Tompaaa Létrehozva: Június 1 Megosztás Létrehozva: Június 1 (szerkesztve) Téma címe: Tompa vagyonátruházási kérelme UCP név: Tompa Forráskaraktered neve / játszott órák: Michiko Yuki 126 óra Célkaraktered neve / játszott órák: Daiki Adachi 72 óra Pénzösszeg (legalább $200k vagyont kell hagynod a forráskaraktereden): 0$ Átadandó tulajdon (járműv(ek), ház(ak): 104 Amarillo Vista 104 Amarillo Vista Garage Mit RP-zel jelenleg a forráskaraktereddel? Jelenleg egy táncosként dolgozik, akinek van egy eljegyzett párja. Mit RP-zel jelenleg a célkaraktereddel? Egy fiatalos gyerek aki vagy illegális alkoholt ad el, vagy esetleg drogot ami a keze ügyébe akad. Miért van szükséged ezekre a tulajdonokra a célkaraktereden? [minimum 200 szó] Azért gondolom így, mivel ugye Ic a Yuki karakteren el szeretném adni azt a házat mivel nem ott lakik már ic dolgai miatt, de rájöttem hogy a Daiki karakteremnek pont kapóra jönne RP ügyileg. Scriptileg neki nincs normális háza és meg is tudná venni a házam. Illele is a karakteremhez, mivel Los Santos kieső helyén helyezkedik el és nem is annyira feltűnő. Úgy vagyok vele hogy akkor kellemest társítom a hasznossal ezért ha Yuki karakteremnek nem kell, Odaadom Daiki-nek mert ott nagyon jó RP-k születhetnek meg. Kicsit átrendezve tökéletesen karakterhű lenne hozzám. Nem szeretnék mást mivel ez az egy miatt is írtam ezt a vagyonátruházási kérelmet hogy a házat megkapjam mert máshogy nem tudom megoldani sajnos. Miért gondolod, hogy reális lenne számodra, hogy ezeket a tulajdonokat megkapd a célkaraktereden? Ezt kicsit fentebb kifejtettem, de egy olyan házról beszélünk ami új árán haladta meg a 70k-t és Ic azt nem használom, ezen kívűl a célkarakternek tökéletes az IC jelleméhez. Nem lenne annyira RP-be ütköző ez vagyonátadás és tudom is mind a kettővel belevinni IC-re. Szerkesztve Június 1 - Tompaaa Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/1106-tompa-vagyon%C3%A1truh%C3%A1z%C3%A1si-k%C3%A9relme/ Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Omar Létrehozva: Június 5 Megosztás Létrehozva: Június 5 Hali, elfogadva, megkaptad! Szép napot neked. Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/1106-tompa-vagyon%C3%A1truh%C3%A1z%C3%A1si-k%C3%A9relme/#findComment-4766 Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Recommended Posts