkit IC. [22:48:59] Ethan Castorina mondja: ÉN NEM CSINÁLTAM SEMMIT, VELEM MIT AKARTOK?! [22:49:05] * Ethan Castorina bőgve ordít a fickóval. [22:49:16] Loftus Donohue mondja: A te testvéredről van szó? [22:49:26] [!] Deion Wallace mondja (Ethan Castorina felé): Na mondom mi a kotta, homie.. Szólsz a faszom haverodnak hogy csússzon ide vissza vagy nagyon csúnyán megcsinálom. [22:49:45] Loftus Donohue mondja: Nigga a testvére, az előbb a ribanc rendőrként azt mondta. [22:49:52] Loftus Donohue mondja: Homie egy a vér. [22:49:55] Ethan Castorina mondja (Deion Wallace felé): Felhívom, de én nem tudok csodát tenni. - Azért verekedtünk össze, mert felpofozott mint egy kurvát. [22:49:59] Nassau Shaw mondja: A faszom, szétbassza az ital autómatát. [22:50:01] * Loftus Donohue oldalról talpalja állba Ethant. [22:50:19] * Ethan Castorina elborul, sok ereje nem maradt ordítani. [22:50:20] Deion Wallace mondja: Damn.. És felköpted a tesódat?*lever egy tarkóst Ethan személyének* [22:50:20] Loftus Donohue mondja: Szar nem oké ez így foo. [22:50:24] * Eliyah Perkins megnézi magának nassau kocsiját. [22:50:34] * Ethan Castorina nem köpött fel senkit, Ethan csak megverte bátyját. Az általad IC félrevezetésnek titulált beszélgetés részlet... [22:50:59] * Ethan Castorina fekszik a földön, szájából ömlik a vér. [22:51:06] * Nassau Shaw ránéz a sérülésre, türelmetlenül reagálja le. [22:51:10] * Ron Kirou letekint ETre. [22:51:28] * Kale Sung végig járja tekintetével a tagokat. [22:51:38] Deion Wallace mondja: Na? Nem sikerül? [22:51:41] * Ethan Castorina csak köhög, nem tud mást csinálni. Ethan próbál szabadulni a szájába ömlő vértől. [22:51:42] [!] Jace Kwang mondja (Ethan Castorina felé): Megint futottál két mérföldet? [22:51:52] Kendrick Parks mondja: Megnyugodtak ezek kint? [22:51:58] Deion Wallace mondja (Jace Kwang felé): Most nagyobb faszságot csináltak. [22:52:06] Nassau Shaw mondja: Dehogy. [22:52:12] Eliyah Perkins mondja: Mi van itt, nigga? [22:52:22] Kendrick Parks mondja: Mondjad mit adjak. [22:52:23] * Nassau Shaw magaelé rakja a cuccait. [22:52:27] Nassau Shaw mondja: Ezeket. [22:52:28] Jace Kwang mondja (Deion Wallace felé): Damn, rappeld fel nigga. [22:52:30] Kendrick Parks mondja: Mást nem? [22:52:30] Nassau Shaw mondja: KP, nigga. [22:52:32] Eliyah Perkins mondja: Mit remeg itt ez az anyaszomorító? [22:52:32] Nassau Shaw mondja: Nem. [22:52:35] Kendrick Parks mondja: Jólvan, foo. [22:52:45] Kendrick Parks mondja: Tizenhé dollár. [22:52:49] * Ethan Castorina köpi a vért. [22:52:51] (( (14) Kendrick Parks: tizenhét )) [22:52:53] Deion Wallace mondja: Agyba fübe verték egymást a tesójával.. A másik meg úgy gondolta, hogy vicces átmenni a homien, vágod? [22:52:57] * Nassau Shaw kifizeti a cuccait. [22:53:09] * Jace Kwang nézi a földön fetrengő ET-t, nem tudja hova tenni az egészet. [22:53:23] * Ron Kirou előszedi a telefonját. Felüti Josh számát. [22:53:26] Ron Kirou mondja: Adjatok kettőt. [22:53:53] Ron Kirou mondja (telefon): Cső nigga. [22:53:58] Ron Kirou mondja (telefon): ETt te kented el? [22:54:05] Ethan Castorina mondja: Kragh- fa... [22:54:06] Jace Kwang mondja: Hallod, tag. El ne patkolj az LTD előtt. [22:54:08] * Ethan Castorina beszélni próbál. [22:54:11] Ron Kirou mondja (telefon): Akkor deal. [22:54:24] Kale Sung mondja: Az lenne igazán szopás. [22:54:31] Deion Wallace mondja: Nem lesz baja, csak kapott pár pofont. [22:54:35] * Ron Kirou elnyomja a telefont, beáll Deionra. [22:54:39] Jace Kwang mondja (Kale Sung felé): That part. [22:54:40] Ethan Castorina mondja: Kragh- faszt nem csinált Joshy. [22:54:45] Eliyah Perkins mondja: Hallod, homie? [22:54:51] Nassau Shaw mondja: Mi elhúzunk. [22:54:51] * Ethan Castorina próbálja jelezni pártfogoltja felé, hogy nem a bátyja csinálta ezt vele. 23 perce, milkarrrrr írta: amikor is megláttuk a lövöldözés helyszínén jelen lévő autót és Ethan személyét aki jól látható módon kint állt az utca szélén. Egy unmarked rendőrautó mellett állt a karakterem, amihez nagyjából tizenöt perc kellett neki, hogy segítséggel is odavonszolja magát. Éppen snitchelni készült (erről esélyetek sem volt tudni sem IC sem OOC, nem is szólalt még meg), amikor ti rálőttetek egy olyan rendőrautóra, amiben három (!) nyakig fegyverzett készenléti felszerelésben lévő rendőr ül. A karakterem eleve nem csinált semmit a helyzetben (literálisan csak ült a kúton és bőgött), nem konfrontált titeket, egész végig passzív volt a bandátok felé, előzőleges konfliktusa sem volt a klikkel. Teljesen feleslegesen nyitottatok tüzet ránk, nem tudtátok, hogy kik ülnek a kocsiban, nálunk van-e fegyver, ráadásul már így is elveszítettétek egy bajtársatokat, amíg mi teljes létszámmal voltunk jelen ugyanúgy. Az meg, hogy miután én elbújok és percekkel később kimenekítenek ti még azután visszajöttetek lövöldözni az autónkra, úgy hogy három rendőregység volt mögöttünk és a kút környékén abszolút öngyilkosság és nonszensz. Nagyjából kétszeres túlerőben voltunk a rendőröket is leszámítva, én tartom magam a panaszkönyvben leírtakhoz, egyáltalán nem volt reális a szerepjáték végkimenetele és a második felétől lévő lefolyása. 1 worlds change when eyes meet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/432-report-fredo-wayne-j%C3%A1t%C3%A9kos-ellen/#findComment-1080 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
convict Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát Átnéztem mindent, van pár kérdésem. Először is, @rokesz van tartalomteljesebb bizonyítékod mint egy pár másodperces videó, ami többet mutat mint csak a lövöldözés? Nagyon örülnék neki. Még egy kérdés @rokesz, A második szituációba meg tudnád magyarázni, miért döntöttetek úgy, hogy fegyvert rántotok? Mi volt az a konkrét kiváltó ok, amely a szerepjátéktól a fegyverhasználatig eszkalálta a helyzetet? @milkarrrrr A második incidens során hogyan kommunikáltad a játékban, hogy bosszút akarsz állni? Volt bármilyen IC beszélgetés vagy tervezés, amely jelezte karaktered bosszúra irányuló motivációját? Mert a logokban nem látunk semmit. És mi volt az oka annak, hogy több utcán keresztül üldözted a Castorina testvéreket? Volt valamilyen IC ok az elhúzódó üldözésre, és hogyan alakult ki? @My homie is Kurta A te karaktered felvett egy fegyvert a földről az incidens során egy /me-vel, ha script-ileg is felvetted, milyen fegyvert volt az? Ha nem, tisztáznád, volt-e félreértés ezzel az akcióval kapcsolatban? Köszönöm. 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/432-report-fredo-wayne-j%C3%A1t%C3%A9kos-ellen/#findComment-1085 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
My homie is Kurta Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Én az első akción ahogy lement a lövöldözés lenyomtam az rpt de utánna közölték nekem hogy ez nem lehetséges a szerón, hogy ne legyen PUBG. Animba állítólag meg nem lehet itemet átadni. Ez bevallom az én hibám volt, mivel rendes worldon meg láttam embereket elmarni a dirty gunt ilyen szitukban, amikor nem voltak a lövöldözés résztvevői. A második szitunál meg a fegyver megfenyegetés végett lett előszedve mivel a Forum Drive thread nélküli “frakció” erős nyomást kezd gyakorolni Seoulon meg magán az ikreken amit a karakterem nem szimpatizál. Meg a Joshua konkrétan assaultolva volt, meg üldözve is. Ethan szintén. Amíg random nem lőttek ránk az LTDről egy PDs kocsi mögül addig nem volt cél se lőni se leszúrni az Axmedet. 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/432-report-fredo-wayne-j%C3%A1t%C3%A9kos-ellen/#findComment-1087 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
rokesz Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Author Megosztás Létrehozva: Szeptember 6, 2024 (szerkesztve) Szia @convict Valószínűleg van részletesebb videó is a szituációkról, ezeket még ma privátban továbbítjuk nektek. Maga a fegyverelővétel nálunk egy kés formájában teljesedett ki, Ron szimpla fenyegetési indokból vette elő, nem akart vele senkit se leszúrni. Joshua vett elő egy pisztolyt, hogy kiszállítsa Axmed-et mert végig üldözte. A karakterem a távolban állt, viszont már előtte láttuk hogy Joshua-t több autóval is üldözik perceken át. Körbe lett állva a kereszteződésben, pisztolyelővétel után dörgültek is a lövések. Szerkesztve Szeptember 6, 2024 - rokesz 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/432-report-fredo-wayne-j%C3%A1t%C3%A9kos-ellen/#findComment-1094 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
milkarrrrr Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Szia @convict! Akkor szeretnék válaszolni az alábbiakra: Igazából ha a szemem láttára megölik az egyik bajtársamat névszerint Axmed Dayo-t és nem is én kezdeményezem azt, hogy megfogom ölni hanem egy másik ember akkor nem értem, hogy miért arról van szó, hogy én bosszút akarok állni. Idézet [23:03:39] Deion Wallace mondja: Dobj valami blowert, ezeket most kicsinálom [23:03:44] Keon Pierre mondja: Yurr. [23:03:50] Deion Wallace mondja: Hozd a kocsit is. [23:04:00] Keon Pierre mondja: Nincs kocsim. [23:04:05] Keon Pierre mondja: Körözés van rajta. [23:04:59] * Deion Wallace leveszi a hátárol a sörétest, egyből tüzet nyit a tagokra. [23:06:06] * Deion Wallace előkapja a puskát, kezeiben szorongatja azt. [23:06:16] * Fredo Wayne előveszi a védelmezőjét. [23:06:44] * Fredo Wayne védelmezőjét a kezében van, készen áll az alkalomra. [23:07:21] Fredo Wayne mondja: (()) [23:07:34] CHAT LOG: > Ethan Castorina ruhája csupa vér, szája szét van verve. [23:08:11] Fredo Wayne mondja: Tesó nagy gáz van! [23:08:14] Keon Pierre mondja: Nagy gáz van. [23:08:16] Fredo Wayne mondja: Tűz nyomd a pedált. [23:08:20] Keon Pierre mondja: Nyomj oda, le kell rázzuk! [23:08:23] Deion Wallace mondja: Lépj meg homie. [23:09:57] Fredo Wayne mondja: Leráztuk! [23:09:58] Fredo Wayne mondja: Menj még. [23:09:59] Deion Wallace mondja: Ezeknek annyi. [23:10:09] Deion Wallace mondja: Dropoljuk le a kocsit de nagyon gyorsan. [23:10:14] Fredo Wayne mondja: Ha megint meglátjuk azt az autót akkor nekik kalap kabát. [23:10:20] Keon Pierre mondja: Akkor végünk. [23:10:31] Keon Pierre mondja: De keressük meg azokat a faszokat. [23:11:50] Fredo Wayne mondja: Szerintem jön ez is utánunk. [23:12:26] Fredo Wayne mondja: Menj oda. [23:12:29] Fredo Wayne mondja: Ott vannak a kútnál láttam. [23:12:46] CHAT LOG: > Ethan Castorina egész ruhája véres, feje kétszerésére van dagadva. [23:13:04] Fredo Wayne mondja: Kapd el! [23:13:10] Keon Pierre mondja: Ott vannak! [23:13:11] Deion Wallace mondja: Kapd el a köcsögöt. A második kérdésedet pedig nem értem mivel nem én vezettem tehát én nem tudtam befolyásolni a vezetőt. Illetve azt szeretném még megemlíteni, hogy Joshua Castorina teljesen RP nélkül elütötte többször is az egyik bajtársunkat névszerint Sully Samie-t a kútnál még az egész kezdete előtt és onnan alakult ki, hogy elkezdjük őt üldözni. Ami mellesleg szabályzatba ütközik mivel szerintem nem volt veszélyben a karakter élete azzal, hogy kettő-három fekete fiatalember akiből maximum 1-et ismer elkezd felé sétálni üres kezekkel egy publikus helyen (Benzinkút) ami mellesleg még nyitva is volt Blipel jelezte a map. Csatolnám Sully Samie logját amiben látható tisztán, hogy szabályt szegett illetve amikor elütötte elsőnek nem is RP-zett semmit. Csak miután visszajött és ismét elütötte akkor írt /me-be. * A karakter csak akkor üthet el bárkit, ha a karakter élete veszélyben van. De azt nem szabad túlzásba vinni. Idézet [22:47:07] Nassau Shaw mondja: Ez a kettő itt verekedett, nigga. [22:47:07] Deion Wallace mondja: Aha! [22:47:12] Joshua Castorina mondja: Mindegy, bocs. [22:47:16] Deion Wallace mondja (Joshua Castorina felé): Ey nigga! Maradj csak. [22:47:16] * Eliyah Perkins az ajtóra köp. [22:47:26] Eliyah Perkins mondja: Jöhetsz takarítani. [22:47:31] Nassau Shaw mondja: A kurva anyádat. [22:47:33] Loftus Donohue mondja: MI A FASZ?! [22:47:42] * Sully Samie hátra esik az ütés íránt, lassan felnyomja magát. [22:47:43] Nassau Shaw kiáltja: Menj már utána, bazdmeg! [22:47:46] Sully Samie mondja: Bazdmeg. [22:47:48] Sully Samie mondja: Elbaztak. [22:47:50] * Ethan Castorina nem áll fel, nem megy bátyjával sehová. [22:47:51] Nassau Shaw kiáltja: Mi a faszt nézel?! [22:47:55] Abe Norton mondja [halkan] (Nassau Shaw felé): Egyedül vagyok, nem látod? [22:47:56] * Joshua Castorina akkor elhajt. [22:47:58] Axmed Dayo mondja: Mi a faszom van itt. Csá. [22:48:01] Loftus Donohue mondja: Nigga én most megcsinálom ezt a köcsögöt! [22:48:02] * Deion Wallace elkapja a gyereket a vállánál fogva, a fölhöz nyomja őt. [22:48:03] Nassau Shaw mondja (Abe Norton felé): Ő is. [22:48:21] * Nassau Shaw odarohan a balesethez. [22:48:21] Eliyah Perkins mondja: Nem mész sehova, fogod? [22:48:23] Loftus Donohue mondja: Te köcsög, mi a faszt képzelsz? [22:48:29] Nassau Shaw mondja: Jól vagy, bazdmeg? [22:48:35] Sully Samie mondja: Szállj ki, te fasz. [22:48:36] * Joshua Castorina megint átmegy Sully-n. [22:48:36] Sully Samie mondja: Most! [22:48:36] Nassau Shaw mondja: Rángasd ki a faszomba. 2 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/432-report-fredo-wayne-j%C3%A1t%C3%A9kos-ellen/#findComment-1108 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
convict Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Minden információt megkaptunk, és készen vagyok a döntéshozatalra. Az alábbi büntetéseket fogom kiosztani: Fredo Wayne - 150 perces adminjail. Deion Wallace, Sully Samie, Keon Pierre - 90 perc Apollo Mercado - 30 perc Fredo Wayne, Deion Wallace, Sully Samie, Keon Pierre, Apollo Mercado – Koncepció nélküli szervezett bűnözés: A támadásaitok, bosszúállásaitok és a szerepjáték során kialakult helyzetek arra utaltak, hogy egy szervezett bűnbanda vagytok. Olyan bűncselekményeket követtetek el, amelyeket egy átlagos baráti társaság nem követett volna el. Fredo Wayne – Lőtt sérülés után egy órával bosszúállás: Túl gyorsan, egy órán belül részt vettél bosszúállásban, ami nem nagyon realisztikus. Alacsony színvonalú helyzetkezelés – Fredo Wayne, Sully Samie, Deion Wallace, Keon Pierre Fredo Wayne eszkalálta az ökölharcot fegyveres összetűzésre. A csoport több utcán keresztül üldözte a Castorina testvéreket, további eszkalációt okozva. Ron Kirou – Warn a fegyver felvétele miatt: Ron Kirou figyelmeztetést kap a földről fegyver felvétele miatt egy szituáció közepén. Fredo Wayne, Deion Wallace, Sully Samie, Keon Pierre – Metagaming Axmed Dayo karakter halála után minimális szerepjáték történt, és az IC reakciók gyorsan lezajlottak, ami arra utal, hogy metagaming történt. Ezért 120 perces adminjail büntetést szabok ki. Ezelőtt még, Fredo, Deion, Sully, és Keon korábban már kaptak figyelmeztetést Eziokala által Powergaming és a félelem szerepjáték teljes elmulasztása miatt, ami szintén figyelembe lett véve a büntetések meghatározásakor. Amennyiben a jövőben hasonló problémák lesznek a panaszolt féllel, abban az esetben kitiltást fognak kapni egy időre. 3 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/432-report-fredo-wayne-j%C3%A1t%C3%A9kos-ellen/#findComment-1142 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
eziokala Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Megosztás Létrehozva: Szeptember 6, 2024 Utóiratnak még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy legközelebb a teljes videók legyenek beküldve. 2 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/432-report-fredo-wayne-j%C3%A1t%C3%A9kos-ellen/#findComment-1143 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Recommended Posts