no1ezrah Létrehozva: Október 24 Megosztás Létrehozva: Október 24 Sziasztok. Valamelyik nap megtudtam, hogy újra van egy közösség akik életre akarják kelteni a projektet és ez a topic pontosan erről fog szólni. Na most még mielőtt bárki nevetne az előtt, hogy elolvasná ezt az egészet csak jelezni szeretnék pár dolgot aztán vagy egyet értünk vagy nem. Én is, mint mindenki más is élem az életemet és mostanába egyébként nem is lenne túl sok időm a játékra, de mégis feljönnék ha történik valami vagy csak elütni az időt ha úgy van, bármi ilyesmi. Nem gondolom azt, hogy az emberek kedve elment a játéktól mert az enyém se ment el annak ellenére hogy fél éve nem játszom szinte semmivel. Csak megint menet közben valami oknál fogva leürült a szerver amire most egyébként nem is emlékszem pontosan. De a lényeg, hogy rengeteg emberről hallok folyamatosan, hogy újra játszanának. (Amitől nem csodálkozom mert igazából nincs is itthon jobb alternatíva, de még megfelelő se) Hát most úgy néz ki itt lesz a lehetőség, akit érdekel az reagáljon bármilyen formában. Legutoljára május környékén próbálkoztunk ezzel ami az én ötletem volt, hátha lesz belőle valami. Közös erővel sikerült több mint 100 playert felhozni a szerverre és új lapokkal nyitni, elütni az időt. Vissza tekintve a Little Seoul-ra való orientáció nem tetszett sok embernek így első sorban az érdekelne, hogy aki olvassa ezt a topicot az melyik olyan városrészt választaná a legalkalmasabbnak ahol a frakciók viszonylag közel vannak egymáshoz és lenne igény a civil életre is. (Amire szerény véleményem szerint Lil Seoul volt a legalkalmasabb rengeteg szempontból) Akik ismernek azok tudják ilyen téren, hogy igyekszem segíteni és ez most sem lesz másképpen. Ha valami a vita tárgyát képezné akkor azt kulturált formában tegyük meg egymás felé a hozzászólásoknál mert egy ilyen fontos dologhoz összetartás, összefogás kell leginkább mint fölösleges feszültségkeltés vagy mások hibáztatása. Szóval írjátok le az ötleteiteket, véleményeiteket meg minden mást amit szeretnétek ezzel kapcsolatban. 1 4 Idézet Former CoP Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/1197-%C3%BAj-rem%C3%A9ny/ Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
WannabeFrancis Létrehozva: Október 24 Megosztás Létrehozva: Október 24 Ehhez szervezkedés és vezetés kell, illetve a frakciók iránt is kellenek elvárások. Ezt megvalósítani néha-néha feltündöklő játszanék-viszketegség alapon nem fog sikerülni. Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/1197-%C3%BAj-rem%C3%A9ny/#findComment-4905 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Taami Létrehozva: Október 24 Megosztás Létrehozva: Október 24 Azt tudom erre mondani, hogy a szervernek van egy jó modja. Mindent megad, ami kell az RPhez.... A többi a közösségen múlik! Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/1197-%C3%BAj-rem%C3%A9ny/#findComment-4906 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
locked n ready Létrehozva: Október 24 Megosztás Létrehozva: Október 24 (szerkesztve) ha nem lesz folyamatos sírás azért, mert valaki veszít... IFM ha jobban odafigyel egy kicsit arra, hogy ne legyen eltúlzott aggresszió az illegális frakciók részéről turftől messze, minden jó lesz. Úgy érzem, hogy legutóljára az ölte le a játékosokat, hogy a frakciók közötti háborúk, konfliktusok átterjedtek mindenhová... Ugyanakkor, a civilek továbbra sem kell lelőjjék a bulit, vagy menjenek katasztrófaturisztáskodni, mert kint két banda összebalhézik, vagy éppen bent. Megtörténik mindenhol, de ez nem jelenti azt, hogy minden bulit el kell rontani, csak azért mert két rivális banda kerül egy helyre. Valóságban, és anyaszerveren sem ugranak minden esetben egymás torkának egy tömött klubban, evidens miért. PS: ebben én is ludas voltam utolsó alkalommal, nem álszentkedem, csak beismerem a hibákat!!! Szerkesztve Október 24 - locked n ready Idézet worlds change when eyes meet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/1197-%C3%BAj-rem%C3%A9ny/#findComment-4907 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
insomnia0224 Létrehozva: Október 24 Megosztás Létrehozva: Október 24 Elnézve a jelenlegi magyar GTA V RP szerver kínálatot, ennek van a legtöbb értelme, mivel minden lehetőség adott a minőségi szerepjátékra. Olyan megoldások vannak itt, amik máshol még csak tervben se. Ismét a közösségen múlik, hogy szeretne-e élni a lehetőséggel, vagy nem. Én személy szerint szeretnék és nagyon örülnék, ha újra itt tudnám eltölteni a szabadidőmet hosszú távon. Biztos nem vagyok egyedül azzal, hogy korábban megtapasztalhattam a szerver adottságait, ami után már nem nagyon volt kedvem máshol RP-zni és most abban reménykedem, hogy lesz még itt élet. 1 Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/1197-%C3%BAj-rem%C3%A9ny/#findComment-4909 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
My homie is Kurta Létrehozva: Október 24 Megosztás Létrehozva: Október 24 Őszintén, éltem a szervert, régen is, most is. Nem mondom, hogy sok mindent tettem azért, hogy fent maradjon azon kívül hogy beleraktam az időmet, mondjuk nem is dolgoztam ellene. Szerintem meg van még benne a tűz meg a lehetőség, főleg hogy a vezetőség is vevő lenne rá. Little Seoul nem tetszett pár embernek, nekem mondjuk az egyik kedvenc helyem. Amire lehet még építeni az South Los Santos. Rengeteg teret és lehetőséget ad a banda RPnek, a civileknek, a bizniszeknek, a sulis élet szerepjátékának kedvelőinek. LEO szintén tudna RPzni, persze azért egy lelki keretet tartsanak meg mert már volt probléma, de szerintem nem lenne velük gond, ugyan ez az illegálnak. Egy "run up" elfér, de ne legyen minden napos, meg a neutrális helyek ne legyenek belevonva. Én például szintén visszatértem a játékos bázis kereteibe és jelenleg várok egy körzetre ahova "letelepülünk". Láttam a vezetőség nyitottságát, segítőkészségét és ha már többet nem is tudok adni, egy próbára tökéletesen vevő vagyok, időm jelenleg úgyis engedi aztán majd mint eddig is, felkarolok egy bizniszt amint megvan az ikhlet. Azt gondolom, ha nem egy hype vonatra adunk és elérjük a konzisztens 50 playert, akkor arra már lehet építeni. Sokan beleuntak a jó szóval is csak közepes Rp szerverekbe amik csak a pénzre éheznek. Tudunk mondani jó párat szerintem, ahol tized ennyi lehetőség sincs és már az RP lassan kiközösítő tér. Végszónak, én díjazom a dolgot és remélem sikeresek leszünk. Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/1197-%C3%BAj-rem%C3%A9ny/#findComment-4910 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
light Létrehozva: Október 25 Megosztás Létrehozva: Október 25 Utoljára ezrah barátomékkal vágtunk neki a revive projectnek, és bár alapvetően nem sült el rosszul, nyilván volt pár dolog, amit management szinten jobban is lehetett volna csinálni. Sokan panaszkodtak rám/ránk, meg ment a nagy buzdítás, hogy adjam le a posztom, mert „akkor majd felvirágzik a szerver, meg jönnek a játékosok”. Hát ja, leadtam, leadtuk, és láss csodát: amikor leadtuk, még játszott 60-70 ember esténként, rá pár napra konkrétan nulla. Akkor most ki/mi volt a probléma? Mint IFM tag, lehetett volna kb mindent jobban csinálni, de kevés volt az ember az admin csapatban, és abban az időben ketten vittük kb az egész IFM-et, hiába volt support jelentkezés, nem érkezett jelentkező, hogy tudjuk bővíteni tagokkal. Szóval lehet dobálózni a „lehetett volna jobban” dumával, de amit ki lehetett hozni, azt kihoztuk. Őszintén? A legnagyobb probléma mindig is a community volt. Ezt már nyugodtan ki lehet mondani. A korábbi revive-nél már elmentünk a falig, az volt a maximum. Lehetne persze valami „ráncfelvarrás” meg újranyitás, de teljesen felesleges. Ez már csak egy szenvedés, semmi több. 1 Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/1197-%C3%BAj-rem%C3%A9ny/#findComment-4911 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
csárli Létrehozva: Október 25 Megosztás Létrehozva: Október 25 (szerkesztve) Aki úgy gondolja hogy van élet még a szerverbe, az kerít magának egy társaságot, felmennek és RPznek. Minden csak akarat kérdése. Amikor mi elkezdtünk játszani, nem csak 3-an 4-en mentünk fel, hanem már szerveztünk be más illegális frakciókat is a szerverre, mert csak így van értelme. Az előző revive projekt is egy terület köré épült, hiszen marha nagy 100, de még 300 playernek is egész Los Santos. Mi történt? Az első pár hétben működött, aztán sorra nyíltak a frakciók/klubbok egyre távolabb. Hiába mondtuk, hogy ennek nem ez a lényege, ezt terveztük volna elkerülni, mi lett? Panaszkodott az, aki távolabb csinált frakciót, hogy kevés az érdekeltség. Ez az egész a community gondolkodásmódján múlik. Minek nincs értelme?: -Annak, hogy valaki a külföldi viszonylathoz/a "nagyokhoz" méri a szervert playerügyileg.. 40-50 playerrel is lehet megfelelő rpt csinálni, ha megfelelő terület/közösség van hozzá. Ez a szerver nem arról szól, hogy fél évnél tovább fusson megállás nélkül, ugyanannyi playerszámmal. Aki akar feljön és játszik, jól érzi magát. Ez a szerver mivel nem a grindon alapul, nem az a lényege hogy valaki 1évnél többet itt játsszon megállás nélkül. Ezek a próbák nem szerverújraélesztési próbák. Nem a szervert élesszük újra ezzel az egésszel, hanem azt a közösséget, akinek van kedve valami minőségit csinálni. 5-6x megtörtént, lehet 10-12x is megfog történni, de kit érdekel? Minden adott arra, hogy a karakterednek megfelelően játssz. Sémák, bizniszlehetőségek, frakciók, bármi. Szerkesztve Október 25 - csárli 5 Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/1197-%C3%BAj-rem%C3%A9ny/#findComment-4912 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Recommended Posts