Jump to content

Recommended Posts

image.png

Téma címe: Tompa vagyonátruházási kérelme

• UCP név: Tompa
  •  
  • Forráskaraktered neve / játszott órák: 
  • Michiko Yuki  126 óra
  •  
  • Célkaraktered neve / játszott órák:
  • Daiki Adachi 72 óra
  • Pénzösszeg (legalább $200k vagyont kell hagynod a forráskaraktereden):
  •  0$
  •  
  • Átadandó tulajdon (járműv(ek), ház(ak):
  • 104 Amarillo Vista
  • 104 Amarillo Vista Garage
  •  
  • Mit RP-zel jelenleg a forráskaraktereddel? 
  • Jelenleg egy táncosként dolgozik, akinek van egy eljegyzett párja.
  •  
  • Mit RP-zel jelenleg a célkaraktereddel? 
  • Egy fiatalos gyerek aki vagy illegális alkoholt ad el, vagy esetleg drogot ami a keze ügyébe akad.
  •  
  • Miért van szükséged ezekre a tulajdonokra a célkaraktereden? [minimum 200 szó]
  • Azért gondolom így, mivel ugye Ic a Yuki karakteren el szeretném adni azt a házat mivel nem ott lakik már ic dolgai miatt, de rájöttem hogy a Daiki karakteremnek pont kapóra jönne RP ügyileg. Scriptileg neki nincs normális háza és meg is tudná venni a házam. Illele is a karakteremhez, mivel Los Santos kieső helyén helyezkedik el és nem is annyira feltűnő. Úgy vagyok vele hogy akkor kellemest társítom a hasznossal ezért ha Yuki karakteremnek nem kell, Odaadom Daiki-nek mert ott nagyon jó RP-k születhetnek meg. Kicsit átrendezve tökéletesen karakterhű lenne hozzám. Nem szeretnék mást mivel ez az egy miatt is írtam ezt a vagyonátruházási kérelmet hogy a házat megkapjam mert máshogy nem tudom megoldani sajnos. 
  •  
  • Miért gondolod, hogy reális lenne számodra, hogy ezeket a tulajdonokat megkapd a célkaraktereden? 
    • Ezt kicsit fentebb kifejtettem, de egy olyan házról beszélünk ami új árán haladta meg a 70k-t és Ic azt nem használom, ezen kívűl a célkarakternek tökéletes az IC jelleméhez. Nem lenne annyira RP-be ütköző ez vagyonátadás és tudom is mind a kettővel belevinni IC-re.

Szerkesztve - Tompaaa
Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/1106-tompa-vagyon%C3%A1truh%C3%A1z%C3%A1si-k%C3%A9relme/
Megosztás egyéb weboldalon

• Válaszok 1
  • Létrehozva
  • Utolsó hozzászólás

Legaktívabb hozzászólók a témában

Népszerű napok

Legaktívabb hozzászólók a témában