Foza Létrehozva: Október 19, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 19, 2024 (szerkesztve) Mikor történt: 2024.10.19. Karaktered neve: Chico Morales Karakteredet meggyilkoló személy neve: Mask_9FCAD_50, Mask_5BD83_59, Mask_37DDE_4, Mask_4571B_57 Volt-e ott adminisztrátor, aki figyelte az eseményeket?: Igen Ha volt, akkor kicsoda?: Mitto Szituációt fejtsd ki lényegében: Pharell Epps és Chico Morales az LSSD bandák ellen fellépő osztályában tevékenykedtek. Itt indul a kapcsolat a karakterek és későbbi gyilkosaik között. A kezdetektől fogva "barátságosan" próbáltunk a Bounty Hunter Bloods (BHB) felé közeledni és végezni a munkánkat. A kapcsolat eleinte a két oldal között barátságos volt ami a múltbéli események folytán folyamatosan romlott és eljutottunk egy olyan szintre, hogy puszta jelenlétünk is ellenséges megjegyzéseket váltott ki a BHB tagjaiból, akik többek között egy kávézóban sugdolózva szidalmaztak minket. A közelmúltban a BHB tagjai naponta követtek el gyilkosságokat, nemcsak rivális bandák, hanem a rendfenntartó szervek tagjai ellen is. Ez egyértelművé tette Epps és Morales számára, hogy meg kell változtatniuk módszereiket, mert a barátságos közeledés nem vezetett eredményre. Egy hasonló eset történt a Strawberry bolt előtt, ahol a BHB tagjai összevertek egy rivális Crips csoportot, amely később késelésbe és lövöldözésbe torkollott. Epps és Morales civilben voltak jelen az eseménynél, és fényképeket készítettek az elkövetőkről. Később az OSS egysége Epps és Morales jelenlétével azonosította Deion Wallace-t, a BHB területén. A rendőrségi akció során Wallace-t letartóztatták, ami súlyos konfliktust váltott ki a BHB tagjaival. A letartóztatás közben halálos fenyegetéseket kaptak, köpködtek, sértegettek. Deion Wallace személyénél illegális fegyvert is találtak, így őrizetbe vettük. Epps és Morales közös döntést hozott: Wallace-t egy elhagyatott helyre vitték, ahol figyelmeztetésképpen megverték, hogy tiszteletre neveljék. Hasonló verést kapott mint amit egy rivális bandával történő verekedés közben is elszenvedhet kiegészítve egy vipera ütéssel a combjára. A célunk az volt, hogy emlékeztessük, a viselkedése következményekkel járhat. Wallace-nak súlyos bűncselekményekért éveket adhattunk volna, ám ehelyett csak figyelmeztettük, remélve, hogy ez hozzájárul a banda visszaszorításához. Miért nem tartod jogosnak?: Eljutott hozzám a CK elfogadásának részletei. Ezeket pontba szedve indoklom meg, hogy miért nem tartom jogosnak ezt az egészet. "lényegében annyi, hogy korruptak voltak, túlmentek a hatósági morálon, megvertek egy tagot, illetve még egyet, de azt nem csak puszta kézzel hanem viperával is. Börtönbe vittek egy tagot is tőlük, a szemük láttára, továbbá a stílusuk a BHB tagjaival szemben nem volt megfelelő, ez önmagában nem adna CK permet, viszont az említett indokokra ez is rásegít. Elnyomásba érezték magukat" 1. "lényegében annyi, hogy korruptak voltak, túlmentek a hatósági morálon, megvertek egy tagot, illetve még egyet, de azt nem csak puszta kézzel hanem viperával is" Egyetlen egy tagot vertünk meg és ez Deion Wallace személye volt. Ahogy fentebb is említettem, egy vipera ütés történt. Valóban túlmentünk a hatósági morálon ám muszáj kihangsúlyozni, hogy ÉVEKTŐL szabadítottuk meg Wallace személyét ezzel a veréssel. Hülyén hangozhat, de segítettünk neki. 2. "börtönbe vittek egy tagot is tőlük, a szemük láttára" Ez elég nevetséges indok. Amennyiben ez helyt áll, a legtöbb illegális frakció napi szinten ölheti meg a rendfenntartói szerveket azért, mert a munkájukat végzik. Ehhez még annyit hozzátennék, hogy többször előfordult, hogy kisebb vétségek miatt börtönbüntetést mellőzve elengedtük a BHB tagjat kihallgatás után még annak ellenére is, hogy szüreállisan vezették karaktereiket. 3. "a stílusuk a BHB tagjaival szemben nem volt megfelelő" Fentebb említettem, hogy barátságosan közeledtünk a BHB felé ami megromlott. Nem is értem, ha úgy viselkednek velünk mint akit a seggükből rántottak ki milyen stílust várnak? Komolyan ezért kellett meghalnia a karakteremnek? 4. "elnyomásba érezték magukat" Egy olyan frakció aki az elmúlt hetekbe majdnem napi szinten gyilkosságot követ el és gyilkosságikból áll az LSSD jelentés szekciója ne csodálkozzon már, hogy "elnyomásban" vannak. 5. A kivitelezés. Idéznék a szabályzatból. Amikor egy játékos lövöldözni szeretne az autóból, előtte részletesen le kell írnia a szerepjáték parancsok segítségével, hogy hogyan kezdené el a lövöldözést. Ez azonban csak akkor kötelező, ha a játékosok kezdeményezik a lövöldözést az autóban tartózkodva. Ha viszont rájuk nyitnak tüzet vagy autós üldözésbe keverednek, akkor nincs szükség az előzetes szerepjátékra. A videón látható, illetve hallható, hogy a lövéseknek egyáltalán nincs hangja kezdetben. Én személy szerint akkor vettem észre, hogy baj van amikor láttam Epps nevét pirosra váltani. Erről a BHB tagjai nyilván nem tehetnek, viszont a videóban az is látszódik, hogy 4 tagból csak 2 RP-zett valamit a lövöldözéshez és Epps már földön feküdt amikor az első RP megtörtént. Amennyiben szabályosan járnak el, növelhette volna a mi reakcióidőnket is. Végsősoron szürreálisnak tartom, hogy egy olyan szervezet aki napi szinten követ el gyilkosságokat a következményektől egyáltalán nem tartva kivégez 3 deputy-t egy forgalmasnak mondható helyen ezzel csak még nagyobb figyelmet vonva magukra. Még arra is volt idejük, hogy a kocsiból kiszállva egyessével 3-4 golyót beleeresztve végigmennek rajtunk ahelyett, hogy menekülnének. Bizonyíték: Log az ellenséges viselkedésről: Spoiler [20:19:58] Deion Wallace mondja: Kussolj kicsit sün. [20:20:19] Deion Wallace mondja: On blood ha leveszed ezt a szart rólam nagyon durván elkapod ezt a fade-t. [20:20:40] * Deion Wallace szinte már lassan ordibál Pharell személyének. [20:22:07] * Deion Wallace lábaival rúgdalni kezdi az előtte elhelyezett ülést/ rácsot. [20:23:02] * Deion Wallace kifigyelget az ablakon, az ablakra köp pont Pharell irányába. 1. "lényegében annyi, hogy korruptak voltak, túlmentek a hatósági morálon, megvertek egy tagot, illetve még egyet, de azt nem csak puszta kézzel hanem viperával is" Spoiler [20:33:53] * Pharell Epps nekisétál Deion személyének, elkapja gallérját, majd felnyomja őt a garázsajtóra. [20:33:59] Chico Morales mondja: Ha megpróbálsz elfutni, kurvára le leszel sokkolva és még nagyobbat kapsz. [20:34:10] * Pharell Epps nekinyomja mellényét hátának, Deion személyébe törli le Tate köpését. [20:34:12] * Chico Morales előveszi a viperát az övről és kicsattintja. [20:34:34] Pharell Epps mondja: Mit hittél te kis buzi?! - Asszed elnézzük a pofázásotokat?! [20:34:54] Deion Wallace mondja: Nem csináltam semmit, on dead homies. [20:35:01] Deion Wallace mondja: Nem pofáztam nektek, foo. [20:35:11] Chico Morales mondja: Ja igeeen, ilyenkor nem csináltál semmit. [20:35:16] Deion Wallace mondja: Most komolyan.. Kicsit chill meg ilyenek. [20:35:35] * Deion Wallace próbálja menteni a menthetőt minden egyes mondatával, egyszer már volt része ilyen helyzetben. [20:36:00] Chico Morales mondja: Ja, chill mi. [20:36:08] Chico Morales mondja: Mint a többiek a lakótelepen. [20:36:20] * Chico Morales lengeti közben a kezében a viperát. [20:37:21] * Pharell Epps bal lábával belép Deion lába mellé, majd megragadja vállainál személyét, megpróbálja egy hirtelen mozdulattal átdobni lábain, úgy hogy átessen rajta Wallace személye [20:37:27] * Deion Wallace szeme sarkából figyeli Chico-t amennyire persze a helyzet engedi, szemein kiül a félelem. [20:38:05] * Deion Wallace mivel nem tud tenni ellene semmit a bilincs végett ezért földnek is zuhan oldalával lefelé. [20:38:38] * Pharell Epps lehajol Wallace személyéhez, rögtön bordáira is ver párat. [20:38:58] * Pharell Epps bal kezével közben gallérját markolja, pofázik tekintetébe. [20:39:16] * Deion Wallace megpróbál csecsemő pózt felvenni sestével amennyire csak lehet ezzel védeni magát. [20:39:16] Pharell Epps mondja: Mit hittél köcsög?! - Nem lesz meg a következménye? [20:39:28] * Deion Wallace az ütések végett hangosan felkiált. [20:39:33] * Chico Morales jobb lábával gyengéden a betonhoz nyomja a fejét. [20:39:45] * Pharell Epps az ütésekből párat felkínál Deion arcára is, orrnyergét és álkapcsát célozza. [20:40:02] * Pharell Epps elengedi Deion testét, átadja kicsit Moralesnek. [20:40:15] Pharell Epps mondja: Adjál csak neki... a fejét azzal a szarral ne. [20:40:21] * Deion Wallace mivel bilincsbe van ezért nem tud ellene reagálni semmit, az ütések végett kisé hátrább nyomja fejét. [20:40:23] Chico Morales mondja: Vágom. [20:40:38] * Chico Morales leveszi lábát a fejéről. [20:41:01] > Deion Wallace egyből eleredt az orrából a vér amint betaláltak az ütések, a poló végett nem látszik de testén kezdenek kiformálódni a lila/zöld foltok. [20:41:22] * Chico Morales megemeli a viperát, rávág egy közepeset a jobb combjára. [20:41:30] Pharell Epps mondja: Ti gecik azt hiszitek, hogy mindent megtehettek következmények nélkül, mi?! [20:41:57] * Deion Wallace amint az ütés Deion combjára érkezik összehúzza testét. [20:41:59] Pharell Epps mondja: Hát itt az ideje hogy megtanuljátok, hogy van aki felettetek áll, gecik! [20:42:53] * Deion Wallace kapkodja a levegőt, a fájdalom végett csak nyögések hallatszódnak. [20:42:58] Chico Morales mondja: Próbáltunk veletek jófejek lenni, de ha nem megy úgy akkor innentől így intézzük a dolgoakt. [20:43:01] * Chico Morales feltolja magát. [20:43:27] * Pharell Epps Chic mellé posztol, lábával kezdi tovább bántalmazi D. Wallace személyét, borádira és hasfalára célzott rugásokat ad le. [20:44:06] * Chico Morales társával együttesen rúg párat a srácra. [20:44:17] * Deion Wallace egyre jobban húzza össze testét védekezni próbálva ezzel, a kíntól csak nyöszörgősen ordibálni tud. [20:47:23] Chico Morales mondja: Fogod amit mondunk? 5. A kivitelezés Spoiler https://streamable.com/kz8rgh A fellebbezéssel nem célom visszakapni a karaktereket, ha valaki fentről úgy döntött, hogy ez elég a karakterünk halálához legyen így. A célom csupán annyi, hogy a jövőben nagyobb odafigyeléssel és utánnajárással legyenek ezek a döntések meghozva. Kicsit motiváció romboló, hogy több érdekes RP szálunk elvész a mérlegelés hiánya miatt. Szerkesztve Október 19, 2024 - Foza formázás 6 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/898-character-kill-elleni-fellebbez%C3%A9s-chico-morales/ Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
csárli Létrehozva: Október 19, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 19, 2024 (szerkesztve) Sziasztok, a fellebbezést én fogom bírálni, várom az érintettek válaszát. @Lacc @Almighty @smokey Szerkesztve Október 19, 2024 - csárli Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/898-character-kill-elleni-fellebbez%C3%A9s-chico-morales/#findComment-3298 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
eziokala Létrehozva: Október 19, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 19, 2024 @Foza kérésére átveszem az ügyet. Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/898-character-kill-elleni-fellebbez%C3%A9s-chico-morales/#findComment-3299 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Almighty Létrehozva: Október 19, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 19, 2024 (szerkesztve) Sziasztok. Mivel te magad is mondtad hogy olyan dolgokat csináltok egy banda területen ami kimeríti az SD fogalmát kinda már ilyen rendőrmaffiába megy át, úgy hogy nem voltatok emberfölényben, ez kinda PG-nek is felfogható. Nagyon lassan motoztátok át az embereket, amig kiszálltatok a kocsiból addig én és még valaki név szerint már nem emlékszem ki volt ott elfutottunk és elrejtettük a fegyvereket amikor elvittétek Deion-t, ahelyett hogy ött lelőttünk volna titeket, elmentünk elrejtettük a fegyvereket és RP-ztünk , nem úgy mint a többi frakció ahogy ti is mondtátok, pedig simán megtehettük volna mivel ketten voltatok mi pedig 4-en akinél volt fegyver mert éppen háborúban álltunk a Rollin 90-esekkel és fel voltunk készülve. Igazából nem is kellett volna kialakulnia ennek a helyzetnek hogy ez történjen mert simán lelőhettünk volna amikor ketten megérkeztetek és kiszállni nem lett volna időtök. Nem is értem a fellebbezés okát, elvittétek az egyik OYG-t ( tiszteletbeli tagot akinek nagy hatalma van a hoodon) szétvertétek őt mindenhogy pl viperával, aztán pedig az ellenséges bandaterületen Forum driveon kidobtátok őt. Eléggé megalázó, főleg úgy hogy ő ott az életét is veszthette volna. Ezt elmesélve felháborodott az egész projekts és kért a tagok közül valaki rátok egy CK-t, amit én és 3 további tag kiviteleztünk mivel életveszélyes helyzetbe sodortátok "rossz zsaru módszerekkel" az egyik BHB famoust, ez egyáltalán nem meglepő dolog hogy halállal jutalmazzuk. Hiába "jófejségből" elengedtétek, és a veréssel csak "neki akartatok jót börtön helyett", vállaltátok azt is, hogy ennek böjtje lesz, amit figyelembe vettünk a CK kérelemben a többi dologgal nyomósítva. Az esemény úgy történt, hogy több utcára a saját területünkről, még inkább Rollin 90-esekhez közeli területen , hajnali 3kor amikor a kutya nem jár már ott, leigazoltattatok, volt olyan szerencsénk hogy ott voltatok ti is, ezt a visszapillantóba nézve már egyből ki is szúrtam, mivel van egy képem is rólatok face browseren ahogy beviszitek Deiont, több szemtanú is van rá hogy játszottátok a kemény zsarut, attól függetlenül hogy az én autómmal mentünk, azt utána vízbe is gurítottam és mivel egyedi rendszáma volt így azt is átcseréltem, majd a jövőben ha úgy hozza az rp szálam , használni is fogom ismét egy "újonnan vett" kocsiként. A következményeivel tisztában voltunk hogy ha ez megtörténik akkor ránk fog szállni mindenki, így a terhelő bizonyítékokat eltávolítottuk fear rp része megvolt a részünkről bőven, annyi hogy max a tetoválásom ami látszhatott, viszont arra simán ráhúzok bármit hogy pinterestes és sok embernek van ilyen tetoválása mutatok kb 10 embert akin ugyan ez a tetoválás van a szerveren kb akármelyik négert megnézve szóval azzal is ki tudok bújni mivel tömeg tetkók láthatók a karakteremen illetve ha bíróságra lesz terelve az ügy akkor még tudjuk olyan irányba is terelni hogy korrupt rendőrök voltatok, Deion a bizonyíték + az facebrowser bejegyzés hogy egyik nap bevittétek és másnap összeverve érkezett ki egy egész neigborhood rá a tanu, ezután Rollin 90-eshez közeli helyen holtan találtak 3 rendőrt, a kocsim eltűnt tény, ha megtaláljátok a kocsit vagy a gyilkos fegyvert akkor simán felvállaljuk mi is a következményeket és vállalom érte én is a CK-t. Azzal hogy kiszálltunk és belétek engedtünk még egy pár golyót csak megbizonyosodás miatt volt hogy ténylegesen kivégeztünk-e titeket. + kieg. Ezen látszik hogy le lett rpzve általam az hogy kihajolok és lövök még csak meg sem kell nyitni, borítóképen írja. És az egész folyamatot nyomon lehet követni a BHB topicban. Arra pedig kitérnék hogyha nem nyomsz korrupt rendőrt akkor kevesebb rá az esély hogy megöljenek/CK-zzanak mert úgy tényleg nem lenne nyomós az indok de így hogy korruptok voltatok így nagyon durván nyomós. Illetve amikor én le lettem lelőve és magamra kértem a CK-t, localként kellett kezdenem, ebben az esetben én is kérném hogy újrakezdjétek akadémiáról az egészet, mivel csak rosszindulatból született meg ez a fellebbezés. Szerkesztve Október 19, 2024 - Almighty 2 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/898-character-kill-elleni-fellebbez%C3%A9s-chico-morales/#findComment-3300 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Foza Létrehozva: Október 19, 2024 Author Megosztás Létrehozva: Október 19, 2024 43 perce, Almighty írta: Mivel te magad is mondtad hogy olyan dolgokat csináltok egy banda területen ami kimeríti az SD fogalmát kinda már ilyen rendőrmaffiába megy át, úgy hogy nem voltatok emberfölényben, ez kinda PG-nek is felfogható. Nagyon lassan motoztátok át az embereket, amig kiszálltatok a kocsiból addig én és még valaki név szerint már nem emlékszem ki volt ott elfutottunk és elrejtettük a fegyvereket amikor elvittétek Deion-t, ahelyett hogy ött lelőttünk volna titeket, elmentünk elrejtettük a fegyvereket és RP-ztünk , nem úgy mint a többi frakció ahogy ti is mondtátok, pedig simán megtehettük volna mivel ketten voltatok mi pedig 4-en akinél volt fegyver mert éppen háborúban álltunk a Rollin 90-esekkel és fel voltunk készülve. Eléggé el lett fedítve a dolog. Kezdetben hárman voltunk és rövidesen érkezett még egy egység a helyszínre. Semmi okotok nem lett volna ott lelőni minket. A szerverszabályzat megköveteli a részletes ruházatátvizsgálást, ezért volt "lassú". Nem lehet letudni egy /me és egy /do használatával. A szituáció alatt folyamatosan biztosítottuk egymást a lehetőségekhez mérten. Arról szintén nem tehetünk, hogy hirtelen a semmiből elkezdtek kisétálgatni a BHB tagok a házakból miközben a szituáció zajlott. Egyedül te futottál el és nem is miattad mentünk oda. 50 perce, Almighty írta: Az esemény úgy történt, hogy több utcára a saját területünkről, még inkább Rollin 90-esekhez közeli területen , hajnali 3kor amikor a kutya nem jár már ott, leigazoltattatok, volt olyan szerencsénk hogy ott voltatok ti is, ezt a visszapillantóba nézve már egyből ki is szúrtam, mivel van egy képem is rólatok face browseren ahogy beviszitek Deiont, több szemtanú is van rá hogy játszottátok a kemény zsarut, attól függetlenül hogy az én autómmal mentünk, azt utána vízbe is gurítottam és mivel egyedi rendszáma volt így azt is átcseréltem, majd a jövőben ha úgy hozza az rp szálam , használni is fogom ismét egy "újonnan vett" kocsiként. Egy négy sávos, forgalmasabb terület volt éjfél után 20 perccel. A válaszban tisztán kivehető az RP "komolysága". Attól, hogy vízbegurítasz egy autót nem tűnik el varázslatszerűen a nevedről. 56 perce, Almighty írta: , annyi hogy max a tetoválásom ami látszhatott, viszont arra simán ráhúzok bármit hogy pinterestes és sok embernek van ilyen tetoválása mutatok kb 10 embert akin ugyan ez a tetoválás van a szerveren kb akármelyik négert megnézve szóval azzal is ki tudok bújni mivel tömeg tetkók láthatók a karakteremen Szintén kivehető az RP "komolysága". Attól, hogy csak meghatározott tetkókat használhatnak a játékosok az nem jelenti azt, hogy mind a 10 embernek pontosan ugyan az van a bőrén. Ráadásul még te magad is állítottál be a tetoválásaidra leírást. 1 órája, Almighty írta: Ezen látszik hogy le lett rpzve általam az hogy kihajolok és lövök még csak meg sem kell nyitni, borítóképen írja. Az is látszódik, hogy "görgetéssel" vetted elő és nem fűztél hozzá RP-t. Szabályzat szerint kocsiba a fegyverelővételt is RP-zni kell. Az, hogy te beírtad a támadó sort a tényen nem változtat, hogy Epps hamarabb feküdt a földön mint hogy te entert nyomsz és rajtad kívül senki nem RP-zi le. Fura, hogy az eljáró admin ezért nem szólt. 1 órája, Almighty írta: Arra pedig kitérnék hogyha nem nyomsz korrupt rendőrt akkor kevesebb rá az esély hogy megöljenek/CK-zzanak mert úgy tényleg nem lenne nyomós az indok de így hogy korruptok voltatok így nagyon durván nyomós. Természetesen nincs baj azzal, ha lelőnek VALÓBAN nyomos indokok miatt a "korruptságom" miatt. Ha az indokkal ki is békülök, többszörösen szabálytszegve öltetek meg minket. Egyáltalán nem voltatok alaposak, érződik, hogy arra ment ki az egész, hogy minél hamarabb megöljetek a sérelem miatt. A bizonyítékok eltűntetése sokkal inkább látszódik egy kiállítási darabnak a BHB topicba mintsem félelem a következményektől RP-nek. 3 2 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/898-character-kill-elleni-fellebbez%C3%A9s-chico-morales/#findComment-3307 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Almighty Létrehozva: Október 19, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 19, 2024 (szerkesztve) Igazából bele lehet kötni mindenbe, végig az ölembe volt a fegyver és szorongattam a kezembe, de sajnos te nem tudhattál erről de köss bele amibe szeretnél nem görgetve vettem elő minden le van rpzve viszont a ti részetekről fegyver elővételnél nem láttam semmi rp-t pedig elő lett véve egy AR is amivel meghaltatok görgős sciptet láttam csak. Ezio ha visszanézi a logokat, ott kiderül minden, és itt lép életbe amit leírtam, hogy ez tömény rosszindulatból jött létre ez a fellebbezés. A tetoválásaim nincsenek pontosan kifejtve, de holnap mivel már beavatott bandatag lettem azóta és bőven benne vagyok mindenbe ezért felvarratom mindenhová hogy BHB-s vagyok és átírom a /tattoos-t. Ha vízbe gurítom nem tűnik el a nevemről, ja. De nem találjátok meg nálam a bizonyítékokat minthogy a tettest fegyvert sem, szóval nyugodtan lehet próbálkozni, a tetoválós résszel is, konkrétan felvarratok mindkét alkaromra BHB jeleket szlengeket stb és hoppá volt bizonyíték nincs, mert nem egyezik meg a kamera felvételeivel. Akinek nincs rpzve hogy milyen tetoválása van annak akkor az lesz ami látszik, az enyém nincsen csak 1 tetkó van kielemezve, szóval ja akinek van ugyanilyen az írja oda részletesen hogy mit jelent, más különben nem lehet másra hagyatkozni csak arra ami látható is. Nincs olyan bandaterületen főleg két bandaterület között hogy forgalmas mert inkább nem rakja oda egy normális ember se a lábát mert fosnak kimenni főleg hajnalba. Ha benzinkúton lettél volna a világ háta mögött ebben az időben , nem a belvárosban az sem lenne forgalmas mert benzinkút. Menj ki az autópályára hajnalba nem fogsz látni max 1-2 embernél többet a kúton se. Én pontosan rpztem mindent. Mi részünkről legalább látszódik bármi a topicban ami a szerepjáték része volt. Az még mindig nyomós indok hogy egy OYG-t halálnak kitéve kiraktatok összeverve Forum driveon ami ellenséges bandaterület. Lehet szépen fogalmazni hogy "megmentettük a büntetéstől meg az évektől" ez nem változtat a helyzeten, hogy meg akartátok ölteni az ellenséges bandával ha lett volna ott valaki. És az már egy nyomós indok arra hogy megöljünk titeket hogy bejöttetek a bandaterületre miután több bűncselekményt elkövettünk, még szép hogy nem akar senki bekerülni plusz ha elfut egy tag nem az után kellett volna egyből rohanni mivel vélhetően illegális dolog van nála... nem véletlenül szaladt el. (erről több videót is láthatsz YT-on amikor rendőrök elfutnak több 10-20 bandatag között hogy elkapják azt az egyet aki elkezdett előlük futni) Szerkesztve Október 19, 2024 - Almighty 1 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/898-character-kill-elleni-fellebbez%C3%A9s-chico-morales/#findComment-3308 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Foza Létrehozva: Október 19, 2024 Author Megosztás Létrehozva: Október 19, 2024 31 perce, Almighty írta: Ha vízbe gurítom nem tűnik el a nevemről, ja. De nem találjátok meg nálam a bizonyítékokat minthogy a tettest fegyvert sem, szóval nyugodtan lehet próbálkozni, a tetoválós résszel is, konkrétan felvarratok mindkét alkaromra BHB jeleket szlengeket stb és hoppá volt bizonyíték nincs, mert nem egyezik meg a kamera felvételeivel. Bruh. 32 perce, Almighty írta: Az még mindig nyomós indok hogy egy OYG-t halálnak kitéve kiraktatok összeverve Forum driveon ami ellenséges bandaterület. Lehet szépen fogalmazni hogy "megmentettük a büntetéstől meg az évektől" ez nem változtat a helyzeten, hogy meg akartátok ölteni az ellenséges bandával ha lett volna ott valaki. És az már egy nyomós indok arra hogy megöljünk titeket hogy bejöttetek a bandaterületre miután több bűncselekményt elkövettünk, még szép hogy nem akar senki bekerülni plusz ha elfut egy tag nem az után kellett volna egyből rohanni mivel vélhetően illegális dolog van nála... nem véletlenül szaladt el. (erről több videót is láthatsz YT-on amikor rendőrök elfutnak több 10-20 bandatag között hogy elkapják azt az egyet aki elkezdett előlük futni) Azért ott raktuk ki, mert ha szükséges tudjuk valamennyire fedezni a seggünket állományon belül. Ha annyira veszélybe akarjuk sodorni és meg akarjuk öletni akkor nem a bandától messzebb lévő sikátor garázsába rakjuk hanem a házaik előtt lévő járdára. Szerintem a legbutább utcagyereknek is van annyi esze, hogyha megöl 4 helyettest a lakótelepük közepén minden rendfenntartó szervezet rájuk vadászna. Fölösleges ezt a fiktív helyzetet fírtatni, hogy lett volna okotok vagy sem. Ha megtetszitek az nagyon nem reális karakteralakítás. Nem egy a YouTube videókban átlagosan látható szituáció fog dönteni arról, hogy a karaktereink mit tesznek. Azt választottuk, hogy nem megyünk utánnad. Innentől nincs több hozzáfűzni valóm. Esetleges admin kérdésekre reagálok. 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/898-character-kill-elleni-fellebbez%C3%A9s-chico-morales/#findComment-3310 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Almighty Létrehozva: Október 19, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 19, 2024 (szerkesztve) Irreális karakteralakítás alatt arról beszélünk hogy egy osztagon belül minden rendőr korrupt? Kérlek ne beszélj reális karakteralakításról. Állományban nem sodortátok magatokat bajba , ott ahol járőröztök ott viszont igen mert minden kiderült IC. Ez van, el kell fogadni ha veszítesz reális kereteken belül. Innentől kezdve így lesz nálunk is Várom a bírálást. Szerkesztve Október 19, 2024 - Almighty 2 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/898-character-kill-elleni-fellebbez%C3%A9s-chico-morales/#findComment-3311 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
eziokala Létrehozva: Október 20, 2024 Megosztás Létrehozva: Október 20, 2024 Sziasztok! Először is, szeretném megkérni mindkét felet, de leginkább @Almighty-t, hogy a jövőben korrektebben beszéljen a másik féllel. Itt nincs helye a passzív-agresszív, lenéző hozzászólásoknak. Úgy gondolom, hogy maga a panasz nem rosszindulatból készült, inkább a jövőbeli tisztázások érdekében történt. Deion Wallace miatt lett kivitelezve a hit, bár a megvalósítás kapcsán kételyek merültek fel, amelyeket mindjárt részletezek. Az ő karakterét többször is sérelem érte az LSSD által. Pontosan kettőről tudok biztosan és már megkereséseket is kaptam, miszerint több embernek is szemet szúrt ez a helyzet. Emiatt vezette be tegnaptól kezdve a Legal Faction Management csapata a Korrupciós Engedély Rendszert, amelynek lényege, hogy az ilyen békefenntartó karakterek csakis engedéllyel, megkötésekkel és megfigyeléssel működhetnek. Továbbra sem az a célunk, hogy mindenki az úgynevezett robot rendőr szerepet töltse be, viszont eddig teljesen szabályozatlan volt ez a rész a szabályzatban. Ezzel kapcsolatban mi, az LFM, hibáztunk, hogy nem a nulladik naptól vezettük be ezt a rendszert. A CK engedélyhez tegnap kaptam hozzáférést. Tény, hogy az egész egy kicsit nyers volt, ezért @csárli -val fogok pár szót váltani az ügyben. A CK kérelemben több olyan indok is szerepelt, amely teljesen irreleváns, és amelyekért senki sem fog CK-t kapni. Például, amit Foza is említett: "a stílusuk a BHB tagjaival szemben nem volt megfelelő", "börtönbe vittek egy tagot is tőlük, a szemük láttára". Hozzáteszem, hogy egyetlen LEO karakter ellen sem fogunk engedélyt adni, ha normálisan és tisztességesen végzi a munkáját. Ti azonban eltértetek ettől az úttól. Deion Wallace karakterének teljesen érthető lett volna, hogy elege van az egészből, mivel már többször is LEO karakterek által el lett verve. Ebben az esetben pedig az is rátesz egy lapáttal, hogy ellenséges területen hagyták ott olyan állapotban. Amit viszont továbbra sem értek, az az, hogy miért nem ő nyújtotta be a kérelmet, és miért nem ő hajtotta végre a hitet. Három békefenntartó meggyilkolása elég komoly következményekkel jár. A hit kivitelezése is kérdéseket vet fel, és itt történt szabálysértés a BHB részéről. Pontosabban, hogy a szabályzatból idézzek: Idézet Amikor egy játékos lövöldözni szeretne az autóból, előtte részletesen le kell írnia a szerepjáték parancsok segítségével, hogy hogyan kezdené el a lövöldözést. Ez azonban csak akkor kötelező, ha a játékosok kezdeményezik a lövöldözést az autóban tartózkodva. Ha viszont rájuk nyitnak tüzet vagy autós üldözésbe keverednek, akkor nincs szükség az előzetes szerepjátékra. Az UCP-jét az alábbi személyeknek egy figyelmeztetéssel kiegészítem: Requan_Poole, Kiante_Dillard. Az CK engedély alatt állókon kívül további egy békefenntartó is elvesztette az életét, a hit nem volt megfelelően megtervezve. A legopcionálisabb kivitel az az lett volna, ha szolgálaton kívül végeznek a két karakterrel. A Roleplay Quality Management-tel felvettem a kapcsolatot és néhány játékos, akik részt vettek a szituációban monitorra fognak kerülni a karakteralakítás végett. Az IFM nem támogatja az eldobható karakterek létrehozását, ám bár ezt a jelenlegi bizonyítékok alapján nem lehet száz százalékosan bizonyítani. BHB-val tényszerűen voltak régen problémák napi szinten, viszont amióta @Almighty is jelen van a csoport vezetésében, azóta rosszat nem igazán hallok róluk. A két fél között ez az InGame konfliktus kezd OOC irányba elhaladni, amit megkérnék, hogy fejezzétek be. Ezt az ügyet lehet még továbbiakban is fejtegetni, viszont úgy gondolom nem szükséges. Adok két lehetőséget @Foza-nak, ami közül választhat. Nem mindenre adtam választ, viszont úgy gondolom, hogy a lényegre tudtam. Privátban továbbra is el tud érni a két fél, ha valamilyen kérdése van. A) Szituáció folytatódik tovább, mivel nem tartasz igényt a karakterek vissza hozatalára az általad leírtakban. B) Régi karaktereket visszahozhatjátok, de a szituáció teljesen voidolva lesz. 10.21. 19 óráig válassz egy opciót. Amennyiben nem választasz az A opció marad érvényben. 4 1 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/898-character-kill-elleni-fellebbez%C3%A9s-chico-morales/#findComment-3317 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Foza Létrehozva: Október 20, 2024 Author Megosztás Létrehozva: Október 20, 2024 Az A opciót választom. 1 3 Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/898-character-kill-elleni-fellebbez%C3%A9s-chico-morales/#findComment-3319 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Recommended Posts