rokesz Létrehozva: Augusztus 30, 2024 Megosztás Létrehozva: Augusztus 30, 2024 (szerkesztve) Név: Cressida Flores Születési hely és idő: Los Santos, SA - 10/16/2004 Súly és magasság: 53 kg - 163 cm Tulajdonságai: (+) Beszédes: Cressy sokszor nagy mennyiségű szavakkal tartja fent az adott beszélgetést, hogy a kommunikáció ne legyen unalmas és haljon ki. Nem húzódik vissza ha beszélgetésről van szó, személyisége extrovertáltnak is tekinthető. Leginkább a számára szimpatikus emberekkel alakítja ki a hosszasabb beszélgetéseket. Érdeklődő: él-hal az olyan dolgokért, amik gondolatait fel tudják kelteni. Ilyenkor aktívan figyel és imád kérdezgetni az adott témáról, nem idegen számára ha az információkat fel is tudja használni mindennapos életébe. Kezdeti önállóság: egyedülléte miatt kénytelen saját magától boldogulni és eltartani lakását, bizonytalansága miatt sok dolgot az internetről néz ki. (-) Trehány: munkájában és otthoni környezetében teljesedik ki trehánysága, munkáját sokszor pontatlanul végzi el és halogatja a rábízott feladatokat. Lakásán sokszor hagyja állni a mosatlan edényeket és ruhákat, holmijait rendszeresen nem teszi vissza helyére. Drogfüggő: droghasználata miatt függőségben szenved, legjobban az oxycodone tartalmú gyógyszerekre van ráállva és a marihuánára, ritkább esetekben ketamint is használ ha képes ahhoz hozzájutni. Elvonási tünetei közé tartozik a depresszió, homályos látás és az inszomnia, gyakran átesik rajta ha nem tud droghoz hozzájutni. Felelőtlen: félig gyermeki fejjel gondolkozik, sokszor nincs tisztába tettei következményével. Ez mind kihatással van magánéletére és munkájára is egyaránt. Külső leírása: haja festett fekete, eredeti színe a sötétbarna. Arcán szeplők vannak, szeme mogyoróbarna színben pompázik. Szeme alatt és orrán lila foltok lelhetőek fel, ezek droghasználatából származnak amit sminkjével enyhén tud takarni. Fülei ki vannak szúrva, fültágítókat visel, köldökén, orrán és mellein egyaránt piercing díszeleg. Testén több tetkó is van, legtöbbjük Neo-Tribal stílusban készült. Szeret baggy nadrágokban járni, néha oversized pulcsikat is felvesz, ezzel is takarja valódi idomjait. Majdnem az összes ruháját turkálóból szerzi, vagy netről rendeli be őket mikor leárazás van. Hobbijai: gitározás, olvasás, turkálókba és koncertekre való járás. Los Santosban született, majdnem egész életét Morningwood-ön belül élte le. Családja középmódunak sorolható be, voltak olyan pillanatok mikor szegényesebb körülmények közt nevelték fel a lányt. Apja háziorvosként dolgozik egy kisebb rendelőben, anyja pedig eladóként munkálkodik egy hangszerboltban. Testvérei nincsenek, így szülei néha túlságosan is féltették a lányt nehogy bármilyen baja essen. Anyja zenei szeretete később rászállt Cressyre, leginkább gitáron tanult meg játszani az évek alatt. Erre csak hobbiként tudott tekinteni, sose vette komolyan a zenélést, az olvasást és versmondást viszont sokkal komolyabban. Kedvencei voltak a különböző krimik és fantasy könyvek, versek közül leginkább az elvontabb tartalmúak. Tizenkét évesen több szavaló versenyen is részt vett, viszont pár különdíjas helyezésnél többre nem tudta vinni. Ezután inkább tanulmányaira koncentrált, hogy jó jegyei legyenek a középiskolában és egy egyetemi felvételhez is. Felelőtlensége tizenöt éves korában kezdődött el, mikor osztálytársai belevitték a szarba, fűvel kínálták a lányt amit elfogadott. Szerelmet érzett első látásra, az euforikus hangulat teljesen rabul ejtette őt. Innentől kezdve egyre többet lógott osztálytársaival, gyakori fogyasztója lett a szernek. Tanulmányai ekkor még nem romlottak, jogosítványát is le tudta rakni, csak keltette szülei előtt a jó lány látszatát. A középiskola végére már az oxycodone gyógyszereket is használta, apja aláírását és pecsétjét használta hogy meghamisítsa a vényt, apja nem jött rá egyből Cressy trükkjére. Felvették az ULSA-ra, ennek örömére édesapja megajándékozta egy használt Ingot kombival, amivel rendszeresen járt be az egyetemre. Irodalom szakra vették fel, valamennyire érdekelte is őt a szak, viszont drogproblémái miatt nem tudta az egyensúlyt fenntartani. Gyakran lógott az órákról vagy drog hatása alatt járt be, az egyik órán például a székről borult le. Korházba szállították, itt derült fény titokban tartott függőségéről is, az egyetem azonnali hatállyal kirúgta a lányt. Szülei elvonóra akarták küldeni amit fedeztek volna, viszont Cressy makacssága miatt visszautasította ezt, mondván hogy teljesen jól van és nem kell neki segítség. A felek között hatalmas veszekedés alakult ki, aminek vége az lett hogy a lányt kidobták otthonról. Teljesen elárulva érezte magát, úgy gondolt erre az egészre hogy szülei sose szerették őt. Otthon hiányába ismerőseinél szállt meg, egyszerűbb munkákból teremtette meg pénzét. Bevétele nagy részét még mindig drogokra költötte, ismerősei is sokszor kihasználták, volt aki együttlétet akart a lánytól. Napi fenyegetés érte őt, ha nem teljesíti azt amit kell, akkor kidobják az utcára aludni. Az elkeseredett Cressy nem akarta eladni lelkét az ördögnek, kénytelen volt ismerősétől kiköltözni. Bánatában anyját hívta fel, hogy saját megtakarított számlájához hozzáférhessen, megtakarított pénzét szerette volna egy lakás bérlésére felhasználni. Ez a számlát csak huszonegy éves korában akarták volna feloldani a lánynak. Megígérte hogy leszokik mindenről csak tudjon valahol lakni, anyja megsajnálta a lányt és végül feloldotta a számlát. Cressida levette a pénzt és kibérelt egy kisebb garzon lakást, de egyáltalán nem tartotta be ígéretét. Ingotja időközben megadta magát, nincs pénze a szerelést fedezni, így gyalog vagy busszal jár a városban. Jelenleg Little Seoul-ban él, a közeli benzinkúton kapott munkát. Fizetése nem nagy, a következő bérlés árát kérdéses hogy ki tudja fizetni. Lelke legmélyén szeretne visszakerülni a régi kerékvágásba, viszont feje nem tudja ezt vele beismertetni és elfogadni. (( A karakter tulajdonságai és jellemvonásai a fejlesztéssel egyaránt változhatnak )) Szerkesztve Szeptember 2, 2024 - rokesz 6 1 1 Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/261-cressida-flores/ Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
rokesz Létrehozva: Szeptember 19, 2024 Author Megosztás Létrehozva: Szeptember 19, 2024 (szerkesztve) Cressida összefoglalója az elmúlt három hetéről Nem tudom hogy kezdjem el ezt, legjobb ha beszámolok a legfontosabb dolgokról amik velem történtek az elmúlt hetekben. Sok barátot ismertem meg, egy ideig csak magamra tudtam támaszkodni, főleg mikor Seoulba kerültem legelőször. Teljesen egyedül voltam, nagyon sokszor kerülgetett az öngyilkosság gondolata is, de rátaláltam egy olyan emberre aki gyökerestül megváltoztatta az életemet. Ez nem más mint Austin volt, szerintem ő az egyik legkedvesebb srác a környékről, idővel pedig elkezdtük egymásnak kimutatni az érzéseinket. Boldog vagyok amiért rátaláltam és nagyon szeretem a szívem legmélyén. Három héten keresztül tiszta is voltam, egyrészt megígértem neki hogy leszokok, másrészt pedig nem tudtam amúgy se bármilyen szerhez hozzájutni. Kútnál jobb munkát nem igazán találtam, de nagyon szar volt ott nekem, sokan tették rám a megjegyzéseket és kaptam fenyegetéseket a lakásom előtt. Olyanokat például, hogy megölnek engem vagy elvágják a torkomat, csak rontott a helyzeten a seouli verekedések és lövöldözések sorozata is. Nagyon fenyegetve éreztem magam, akkor döntöttem el hogy másik környékre költözök inkább, ahol nyugodtabb napjaim lehetnek. Viszont nem egyedül költöztem el onnan, hanem Yaslynn-al akit a kúton ismertem meg. Hasonló kaliberű lány ugyanabba a cipőben, megengedtem neki hogy nálam lakjon Seoulban amíg jónak gondolja. Itt szoktam vissza a szarokra aminek eddig szedtem, újra magamba toltam az oxyt, ráadásban még füveztem és gombáztam is. Örültem Yas fejének, annyira jól éreztem vele magam akárhányszor valamit csináltunk. Befoglaltuk az új lakást a megmaradt pénzünkből, itt kezdődtek a gondok a fejembe. Egész nap kokainoztunk, egy sráctól szereztem aki később Yas párja lett. A lány kapott még angyalport is, nem gondoltunk bele hogy nem kellene keverni a két drogot. Yaslynn azon a napon majdnem megölte magát túladagolásban, a kokain miatt nem voltam egyáltalán magamnál, csak később gondolkoztam el ezen. Az első lelki összetörés is jelentkezett nálam, akkor éreztem úgy igazán hogy vissza akarom kapni a régi életemet és helyrehozni az elmúlt négy-öt évemet. Austin körbevezetett engem Textile Cityben, az egész gyerekkorát ott töltötte, boldogság töltött el amiért újra tudtam őt látni. Akkor ritkábban tudtunk találkozni, inkább Yas-ra fordítottam az időmet. Felkísértem a lakásba ahol megkínáltam az általam készített füves sütiből, elég erős volt, jó éreztem magam és aztán... valami előtört bennem. Ránéztem Aussie-ra, őszinte akartam vele lenni és elmondtam neki a függőségemmel kapcsolatos dolgokat. Teljesen összetörtem lelkileg, haragudtam magamra és bűntudatom amiért megígértem neki hogy tiszta leszek. De mégse így tettem, hagytam hogy a kényszerem irányítson engem, ekkor Yas fent volt a pasijával a hálószobában. Lejöttek mindketten, Aussie és Sully addig kimentek cigizni, elmondtam mindent Yas-nak hogy miért estem össze mentálisan. Szegény Yas meg magát hibáztatta, annyira hogy végleg el akart tűnni az életemből, nem engedtem meg neki. Soha se tudtam rá ez miatt haragudni, elvégre én csesztem el az életemet. Úgy érzem valami rosszat tettem jelenleg a visszaszokásommal, de azért hogy megismerhessek egy nagyszerű barátot és jó útra tereljem mindkettőnk életét. Vázoltam neki hogy végre befekszek egy elvonóra és segítek rajta is. Nem csak magamra akarok gondolni, hanem másokra is akik fontosak nekem. Yas belement az ötletembe, megígértem neki hogy soha nem fogom őt elhagyni. Aussie pszichológust akart nekem keríteni, de ide sokkal több kell. Holnap befekszek egy elvonóra, ha kell addig maradok ott míg teljesen tiszta nem leszek. Jó barát és pár akarok lenni ha törik vagy szakad, annyira sokat segítettek már nekem. Nagyon szeretlek titeket Aussie és Yas! Szerkesztve Szeptember 19, 2024 - rokesz 3 1 2 Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/261-cressida-flores/#findComment-1922 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
rokesz Létrehozva: Szeptember 19, 2024 Author Megosztás Létrehozva: Szeptember 19, 2024 (szerkesztve) Szerkesztve Szeptember 19, 2024 - rokesz 3 2 Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/261-cressida-flores/#findComment-1934 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
rokesz Létrehozva: Szeptember 20, 2024 Author Megosztás Létrehozva: Szeptember 20, 2024 (szerkesztve) Szerkesztve Szeptember 20, 2024 - rokesz 1 1 Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/261-cressida-flores/#findComment-1941 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
rokesz Létrehozva: Szeptember 20, 2024 Author Megosztás Létrehozva: Szeptember 20, 2024 A napló első oldala — 2024.09.19. Dr. Liedmann javaslatára elkezdtem ezt a naplót vezetni, keddig négy oldalasnak kell lennie. Szóval ez lesz az első oldal, viszont vannak félelmeim. Tudom fejben hogy miket kell csinálnom, mégis tartok hogy összezuhanok a teher alatt. Sok dolgot akarok egyszerre bevállalni, vagyis inkább megcsinálni. Lépésről lépésre kellene haladnom, legfontosabb az egészségem. Rendszeresen kell szednem a gyógyszerem, különben az elvonási tüneteim nem fognak elmúlni. Át fogok állni egy változatos étrendre, semmi gyorskaja és alkohol. Csakis zöldségek, csirke és hal, meg kevés szénhidrát. Holnaptól ráállok a sportolásra is, viszont nem tudom azon belül mivel kezdem. A kisállatot is meg kell oldanom, nagyon örültem Dr. Liedmann felajánlásának a biztosítás miatt. Yas tuti macskát akar, de én meg kutyás vagyok, azt jobban is lehet sétáltatni kint. Már csak a friss levegő miatt is, erről holnap beszélek Yas-al. A másik a hobbijaimmal való több foglalkozás: be kell szereznem egy elektronikus gitárt és egy erősítőt ha tényleg komolyabban akarom gondolni a zenélést. Az a Fender Player II Jaguar gitár még mindig anyáék kirakatában áll, úgy érzem mintha csak rám várna hogy mind a hat húrját pengessem. Shoegaze számokhoz egyszerűen tökéletesen lenne, félig kész is van már a DIY színpad a lakáson. Ezt az elvonó előtt raktam össze raklapokból, falapból és olcsó fekete szőnyegből. Ha nem indul be a zenei karrierem legalább tudok majd az ismerősöknek kisebb koncerteket tartani. Olvasni is többet akarok, jól esett újra olvasni a Morgue utcai kettős gyilkosságot, mindig a régi énemre emlékeztet. Köszönöm Aussie hogy akkor elhoztad nekem az a könyvet! Késő este leültem vele beszélgetni a Decker Parkban, leginkább a jövőről beszélgettünk. Szeretnék vele összeköltözni egy teljesen külön házba, viszont nem fogom magára hagyni Yas-t, amíg meg nem gyógyul teljesen. Elmondtam Aussie-nak hogy még egy szál cigit se szívtam azóta, félek attól hogy visszaszokok. Mondjuk csak nikotin de jobb félni mint megijedni. Aussie meg füvet nem szívott azóta, de mondtam neki hogy az én kedvemért nem kell leszoknia. Lehet light cigit fogok szívni vagy valamilyen nikotinmentes vapet. Kiraktam őt Ginger Streetnél aztán mentem haza, otthon meg Yas-t csíptem el, ha minden igaz holnap meg beszélni az egyik dokival. Sokat nem beszéltem vele, fáradt is vagyok eléggé, de sorolom a holnapi terveimet. Be kell számolnom mindenről anyának és apának, sportolás elkezdése, kisállat beszerzése, megvitatni a dolgokat Yas-al és valami finom étel főzése Aussie-nak. Holnapi nap nagyon hosszú lesz, nagyon hosszúúú! ((A napló olvasható in character, amennyiben valaki kezébe jut a könyv)) 2 Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/261-cressida-flores/#findComment-1947 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Recommended Posts