Jump to content

Recommended Posts

Szia(sztok). Igaz már facebookon és youtubon is kérdeztem de lesz még valami jövője a szervernek? Vagy teljesen be fellegzett neki? Fain kis szerver volt de szoktam figyelni semmi aktivitás nincsen más a szerveren. Gondolkozott a vezetőség valami lehetőségen? Vagy teljesen lehalt a gtaWorld Hungary? 

Szia!

A vezetőség véleménye a témában az indulás óta nem változott, a szerver fut, futni is fog ameddig csak lehet, már nyitás előtt pedzegettük a "kihalás" témát, hogy valószínűleg a szervert a hullámvölgyek fogják jellemezni playerszám ügyileg, háttérben jelenleg is ötletelünk mit, hogyan tudnánk az ügy érdekében tenni, természetesen ez nem tud egyik percről a másikra meg is történni, mint mindig a management teljes támogatást nyújt bármely megmozdulásnak ami a szerver és közösség jóját képviseli.

image.png

Sajnos, nem tudunk vezetőségi szinten mások helyett játszani, így a playerszám növelés is olyansminek érződik mint mindig érződött is, egy fekvő lovat rugdosol, ami lehet már halott, de lehet csak lepihent egy kis időre.

Háttérben jelenleg is esemény ötletelések zajlanak, egyedül az updatek bekerülése szünetel, mivel az anyaszerverre sem érkezett bármely olyan frissítés ami a játékos közösséget előrébb lendíteni (Kivétel az Enhanced, ezügyben már dolgozunk, hogy bekerüljön ide is) így azok szünetelnek, természetesen ha új Magyar specifikus rendszer merül fel, egyedi kérések azokat meg tudjuk valósítani.

Ha őszinte leszek, nem teljesen értem már a kérdést sem. 

Az updateket azonnal elérjük, lehet nem tudtad, de van amit én magam csináltam mivel az angol szerveren Senior Developer vagyok már egy ideje, viszont a teljes lokalizálást mi csináljuk, egyedül a modding team által bekerült szevereken megegyező modokat kapjuk meg "kulcsra készen" a legtöbb esetben, de volt már rá példa, hogy problémásak voltak ezek is.