Jump to content

Recommended Posts

Neved: Matt Kaysen
Mikor történt az eset: 2024.09.28. - 22:06
Szemtanúk nevei (Amennyiben vannak): Holly Nieves, Rory Fletcher, Robert Kupper (+ akik az üldözésben részt vettek)
Reportolt személyek nevei: Terik Winn
Szituáció kifejtése (Maximum 500 szó): Terik karaktere az este folyamán menekülésbe keveredett, aminek során egyébként többször kisebb-nagyobb ütközéseket szenvedett, de haladt tovább egészen az utolsó esetig, amikor is felborult a járművel (Ekkor kb 125 mph-val/200kmh-val haladt). A járműve többször is átfordult a tengelye körül, és a járdán kötött ki. Ezt követően bárminemű RP nélkül nemes egyszerűséggel kipattant az autóból mintha mi sem történt volna, és feltette a kezeit. 

Szabálysértés 1 (50 szó): Sérülések szerepjátszának teljes elmulasztása, hanyag RP
Játékosok, akik megszegték: Terik Winn
Játékosok, akik megszegték frakciója (Amennyiben van): - 
Bizonyíték: https://imgur.com/a/fEL3P7i

+
Az ütközést követő LOG részlet a következőkből áll:

[22:07:19] Robert Kupper kiáltja: Sofőr! Lépj balra, amíg azt nem mondom, hogy állj!
[22:07:24] * Terik Winn ki vergődik az kocsibol.
[22:07:45] Terik Winn mondja: Na mizu.

[22:08:00] Robert Kupper kiáltja: Fordulj nekünk háttal, a jobb kezeddel fogd meg a pulóvered kapucniját, és húzd fel azt!
[22:08:17] Rory Fletcher kiáltja: Nieves, Kaysen, tiétek a letartóztatás!
[22:08:29] Terik Winn mondja: Minek kell a kapucni?
[22:08:35] Robert Kupper kiáltja: Tedd amit mondok!
[22:08:38] * Terik Winn fel húza a csukját a fejére.
[22:08:42] Matt Kaysen mondja: Fasza, mögötted sorakozunk.
[22:08:50] Robert Kupper kiáltja: De ne úgy, hanem látszódjon az öved.
[22:08:54] * Robert Kupper fújtat.
[22:08:56] Matt Kaysen mondja (Holly Nieves felé): Válts kevésbé halálosra.
[22:09:08] * Holly Nieves eleget tesz Matt kérésének.
[22:09:12] Holly Nieves mondja: Megvagyok! 
[22:09:16] Terik Winn mondja: Bro mond azt hogy vegyem le a kurva fölsöm.
[22:09:26] Robert Kupper kiáltja: Ne vedd le, hát nem érted az utasításokat?!
[22:09:32] * Terik Winn le veszi a pulovárt.
[22:09:36] Robert Kupper kiáltja: Húzd fel a pulóvered, hogy látszódjon a--
[22:09:40] Robert Kupper mondja: Istenem, ezt a barmot.
[22:09:58] Robert Kupper kiáltja: A tarkódon kulcsold össze a kezeid, térdelj le és keresztezd a bokáid!
[22:10:00] Terik Winn mondja: Mivan baszni akarsz.

Az ütközést követően, 15 perccel később ennyit sikerült megtudni Terik sérüléseiről, annak dacára, hogy milyen balesetet szenvedett:

[22:22:47] * Látható sérülés Terik-en? (( Holly Nieves ))*
[22:23:11] * Pár lila folt és horzsolás. (( Terik Winn ))*

Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/702-matt-kaysen-terik-winn/
Megosztás egyéb weboldalon

Szia!

Köszönöm az értesítést a reporttal, sajnálattal látom hogy rossz szájízt keltett valamennyiőtökben a szituáció, de nem hittem volna hogy reportig folyamodott volna a helyzet és hogy ismerősöm segítségét kelljen kérnem egy válasz megírásának érdekében.

A kontextus érdekében a bíráló adminnal szeretném tudatni, hogy magas szintű diszlexiával rendelkezek, így passzív szerepjáték során a nyelvtani elvárásoknak és minőségnek hogy megfeleljek, szótárazni valamint lexikonoznom gyakran kell.

A szituációra kitérve, a rendvédelemmel történő érintkezés során, főleg ellenfélként nem adatik meg az idő luxusa. A látszólagos tétlenségemet bármikor időhúzásnak, RP-re hajlatlanságnak titulálhatják, így jelen helyzetben célom az volt, hogy minél hamarabb, környezet alapján lehetőleg leggyorsabban kommunikáljak felétek valamilyen módon, belátom ez nem a legrészletesebb. Ami viszont az óvatosan szerkesztett felvételetekről ugyanúgy meglátszik hiszen ez nehezen kivágható, hogy hátsó szándékom és rosszakaratom nem volt felétek. Teljes mértékben elfogadtam a helyzetet hogy a karakteremnek kiút a helyzetből nem volt, és hogy mi vár rá jelen esetben. Mindannyiótok idejére való tisztelettel levágókat tettem részletkérdésben de a lényeget tisztává tettem, ti győztetek.

Miután most kiderült hogy számotokra a minden áron történő gyözelem sem elég, ösztönözlek titeket az üldözés teljes felvételének szerkesztetlen közzétételére hogy elkerülhető legyen az egyoldalú bizonyíték bemutatása a közösség felé. A folyamatos karambolok, konstans életveszélyes sebességek köreiben történt ütközési kísérletek és a mapoláson át történő zúzások kétség kívül egy bort iszik, vizet prédikál szituációt sugároznának a bíráló admin felé.

Tőlem több hasonló aggodalmatok nem lesz, tőlem telhetően legjobban tenni fogok azért hogy az interakciókat kerüljük, hiszen egyértelmű hogy ellenszenves a megközelítés köztem és a frakció között. A reportra való tekintettel viszont, tekintve szorgos odafigyeléseiteket szabályszegésem felé szeretnék a frakciótokkal és képviselőikkel kapcsolatos megfigyeléseket tenni ami bár a szituációhoz kötődik, a felvételből szorgosan meg lett spórolva a hátrányos megjelenés érdekében.

A folyamatos, lakott területen hajszolt forgatás, PIT manőverezés és dobozolás hatalmas emberélet és biztonsággal szembeni figyelmetlenség, ami még egyéni szinten IC ügy és karakterhez köthető tulajdonság, frakció által képviselt szinten megjelenési és helytálló RP-t megkerülő eljárás, valamint továbbá igazolja a play to win mentalitást ami mérgezi a közösséget.

A frakcióval történő érintkezés során magasabb eséllyel találkoztam eddig SWAT4-ből kirántott figurákkal mintsem tényleges rendőrökkel, ezt általában egy aznapra kiragadott IC eseményhez kötik kifogásképp de a valóság az, hogy magánkatonaságként jelenik meg a frakció az esetek 70%-ban. Ezt a felvételetek is bizonyítja, ahol a fegyvertelen versenyző karakteremre teljes páncélmellényben szállt ki a legelső ember már. A kíváncsiság érdekében pár LAPD-t érintő videót kerestem autós üldözésekkel kapcsolatban (itt az esetek nagyjában fegyveres ember után mentek) és nem sikerült kiragadnom hozzátok hasonló operátort a felvételekből. Ezeket ide is posztolom: https://imgur.com/a/PvMRFK8

A felvételt rögzítő személy bár lelkesen szerkesztette videóját, nem sikerült kivenni ahogy kiszállását meg se várja hogy fegyvert rántson egy karambolt érő emberre, függetlenül attól hogy nulla RP-vel kísérte ezt, ami a report természetére való tekintettel eléggé irónikus.
- A fegyver görgetése egy járműben a fegyvertől függetlenül szerepjátékot igényel, ez az animációk hiánya miatt van, így ezekben a helyzetekben;
- Ez vonatkozik a fegyver azonnali görgetésére is, miután kiszálltál egy járműből, így gyakorlatilag ugyanúgy elkerülheted az animációt. Ez ugyanúgy szerepjátékot igényel, mint a járművön belül.

A felvételben nem látszódó, a videó vége után történt motozás, ahol az intézkedő rendőr egy egész /me-vel letudta a karakterem teljes átkutatását Matt Kaysen, ami a hanyag RP felém mutatott képét tükrözi vissza egyenest felétek.
-A rablást végző félnek alaposan kell átkutatni a rablott felet a /me parancs segítségével. Pontosan kell megfogalmazni a /me-ben, hogy éppen hol kutatnak a rablók. Egy hosszú /me-ben nem lehet az összes zsebét/egyéb helyeit átnézni a rablás alatt lévő személynek, hanem az információkat több részre kell bontani, és /do-ban kell kérdezni, hogy ott található-e bármilyen tárgy.

Végül, a report alapjaként benyújtott felvétel, a szabályzattal éles ellentétben részletes szerkesztésen ment át hogy az a lehető legrosszabb fényben tűntessen fel engem, és rejtsen bármilyen általatok elkövetett szabálysértést.
- Videó és képi bizonyíték esetén az egész képernyődnek benne kell lennie.
- Bizonyíték amennyiben bizalmas információt tartalmaz, abban az esetben lehetőséged van vágottan beküldeni a bizonyítékot.

Összességben nem fogom vitatni hogy az RP amit nyújtottam az elvárt minőséget nem érte el, de nyugodtan folytatom a játékomat annak tudatában hogy még én fejlődhetek, a szándékos rosszindulat ami megalapozza a frakciótokat nem fejlődés, hanem elhatározás kérdése. Bármi kérdése van a bíráló adminnak szóljatok.

• Tetszik 7
  • Köszönöm 1
Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/702-matt-kaysen-terik-winn/#findComment-2434

• Mitto lezárta a témát

Sziasztok!

Átolvastam az egész PK-t és már a létrejötte is kérdéseket vet fel számomra. 

A rendvédelemnek a helyzetben semmi hátránya nem történt, egyedül az illető RP minsőgével lehet felvetni panaszt (amire adott is választ, hogy mi lehet ennek az oka). Az ilyen panaszokra van egy teljesen külön álló management, az RP Quality Management, nem ide kell nyitni az ilyen panaszokat.

A továbbá @TerikWinn által felvetett problémák nagyrészét már inkább "ha megdöglött az én lovam, akkor a szomszédét is megmérgezem" szituációnak érzem minstem konstruktív, a panaszhoz kapcsolódó okfejtés.

Mivel RPt félbeszakító, oríási szabályszegés nem történt, csak annyi, hogy hanyagul lett egy ütközés le RP-zve, semmi értelme ezt tovább faggatni.

• Tetszik 4
Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/702-matt-kaysen-terik-winn/#findComment-2436

Vendég
Ez a téma le van zárva.
  • Create New...