Bolondmike Létrehozva: December 15, 2024 Megosztás Létrehozva: December 15, 2024 Tengermély tisztelet. Első ötletem clearchat parancs volna. Szerintem meglehetne normálisra csinálni hogy eme paranccsal az egész chat-et ki törölje és ne csak fekete szöveggel tüntesse el a chat-et. Második ötlet. Ugyebár az embernek 3 karakter lehet, eme karakterekre megvan az adott összegbeli támogatás, de 3. után már ugyebár nem kapja meg a karakter az xy mennyiségű pénzbeli támogatást, szóval meglehetne oldani hogy ha az ember már vesz magának + karaktereket akkor azok már nehogy hátrányból induljanak. Harmadik ötlet. Mint cégtulajdonos írom eme szösszenetet, ugyebár a szerver nagy része rendőr illetve tűzoltó or mentős hogyha eme emberek bejönnek az adott bizniszbe a rendszer nem adja az utánuk járó támogatást, szerintem ezt meglehetne oldani hogy utánuk is járjon mivel kb csak ők térnek be egy adott bizniszbe. UI - Építő vélemények jöhetnek, akik ezer éve nem járnak a szerverre azok inkább mellőzzék, köszönöm! 1 Idézet Link a megjegyzéshez https://forum.gtaworld.hu/index.php?/topic/1008-p%C3%A1r-elhangzott-%C3%B6tlet-le%C3%ADr%C3%A1sa/ Megosztás egyéb weboldalon További megosztási lehetőségek...
Recommended Posts