Jump to content

Recommended Posts

Mindent felkavaró szerelem

Párnapja landoltam a városban aztán gondoltam arra, hogy ne tespedjek egész nap a motelban, hogy elmegyek bulizni. Jó is volt a buli azt leszámítva, hogy egy srác oda jött elkezdtünk táncolni aztán ott hagyott faképnél, de ez nem is annyira lényeg. Még az nap este éreztem mintha valaki figyelt volna nem is tévedtem így is volt az egyik biztonságiőr volt Nathan oda mentem hozzá. mert azt hittem valami baj van. Beszélgetésbe elegyedtünk és szinte tapintani lehetetett a szikrát köztünk majd  megegyeztünk, hogy folytatjuk majd egy csendesebb helyen. Párnapra rá el is mentünk egy kis víz eséshez ahol minden olyan romantikus volt csak én nem éreztem még magam kész, hogy valaki felé nyissak. Persze ő ott kissé nyomult és nem nagyon jött be szóval megegyeztünk, hogy nem sietünk el semmit. Tali után eltelt pár nap és ő nem nagyon keresett ami még izgalmassá tette is őt, ellenbe én nem bírtam magammal így ráírtam és kifogásokat mondott csak. Még kifelejtettem, hogy a vízesésnél megbeszéltük, hogy majd egyszer főzünk közösen valamit vagyis jobban mondva fel megyek hozzá így is volt ma ráírtam és meg is ejtettük a vacsit. Vacsora elött beszélgettünk kicsit és feljött valami random csaj akivel elment motorozni, mit ne mondjak nagyon rossz érzés volt nekem ezt hallani. Leültünk kajálni ami természetesen finom volt, aztán amikor elkezdtem elmosni az evőeszközömet  Nathan oda jött megölelt hátulról majd simogatni kezdett ami kurvára jól esett. Következő pillanat meg már az volt amire emlékszek, hogy megcsókolt ami hihetetlen felkavaró volt, mert csak ott van neki az a motoros csaj és nem akarok csak B opció lenni neki. Szóval nagyon tehetetlen vagyok...GrandTheftAutoVScreenshot2024_11.02-21_01_16_29.thumb.png.8be5b61e7d2b0ad9412968dc9392e8e8.png

Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/961-hanna-russo/#findComment-3727
Megosztás egyéb weboldalon

Ez nem csak egy szakma

Sokáig gondolkoztam, hogy még is mit kezdjek magammal a városban majd arra jutottam, hogy amit szerettem is tanulni elmentem az egészség ügybe dolgozni mint nővér. Be is adtam a jelentkezésem a Pillbox Hill Medical Centerbe a jelentkezésem amire hamar kaptam is választ és behívtak egy elbeszélgetésre, ami jól sikerült fel is vettek dolgozónak. Azóta lehúztam kettő éjszakai műszakot és mit ne mondjak a kávé lett a legjobb barátom és társam, még az eddigieknél is jobban. Na de honnan is jön ez az egészségügyi szerelem? Kis koromban mivel nem nagyon tudtak a szüleim hova tenni amikor szünet volt az óvodában meg suliban így bevittek a munka helyre. Anyum intenzív osztályon volt nővér apum meg kardiológus orvos volt így hamar megláttam, hogy a világ nem olyan szép és boldog hely. Amikor eljött a pálya választási idő akkor mivel tudtam, hogy nincs bennem annyi kurázsi, hogy orvos legyek így mentem inkább ápolónak és ahogy tanultam egyre jobban megtetszett és szerettem bele. Amikor meg befejeztem a közép sulit nem is volt kérdés, hogy főiskolán is ilyen irányba megyek tovább. Fösuli elvégzése után pedig próbáltam ebbe elhelyezkedni, de nem nagyon sikerült, mert Torinóban telítve volt minden korház és osztály, a költözést meg nem mertem akkor bevállalni. GrandTheftAutoVScreenshot2024_11.09-19_15_49_64.thumb.png.185b2c1eab6a0927da43574149f31d00.png

Szerkesztve - Baka
Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/961-hanna-russo/#findComment-3850

Az összetört szív

102763055-352-k678584.jpg.1f0f03069d010e04ad12b8aaa0da48f7.jpgUgye meséltem, hogy Natan megcsókolt na másnap rám írt a heves reakcióm miatt, hogy legyünk csak barátok, mit ne mondja csalódtam. Utána én nem is foglalkoztam vele, majd 2 napja írt, hogy megkéne beszélnünk az egészet én bele is mentem csak nem volt alkalmas idő pont ami mind a kettőnknek jó lett volna egy ideig majd felvetettük, hogy szombat este talizzunk és beszéljük meg. Persze ő neki nem volt jó, mert valami programja volt. Elhatároztam, hogy elmegyek a kor a megrendezésre kerülő buliba a Bahamama-ba. Jól is éreztem magam meg a zenét is élveztem egészen addig amíg megnem láttam Natant egy nő társaságába besétálni belül kezdtem teljesen érezni, hogy mindjárt szét török rájuk is köszöntem és megfordult a fejembe, hogy a kezembe lévő piával telibe öntöm, de nem tettem, mert nem lett volna kulturált megnyilvánulás. Az eset folyamán később láttam, hogy igen izzik köztük a levegő és nagyon dörgölőzik a csaj, ki is baszta nálam a biztosítékot. Idegeségembe 3 vodka shot-ot lenyomtam ami nem volt kellemes. Az éjszakát át sírtam talán a pia is hozzá segített. Viszont ma reggel taliztunk Natannal és elkezdte magyarázni nekem a semmit kb, hogy ő sajnálja meg minden de az a csaj jobban nyitott felé. Ja és a pláne benne, hogy kb egyszerre kezdet el vele és velem is ismerkedni. Beszélgetés semmit nem mozdított a kapcsolatunkon, jobban mondva de rájöttem milyen hülye voltam, mert elhittem ő más. Szóval most a szívem darabokba.GrandTheftAutoVScreenshot2024_11.10-10_09_49_67.thumb.png.85a1cf44186b9148bdccb90ed58b78d9.png

• Tetszik 1
  • Köszönöm 1
Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/961-hanna-russo/#findComment-3885