Jump to content

Recommended Posts

Tengermély tisztelet.

Első ötletem clearchat parancs volna. Szerintem meglehetne normálisra csinálni hogy eme paranccsal az egész chat-et ki törölje és ne csak fekete szöveggel tüntesse el a chat-et. 

Második ötlet. Ugyebár az embernek 3 karakter lehet, eme karakterekre megvan az adott összegbeli támogatás, de 3. után már ugyebár nem kapja meg a karakter az xy mennyiségű pénzbeli támogatást, szóval meglehetne oldani hogy ha az ember már vesz magának + karaktereket akkor azok már nehogy hátrányból induljanak. 

Harmadik ötlet. Mint cégtulajdonos írom eme szösszenetet, ugyebár a szerver nagy része rendőr illetve tűzoltó or mentős hogyha eme emberek bejönnek az adott bizniszbe a rendszer nem adja az utánuk járó támogatást, szerintem ezt meglehetne oldani hogy utánuk is járjon mivel kb csak ők térnek be egy adott bizniszbe. 

UI - Építő vélemények jöhetnek, akik ezer éve nem járnak a szerverre azok inkább mellőzzék, köszönöm! 

Link a megjegyzéshez
https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/1008-p%C3%A1r-elhangzott-%C3%B6tlet-le%C3%ADr%C3%A1sa/
Megosztás egyéb weboldalon

• Válaszok 0
  • Létrehozva
  • Utolsó hozzászólás

Legaktívabb hozzászólók a témában

Népszerű napok